- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
scyllarus #50 üzenetére
A gond nekem az android vonalon hogy mindig van valami amiatt nem igazán tetszik. P9 Lite után volt egy S7-em. Az gyors volt meg minden de abban meg azok a "kényelmi" funkciók hiányoztak amit pl a P9 Lite-nál megszoktam meg az hiányzott hogy jöjjenek rendszeresen a biztonsági frissítések hogy stabil és gyors maradjon. Mert a Nexus pl ilyen.
Ezért váltottam vissza iOS-re. De jövőre veszek egy Google Pixel 2-őt (vagy ha lesz addigra akkor 3-at) és meglátjuk mi lesz. Mert az betyárosan tetszik és az is szerintem (mivel nem módolt OS) Nexus oldalán van a frissítések szempontjából.
Egyébként az a jó hogy ennyi féle telefon van hogy mindenki megtalálja a magáénak valót.
Amint lesz valahol kiállítva megtapizom azért ezt a Mini-t kíváncsi vagyok rá. A doboza amúgy emlékeztet a régi Vodafone-os telefonok dobozára az is totál piros volt.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest