Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
dave0825 #2255 üzenetére
Helló,
nos a Youtube Vanced nekem eddig még egyszer se mondta be az unalmast, gmail a huawei mail-jából frissül /sokak írják a 15 perces gyakoriságot, nekem mindig egyből jöttek a levelek, már ki is kellett kapcsolnom az értesítőt, mert idegesített, de ha belépsz a mail app-ba egyből láthatod az új leveleket/, Milyen játékokra gondolsz? Amiket vettél esetleg a google-nál azokat el is felejtheted, de én tegnap a Real Racing 3-at próbáltam ki, az ment rendesen. Aptoide telepíthető a telefonra, olyan mint a play áruház, de nem kell hozzá mókolni semmit, csak böngészőből felteszed és ott is kb. minden van ami az áruházban, csak vigyázni kell, mert van ami google támogatás nélkül nem indul el hiába telepíted fel. De egyébként FuRiONight ajánlása a P30 Pro New Edition is jó választás lehet, feltéve ha ezt engedi a csomag amibe vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest