Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
"De akkor egy másik személyes példa, meg lehet írni egy könyvet számítógép nélkül is, de tízszer több fölösleges meló"
Remélem nem feltételezted rólam, hogy ilyen triviális dolgot megkérdőjeleznék?
Mert még a végén megsértődök.Szóval egyáltalán nem olyanokra gondoltam, hogy könyvet írjon valaki kézzel...
A tanulás sem abból áll, hogy a diák könyvet ír az órán. Azt jegyzetelésnek hívják. Márpedig jegyzetelni kézzel sokkal gyorsabban lehet, mint érintőkijelzőn, esetleg billentyűzeten főleg ha ábrák is vannak.
A programozás rész megint egy specifikus dolog. Én csak általánosságban beszéltem.
Amikor én jártam, mi is dolgoztunk számítógépeken. Főleg, hogy info mérnökiasszisztens szak volt. De nem volt szükségünk napi szinten egész nap a számítógépre / laptora, hogy minden órán velünk legyen.Vannak előnyei. Ez tagadhatatlan. De ez jobbára inkább csak egy divat. Amitől az egyetemisták komolyabbnak, "menőbbnek" tűnnek. Ez szerintem a 90-es évekre vezethető vissza. Amikor még csak a jólmenő üzletemberek, igazgatók ügyvédek stb engedhették meg maguknak a laptopot. Akkoriban még a PC se kis dolog volt egy átlagember otthonában.
És amint a laptopok olcsóbbak lettek egyből minden - ahogy most a tabletekre is - lecsapott rá. Saját tapasztalat, hogy egy rakás ember vett laptopot úgy, hogy azt se tudta mire való. Lerakta a számítógép asztalra és évekig meg se mozdította. Csak akkor az volt a divat.Most ugyanez van pl a talbetekkel, amik a laptopokat igyekeznek felváltani az egyetemisták körében. Viszont szerintem túl sokba kerülnek ahhoz a kényelemhez képest amit nyújtani tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert még a végén megsértődök.
A tanulás sem abból áll, hogy a diák könyvet ír az órán. Azt jegyzetelésnek hívják. Márpedig jegyzetelni kézzel sokkal gyorsabban lehet, mint érintőkijelzőn, esetleg billentyűzeten főleg ha ábrák is vannak.