Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpdjoco
tag
Sziasztok!
Hétvégén volt egy kis utazás és a három betűs navival mentem volna de úgy 20-30 perc autópályán való használat után a telefon kiírta hogy túlmelegedett és hogy leáll. Na ez így is történt. Ötlet van hogy ez miért lehet? KK előtt nem volt ilyen gondom.
-
CJ3
senior tag
Sziasztok a játék kompatibilitási problémák megoldódnak majd új fireware-el? pl a KK el?
Olvastam hogy saját fejlesztésű dolgok vannak benne és darálnak a játékok stb
P6 és SP között vacilálok
[ Szerkesztve ]
Crypto
-
válasz bpdjoco #18252 üzenetére
Ez szerintem azért volt, mert a telefon túlmelegedett...
Viccet félretéve, nekem ilyen még nem volt, de próbálom megelőzni.Ezeket javaslom:
-Vedd ki a tokból, ha gps-ként használod.-Mobilnet, wifi ne legyen bekapcsolva, autóvezetés közben szerintem nem is kell.
-Felejtsétek el az ilyen szélvédőre cuppantós gpstartókat, a legótvarabb megoldás. Az egy dolog, hogy közvetlen napfény éri a telót, és gyorsabban melegszik, de adott esetben jelentős részt is kitakar a látómezőből. Én betiltatnám! A legjobb megoldás, a szellőzőrácsra rakható tartó. Nem zavar be vezetés közben, télen fűti, nyáron hűti a telefont. És sokkal stabilabb is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zsocy155
őstag
-
válasz bpdjoco #18257 üzenetére
Az energiatakarékosságnál melyik üzemmódban volt? Lehet, hogy normálnál nem vesz vissza annyira, hogy letudjon hűlni. Ha töltőn van, az is fűti rendesen. Esetleg a gps programon belül is lehetnek olyan beállítások, amik hatással lehetnek a teljesítményre. Nálam pl., ha 160 km-t kell menni egyenesen, akkor ki is kapcsolja a kijelzőt, és ha mentem 150km-t, akkor kapcsolja vissza.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zsocy155
őstag
válasz B.Á.L.!.N.T #18258 üzenetére
Köszi, akkor valószínű a héten én is felteszem.
-
v1kt0hr
tag
Akik Xposed keretrendszert használnak azok az emotion UI 2.3 kompatibilisat használják vagy a simát?
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
-
v1kt0hr
tag
-
rdt89
addikt
Hát a 4.4-es androiddal (nem rootolt készülék) egy nagy rakás... a telefon. Lassú, szaggat, merül mint az állat, arról nem is beszélve, hogy a gps mindig bekapcsol magától, a memóriába benyitja az összes programot nem lehet kilőni onnan, sms írás hulladék, a jó kezelőfelület egy értékelhetetlen pacsmag lett.
Valaki privátba meg írná esetleg, hol lehet a gyári 4.2.2-es romot beszerezni hozzá, hogy kell a telefont megrootolni, esetleg valami jobb rendszert rárakni?
Előre is köszönöm a választokat.[ Szerkesztve ]
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Hát bátyja nem tudom nálad mik ezek a hibák KK-el... Én rootoltam,de csak a hangerő miatt. Meg pár alkalmazást letiltottam. (Amiket régen is tiltottam)
Nagyon bejön,ugyan olyan gyors, és nagyon kényelmes. Én nem fogok visszalépni az fixAmúgy minden ott a leírásban...
[ Szerkesztve ]
-
v1kt0hr
tag
valami megoldás esetleg erre? mert ez b@szott ronda így...
[ Szerkesztve ]
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
arminlok
senior tag
Olvasd el a témaösszefoglalot egyébként egyetértek veled megbizhatatlan a kitkat. Nem tudom biztos nagy kérés lett volna, hogy egy gyártó az akkori csucskészülékét nem is az, hogy idöben de legalább hozzá méltoan frissitse ez nagyon szégyen a huaweitől. Ehhez még hozzájön az, hogy ha esetleg fözött romot akarna felrakni az is egy szar lesz mert a kernelt nem lehet modositani.
Ettől eltekintve a 4.2vel elég jo telefon.
-
rdt89
addikt
válasz arminlok #18274 üzenetére
Igen azt fogom elolvasni. Hát ez inkább gyalázatos, hogy húzták-vonták elég sokáig a frissítést és egy bugos, instabil rendszert adtak ki ami ráadásul a 4.2.-höz képest sokkal csúnyább és lassúbb is. Azért egy ilyen árkategóriába belőtt telefonnál elvárható lenne a megfelelő optimalizáció, és frissítés de ezekszerint nem így gondolják! Az időjárás panel is csúnyább lett. Az original 4.2 kerül vissza rá. A visszatelepítéshez is root kell gondolom, mondjuk ez legyen a legkevesebb probléma. Egy ilyen ilyen jó rendszer után ez értékelhetetlen lett!
-
marilllyo
veterán
Kétlem, hogy újabb nagy droidverziót kapna a P6. De talán egy kis KK foltozás még csak-csak.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
rdt89
addikt
válasz Zsocy155 #18276 üzenetére
Bekapcsol a gps mindig, a felület színe nem szép, az összahtás számomra gagyibb, az időjárás applikáció sokkal egyszerűbb és puritánabb. A billentyűzet idegesítő, valamint írás közben minden szöveget kijelöl, és eléggé idegesítő vele a gépelés. Egyenlőre fél napi hazsnálat után ennyit tudok mondani neked.
-
TomWexX
addikt
válasz v1kt0hr #18281 üzenetére
Pont erre írja valaki XDA-n hogy téma szétk_rás nélkül megy KK-on.
Töltsd le a legújabb 2.6.1-et, hátha ezzel jó lesz, bár attól tartok ez is elállítja az ikonokat.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
rdt89
addikt
válasz Zsocy155 #18286 üzenetére
Nem, azt hittem, hogy a gyári root mentes telefonra elég a sima frissítés, de az összesítést elolvasva tévedtem, mikor azt hittem legalább a Huawei ennyire képes a frissítés terén! A következő rendszer tleepítés 4.2.2 lesz vissza. Egyébként mi a különbség ha 3 gombos verzióval teszem fel vagy a gyárilag felajánlott onlinen keresztül frissítem?
-
duvi
nagyúr
A frissítés csak lecserél bizonyos fileokat és beállításokat. Nem teljes rom, ez a méretéből is látszik. VISZONT! A régi rendszerből is megmaradnak fileok és beállítások, ami a probléma forrása. A három gombos telepítéssel a full KK romot teszed fel csak a saját filejaival és alap beállításaival. A régi rendszer nem kavar be (bár ez sem teljesen igaz, mert a P6-nál nincs 100%-os visszaállítás, de ez már más kérdés)
[ Szerkesztve ]
-
v1kt0hr
tag
más alternatíva nincsen arra hogy letiltsasm a google play szolgáltatásokat? eddig ugy csináltam h letöröltem a francba őket rootolt telefonon es file explorerrel, okoz valami galibát ha itt is kioffolom? mert nagyon nem jön be ez az xposed és ugye greenifyhoz pedig kell, ugyhogy megvárom amig jön valami értelmes rá, de addig meg kéne valami alternatíva
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
TomWexX
addikt
válasz v1kt0hr #18296 üzenetére
Próbáld ki az Xposed modulokat. Mindent át tudsz szabni: ikonokat, értesítési sávot, navibárt, stb. stb. stb....
Így megmarad az xposed is és még jól is fog kinézni, mert a saját ízlésed szerint állítod be.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
rdt89
addikt
A telefonon hol tudom megnézni, hogy Európai vagy Kínai verzió, valamint h u06 v u00?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest