Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #16550 üzenetére
Most a V3 van fent?
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #16553 üzenetére
Akkor gyalulj, nem kell visszatérni. Azt olvasd el, V2 és V3 rom tulajdonosok.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz #86973952 #16556 üzenetére
Van itt több mega link.
De ha rootolt, nem tűnik egyszerűnek.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #16558 üzenetére
Hogy állsz?
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #16561 üzenetére
Metrón is bármikor szoftvert cserélek.
-
törölt tag
válasz zeon.hu #16559 üzenetére
Azt vágom, de én nem akarom átdobálni a gyáriakat. Droidos verzió kellett volna, csak nem találok olyan embert, akinél menne. Nem ROOT -olt cégesre kellene, ott több a fiók, egyebek.
Mindenkinél "nem kompatibilis"... Egyébként bitang jó dolog a HUB, BB pedig a legbiztonságosabb. Ajánlom mindenkinek, ha megy....
-
KKrisz751
aktív tag
válasz Atlantisz48 #16548 üzenetére
Nekem is kifagyott állandóan a facebook, de én szimplán kikapcsoltam az automatikus videó lejátszást és megoldódott egyből.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #16569 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz #86973952 #16575 üzenetére
Hát a véleményemet csendben jegyzem meg. 5,2" a max méretem, de a most kiadott sorozat nem nyerte el tetszésemet. Ha ingyen hozzám vágnák, akkor elfogadnám, de magamtól nem venném meg. A Kamerában iszonyatosat csalódtam.
-
törölt tag
válasz ricsi8800gt #16578 üzenetére
HA leállítod az UI -t, 100% -on rádugod töltőre, wifi alatt csinálod még jobb lesz. Ezek a csupa "hasznos és reális" dolgok is képesek növelni a pontszámot.
Sőt, build.prop -pal még hátécé emtízenöt is lehet belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz ricsi8800gt #16580 üzenetére
Nem akarok Mátét.
Szerintem P9, de igazából érdemesebb várni az új Mátéra. Vagy az új Honorra.
-
törölt tag
válasz ricsi8800gt #16582 üzenetére
Érdemben nem hoz annyi változást a Plus, mint amennyivel drágább.
-
törölt tag
válasz ricsi8800gt #16584 üzenetére
Mate 8 addigra szerintem már csak mobilboltos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Kérném a tisztelt fórum társaimat arra, hogy ami nem a P7-telefonnal közvetlenül kapcsolatos, azt OFF-ban szíveskedjenek tárgyalni. Nem győzöm off-ba rakni a beszélgetéseket.
A vezetőség nevébenSzerk.
Lehet itt Mate8, P9, Mate9 , P10 talán azt veszek majd.[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
Ez a TWR-recovery nagyon izé.Le akartam formázni a System-Data-Cach meg a többit és vitte a memóriakártyát is
Hogy ujra tenném a Lite-ot[ Szerkesztve ]
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #16587 üzenetére
Melyik memória kártyát vitte? Direkt felkiáltójeles figyelmeztetés van a külső sd miatt. A belső sd-t ne sajnáld, az kell a tiszta rendszerhez.
Ezért van kiemelve, az egész az összefoglalóban!
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #16589 üzenetére
Rajta van egyáltalán? Nem formáztad mégis le? Advanced menü és File manager, nézd meg, hogy ott van-e?
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #16591 üzenetére
Az external sd a mount menüben be van jelölve?
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #16594 üzenetére
A mount menüben a system előtt ne legyen X! Különben nem fogja tudni felrakni a romot.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ricsi8800gt #16578 üzenetére
Napok óta ment, nem lőttem ki egy alkalmazást sem, így mértem ennyit.
Engem nem izgat, kértek egy ilyet.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #16597 üzenetére
Ne tegyél vissza semmit, küldjél magadnak üzit. (sms-t)
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #16599 üzenetére
Jó is lesz, amíg valamelyik visszarakott alkalmazásod tönkre nem teszi megint. Jól nézd meg, miket raksz vissza! Rendszeralkalmazás ne legyen köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest