Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Fogalmam sincs. Egy bécsi dokié volt akinek azt mondták kuka, mert beejtette a tengerbe (vízbe). Nem foglalkozik vele(már van új telefonja amibe vett microsd, hogy arra mentse neki a képeket) csak a belső tárhelyen lévő fényképeket sajnálja. Semilyen papírja nincs meg róla, de a telefonba a 2016.05.05 dátum van az akkuján pedig 2016-09-05. Az a baj, hogy én már szétszedtem, így valószínű gari már nincs rá
Nagyon én sem akarok vele foglalkozni, bár a telefont nekem adta hátha tudok vele valamit kezdeni. Gondolom az alaplap cserénél minden adat veszik
Azt sajnálom, hogy amikor sikerült életre keltenem akkor miért húztam ki a hálózatból legalább lementhettem volna róla az adatokat. Annyit csináltam a menűben, hogy a német nyelvről átállítottam magyarra és mivel 100% irt kihúztam a hálózatból na akkor szállt el egyből és azóta sem sikerült ismét életet lehelni bele. Ha nincs benne az akku akkor szépen be is bootol, de ahogy ráteszed az akkut lefagy. Akku nélkül egy pill. simán feláll a rendszer.
Persze azt is hálózati 2A töltövel, mert a laptop usb portja kevés volt neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest