Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Na de legalább a Prémium sms-hozzáférés megoldódott, mert véletlen a tiltásra nyomtam, amikor a 1270-re akartam egy HE szolg. aktiváló parancsot küldeni sms-ben
És meg kellett keresnem, hogy hol lehet feloldani, és akkor láttam, hogy ott van a Textra a listában, ami eddig üres volt
Mondjuk fura, hogy a 1270-et Prémium sms-nek érzékelte az app -
RR-13
őstag
Köszi kipróbáltam, feltettem, és gyorsabb, és rengeteg beállítása van valóban!
De nekem ezt honnan kellett volna tudnom, ha még sosem használtam?
A 9.1-el meg van egy pár fura dolog, de lehet egy full reset majd megoldaná, mert 9.0-ról 9.1-re váltásnál nem végeztem resetet. Nem volt kedvem belakni a telefont megint -
RR-13
őstag
Köszi, nem erre gondoltam, hanem a főképernyőn van az alkalmazás ikonja és azon megjelennek a számok, hogy éppen mennyi olvasatlan üzenetem van. Azt szeretném róla eltüntetni valahogyan.
Kérlek nézd már meg, hogy a Te telefonod -- Rendszer -- telefon névjegyében legalul mi van írva?
Egyéni verzió vagy más? Köszi -
RR-13
őstag
De érdekes ez, mert én is Galaxy S -ről váltottam, és 6 napja "szívok" ezzel a rendszerrel kb. mert minden máshogy van
Sajnos olyan alap dolgokat sem tud mint a jóval korábbi S telefonom... Hívás közben kamera LED villogás, fontos sms-ek feladóinak felolvasása, akkor pl. én szerettem, hogy az megjegyezte a fényerő beállításomat restart után is.
Ezeket nem tudja a Mate 20 pro, és most ez a zseblámpa ikon, hogy nincs sehol.. el sem hiszem...
De kénytelen voltam váltani, mert a bankoknál már csak telefonon lehet azonosítva belépni kb, és az ujjlenyomat olvasómat nem támogatta egyik bank app-ja sem, ez végre igen.
Így jelentősen gyorsan be lehet lépni egy ujjal, és jóvá lehet hagyni a tranzakciókat is[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Na pont azt hagytam ki a listámból, amivel éppen most szórakozom ... a swiftkey engem is bosszant, mert semmi nem úgy működik, ahogy megszoktam, de ez én bajom, a Gboard-ot nem ismerem még...
Esetleg tudod, hogy van -e benne a 4x3-as régi fajta billentyűzetkiosztás? Amin egy gombon volt több betű is Köszi -
RR-13
őstag
Köszi, nekem is, de a GMAIL néha, még mindig nem jelez egyből, mert smart flip tok van rajta.
De ha nyitva hagyom és úgy zár le a képernyő, és az óra állandóan kiírva van, akkor nekem is megjön azonnal a Gmail értesítése is.
Neked is gyári kinyitható Smart View flip tok van rajta? -
Motosz01
tag
Sajnos úgy néz ki kilotte megint az Android a progit. Pedig beállítottam ezt is: "Beállítások/Akkumulátor/Alkalmazás indítás alatt állítsd be az adott alkalmazásnál a kézi kezelés."
Meg ezt is :
"illetve érdemes minden appnál kivenni a háttérben futást, aminél erre nincs szükség"A progit számomra fontos lenne hogy állandóan fusson, mert a kaputelefon programja és így ha kilövi a rendszer, akkor ha csengetnek az ajtónál akkor nem jelez a telefon.
Nem létezik valamilyen alkalmazás, amivel kényszeríteni tudnám hogy fusson mindenképp a progi. Mondjuk ranez óránként hogy fut-e és ha nem akkor elinditja. Esetleg a Tasker-ra gondoltam volna. De az túl bonyolult, es lehet ilyet nem tud... Valami egyszerűbb profit nem tud valaki?
-
RR-13
őstag
Egyenlőre én sem kérek a 10-ből Majd, ha jól befoltozták a hibákat, és lesz rá hívásrögzítő gyári app.
Mondjuk nekem nincs is bajom egyenlőre ezzel, hogy feltegyem, mert Vodánál vásárolt független telefon, amire nem ajánlja fel egyetlen helyen sem a 10-est.Igen elég, ha ott kikapcsolod, akkor nem is szedi le
-
RR-13
őstag
Az talán segíthet, hogy kikapcsolod a Rendszer--Szoftverfrissítés-- Jobb fent beállítás (fogaskerék)--Automatikus letöltés Wi-fint, és az Éjszakai letöltést, majd az Alkalmazásokban -- Rendszerfolyamatok Mutatása -- Szoftverfrissítés -- Tárhely -- Adatok Törlése.
Elvileg ezután nem keresi Neked a 10-est és nem magyaráz, hogy megjött.Bárcsak már én is itt tartanék
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Akkor a fogaskeréknél mindkettő kivan kapcsolva ugye? Az éjszakai is?
Mert azzal szedi le amúgy.
Miután törölted az Adatokat onnan ahol írtam, ne kerestesd a 10-es frissítést, mert akkor megint letölti, és magyarázni fog.
Remélem tényleg eltűnik a figyelmeztetéseid, mert ez a megoldás működhet. -
RR-13
őstag
Esetleg nem készítettél az értesítésről egy képernyőmentést...?
Elvileg nem figyelmeztethet, hogy frissítés van, ha kikapcsoltad mindkét opciót a fogaskerékben.Amennyiben a Tárhelyre menti a frissítési adatokat, akkor duplán sem értesíthetne, ha törölted a szoftverfrissítésben a tárhelyet..., most legalább, ha letiltottad az értesítéseket, akkor remélhetőleg nem fog többet "szólni".
Ezt majd én is ki fogom próbálni, ha lehetőségem lesz rá...
-
RR-13
őstag
Amikor beszéltük, hogy mit kell tenni, akkor megnézted a Tárhely adatok törlése után, hogy a fogaskerékben a Wi-Fi letöltés beállítás aktív-e
Ugyanis, amint törlöd a Szoftverfrissítés -- Tárhely adatokat, azonnal alaphelyzetre áll vissza a fogaskerék menüben a Wi-Fi letöltés.
Ezért is írtam Neked múltkor, hogy ki kell kapcsolni a fogaskerékben...Most akkor megint csináld végig azokat a lépéseket, amit korábban írtam:
Tárhely adatok törlése előtt kérlek készíts képernyőmentést, hogy lássuk mekkora adathalmaz van benne.Amikor törlöd a Tárhelyadatokat, akkor utána azonnal kapcsold ki a fogaskerékben a Wi-Fi letöltést, és a törlés előtt a Wi-Fi-t is kapcsold ki, nehogy gyorsabb legyen nálad.
1. Wi-Fi hálózat kikapcsolása
2. Tárhely - Képernyőmentés
3. Tárhelyadatok törlése
4. Fogaskerékben a Wi-Fi letöltés kikapcsolása
5. Wi-Fi hálózat visszakapcsolása[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Köszi a videót, a végére már jojózott a szemem a sok ide-oda "érintéstől"
Egyébként elhittem, hogy úgy csináltad, ahogy írtam.Látom már mi a probléma.. nem lehet törölni a letöltött 4.57 Gb-os, 10-es frissítést a Tárhelyadatokból.
Ezért kértem képet róla, hogy egyáltalán ott van-e a frissítés adathalmaz.Erre kell megoldást találni, hogy az valahogy törlődjön, és akkor nem fog többet magyarázni...
A Wipe cache partition mit csinál, ha elvégezzük az EMUI menüben, a hangerő fel+bekapcsológomb indítása után?
Esetleg ebben a menüben nincs valami olyan törlés, ami nem törli az egész telefont, csak mondjuk ilyen letöltött appokat, frissítéseket?
Nem csináltam még, csak Wipe data/Factory Resetet más telefonon, és ezért nem tudom, azért kérdezem. -
RR-13
őstag
Akkor tényleg másik menüt hoztál elő
Jó a link is, köszi.
Szerintem a problémád megoldása másnak is hasznos lenne, ha meglenne rá a megoldás.Ugyanis biztos lesz még olyan, aki nem szeretne frissíteni, ha megjön neki.., és nem akarom elhinni, hogy nem lehet törölni a letöltött frissítési csomagot a telefonról frissítés előtt.
És ugye ezt sem tudom tesztelni jelenleg, az én "bajom" miatt.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Az a baj, hogy tényleg el kell engedni, mert megkérdeztem a Huaweit, és jelenleg "nincs" rá legális megoldás, hogy a letöltött 4.57 Gb-os frissítést töröld a telefonról, csak a Recovery-ből történő Full törléssel lehetne, vagy gyári visszaállítással, de akkor meg minden adatot törölsz
Ezzel a gonddal sokan "küzdenek" egyébként.
-
Ferenczi Áko
addikt
Pont ezek miatt nem szeretnék P30 pro-t.. A Samsungnál mocskosul bejött a sztereó hangszóró.. Egyébként még garanciális, szóval lehet, hogy egy kijelzőbeégéssel elviszem gariztatni aztán akkor cserélik az aksit is..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
A Veszprémi üzletben volt kiállítva.. bár kellett egy kis okosság, hogy normálisan ki tudjam próbálni,mert valami Media Markt-os szoftver miatt nem lehetett bemenni a beállításokba, kódot kért.. Kikapcsoltam és onnan nyomtam neki egy factory resetet, majd bekapcsolás és a szokásos beállítások után meg tudtam nyomkodni rendesen.. Elképesztően jó telefon, az egyszer fix..
#15042 fahrii Használtan vennék, ha vennék, szóval a 14 nap az bukta
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest