Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KKrisz751

    aktív tag

    Valaki megtudná mondanki mivel jobb az 5.1 az előbbinél. Pl B609, B133?

    Mert nem értem miért ez a nagy küzdelem. 100Mb plusz ram ért. Vagy a jupiterrel akartok beszélni? Esetleg olcsóbb az SMS vele? Kevesebb adatforgalom rajta, hogy ne fogyjon le a havi keret?

    Én vissza raktam a B133at egy év B609 után. Semmi különbséget nem érzek. Illetve igen. Stabilabb a régin a 4g kapcsolat itt nálunk Pécsett.

    B609 alatt nem értik amit beszélek ha itthon a völgyben vagyok. B133 alatt igen. Érdekes mi? És még pár apróság. B609 alatt ha a 4g be van állítva, akkor van mikor 20-30mp ig süket a telefon híváskor(Értesítőn nincs szolgáltató felirat csak a "csak segélyhívás" szöveg. Míg 133alatt azonnal tárcsáz. Sose dobja el a hálót.

    Üzem időben sem jobb.

    Ne ehhez képest küzdötök egy bugos, rendszerrel ami még gyárilag is sz.r. Kolléga kínlódik, hogy kihozzon valamit belőle, a fórum egy része mig hisztizik mikor lesz már jó, a másik fele meg jaj ha nincs változás lecserélem a telefont.

    Mire föl ez a nagy láz? 5.1 alatt talán közvetlen kapcsolat van másik naprendszerrel vagy mi..
    Lesz rajta 10 opcióval több amiből sanszos, hogy senki nem fog használni semmit. Talán 1-2 valamit.

    Ha ez egy fos teló lenne érteném ha valaki többet akar kihozni, ahogy én is a gylaxyi giora vagy 50 romot próbáltam és a végén csináltam egyet, össze ollózva. De azon a 128Mb max ramból kellett kicsalni sokat. Ebben 2GB van.. és nem elég?

    Azért kell a tuning BMW, hogy 50 el körözz a városba. Kb ezt látom 2 hónapja a fórumon.
    Közben 50 el elmegy egy 1.2 htp skoda is. Meg a trabant is.

    [ Szerkesztve ]

    ... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés