Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eFeMeR74

senior tag

válasz adp #13120 üzenetére

Fogalmam sincs. Egy bécsi dokié volt akinek azt mondták kuka, mert beejtette a tengerbe (vízbe). Nem foglalkozik vele(már van új telefonja amibe vett microsd, hogy arra mentse neki a képeket) csak a belső tárhelyen lévő fényképeket sajnálja. Semilyen papírja nincs meg róla, de a telefonba a 2016.05.05 dátum van az akkuján pedig 2016-09-05. Az a baj, hogy én már szétszedtem, így valószínű gari már nincs rá :) Nagyon én sem akarok vele foglalkozni, bár a telefont nekem adta hátha tudok vele valamit kezdeni. Gondolom az alaplap cserénél minden adat veszik :)
    Azt sajnálom, hogy amikor sikerült életre keltenem akkor miért húztam ki a hálózatból legalább lementhettem volna róla az adatokat. Annyit csináltam a menűben, hogy a német nyelvről átállítottam magyarra és mivel 100% irt kihúztam a hálózatból na akkor szállt el egyből és azóta sem sikerült ismét életet lehelni bele. Ha nincs benne az akku akkor szépen be is bootol, de ahogy ráteszed az akkut lefagy. Akku nélkül egy pill. simán feláll a rendszer.
    Persze azt is hálózati 2A töltövel, mert a laptop usb portja kevés volt neki :)

Új hozzászólás Aktív témák