Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Nem annyira gyakori, használati mód függvénye inkább, ha sokat megy maximum vagy közeli fényerőn és statikus elemekkel., akkor van rá esély idővel, de sokan akkor is csak célirányos tesztekkel tudják kimutatni, a színek függvényében.
Én például úgy adtam el 8 hónaposan a telefont, hogy egyáltalán nem volt beégve, még speciális alkalmazással és meghatározott színekkel nézve sem látszott semmi.
Ezzel szemben van olyan, akinél valamivel kevesebb idő alatt is beégett, illetve ha nem is égett be, de kimutatható, viszont az nem feltétlenül fix beégés, mert olvashatsz olyan tapasztalatot, aki áttért más vezérlésre - ezért is várják sokan a 9-es Androidot - és idővel regenerálódott a kijelző, eltűnt a beégésnek tűnő jelenség.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Köszi az infót, frissítettem az összefoglalót.
Ferenczi Áko: Szia, Mind a kettőnek van előnye és hátránya is a másikkal szemben, így leginkább az egyéni elvárások és preferenciák szoktak dönteni.
Note9-re váltottam Mate 10 Pro-ról, de a Note8 esetemben kimaradt korábban, hiába erőltettem, aminek az egyik legfontosabb oka, hogy akkumulátoros üzemidőben nem a legjobb, mérvadóan tovább bírja a Mate 10 Pro (és szerencsére a Note9 is).
Fényképezésben nagyjából egál összességében a Note8 és a Mate 10 Pro, de videózásban jobb a Samsung.
A ceruza ha kellene és kihasználnád, akkor egyértelmű a dolog.
A Huawei rendszere pörgősebb kicsivel, az ujjlenyomat-olvasója is gyorsabb.
A Samsung AOD-ja sokkal jobb, több funkciót tud és részletesebben konfigurálható.
Az IP védelme egy fokkal jobb a Note-nak.
A Mate-nél van infra.
A Note bluetooth modulja fejlettebb.
A Mate alapban dupla tárad ad.
A Note kijelzőjének jobb a felbontása.
A Mate esetén gyorsabb - még a jóval nagyobb kapacitású akkumulátor ellenére is - a szuper töltési mód.
A Note wifi modulja MU-MIMO, ha van hozzá megfelelő router, akkor pláne előny.
A Mate mellé alapban ját fólia és tok.
A Note esetén adott a vezeték nélküli töltés lehetősége.
A Mate térereje jobb. (Itt azért megjegyzem, hogy a SAR értéke magasabb, ami már nem annyira jó.)
A Note-on nagyobb és erősebb fényerejű az értesítési LED.
A Mate-nek sztereó az előlapi hangja.
A Note fogad memóriakártyát.Hirtelen ennyi, de biztos van még a felsoroltakon kívül is pro és kontra.
bajnokpityu: Jól tudod, a Mate 10 Pro kijelzőjét a Samsung gyártotta.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Szia,
Valamelyik alkalmazás vagy folyamat használja folyamatosan, ha mindig megjelenik a főképernyőn a jele, itt nézz rá, hogy mik vehetik igénybe, az alapján lehet szűkíteni a kört:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Jogosultságok -> Tartózkodási helyRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
D4ni
őstag
Gyári témán vagy?
Exelsior24:
Én mindenképp a Mate 10 pro-t választanám. Hibákról nem tudok, max időszakos szoftveres bakikról. De az is egyénfüggő, nekem speciel nincs jelenleg vele bajom.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
D4ni
őstag
-
törölt tag
Play Áruháznál - Alkalmazásaim
Üzeneteknél - Új üzenet
Beállításoknál - Hotspot, Mobiladat, Bluetooth, WiFi
Tárcsázó - Gyakori , Új névjegy
Névjegyzék - Én, Beolvasás, Gyakori, Új névjegy
Chrome - Új inkognitólap, Új lap
Telefonkezelő - Optimizálás, Tisztítás
Témák - Témák, Háttérképek
Óra - Új riasztás, Stopper indítása, Időzítő indítása
Galéria, Kamera, HiCare. Email, AppGallery, Zene, Videó, Egészség, Naptár, Fájlok - SemmiNálam ezeket ajánlja fel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gitáros topic