Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Live Translate alternatíva van a Huaweinek is beépítve gyárilag, s legalább annyira jó /szerintem/, van infra a Huawei-nek, ami rengeteg gyártónak nincs, a kijelzőbe épített rezgéses hangkeltés beszédkor sokkal értékesebb, mint az egy helyről sugrázó hang, ezt se tudja kb. egy másik gyártó se. A Petal Clip videószerkesztője, messze az egyik legjobb amivel mobilkészüléken találkoztam, s igen ez a telefon a alsó-középkategóriás Samsungokkal van egy árszinten, miközben a 400 ezres S szériát is fingatja, s nekem is fáj a szívem, hogy így elbántak vele, de az árukeresőn még mindig árulják, nem tudom mikori készlet, de ha az enyém lehal, lehet ismét ilyenre áldozok be, mert konkrétan ez a GMS fos mióta nincs az életemben sokkal jobb az üzemidő és kevesebb program akad be indokolatlanul.
Remélem a Mate 50 Pro olyat tesz le az asztalra, hogy lefosom a bokám.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gothic Remake - Befutott a legújabb fejlesztői napló
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest