Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki 4.2-t használ, és eltűntek az értesítési kapcsolók, annak ajánlom a Notification Toggle programot. Nagyon jól testreszabható, a zenelejátszót is tudja kezelni. Telepítés után állítsuk a kapcsolók színét feketére, hogy lássunk is valamit belőle.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
TamZoli
csendes tag
Nekem mostanában a telefonkönyvet nem látja valamiért a telefon ...
Nem tudom ez miért lehetséges, de nagyon zavaró! -
gabancs
addikt
A P6 soha nem volt ilyen bug-os. Ezt a KK-t nem lett volna szabad így kiengedni. Még akkor sem, ha van olyan, akinek adott esetben jól működik.
Ha rajtam múlna beírnám az összefoglalóba, hogy a KK erősen beta. Így csak javasolhatom.
-
marilllyo
veterán
válasz TamZoli #18408 üzenetére
3 gombos telepítést. Aztán, hogy melyik szoftot...az már más kérdés.
(#18409) gabancs: Egyébként most így....,hogy már fenn van mióta megjelent...azt mondom, hogy ...nem rossz...nem rossz...de nem érzem olyan kőkeménynek mint a korábbi változatokat.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
duvi
nagyúr
válasz TamZoli #18408 üzenetére
Már bocs, de nem nevettelek ki Egy cinkos kacsintás smiley nem kinevetés. Miután megkérdeztem, hogy raktad fel a KK-ot, egy szomorú smileyval válaszoltál és ezért válaszoltam azt, hogy inkább nem mondok semmit. Ebből következtettem, hogy te is tisztában vagy a KK online frissítés "eredményével". "mit lehet még tenni annak érdekében, hogy jó legyen? " Első körben elolvasod a Téma összefoglalót és az ott ajánlott három gombos frissítéssel újrarakod a KK-ot (ha ragaszkodsz a KK-hoz). Előtte wipe. Telepítés után, első induláskor Gyári visszaállítást csinálsz.
-
racerx
őstag
Nálam kopp...kopp eddig semmi gond sincs a KK-val. MOst hogy nem tettem fel a greenfy-t és xposedet, az ikonok is szépek, wifi,gps OK. Helymeghatározás is okés. Eddig semmi rosszat nem tudok mondani. Rádásul (igaz 1 -2 nap után) sok különbség nincs így a fogyasztásban használati időben, gyorsaságban, mint amkor greenfyvel kilőttem amit lehet. Egy pöttyet talán nem annyira smooth mint a 132-, de nem veszélyes. Nálam egyenlőre marad, mert van annyi előnye, ami miatt megéri.
-
válasz marilllyo #18413 üzenetére
Nem gond, köszönöm, hogy megpróbáltad.
BartShadow: Igen, szerintem is nagyon jó. Lehet, hogy ez is mehetne majd az összefoglalóba lehetséges megoldásként. Tud például olyat, hogy az értesítési sávban folyamatosan mutatja az aksihőmérsékletet, nyáron kocsiban jól jöhet.
KK alatt nem teszteltem, valaki megnézhetné.
-
rdt89
addikt
Az emui 2.3-ra letöltött .hwt kiterjesztésű téma felhelyezéséhez van speciális hely ahova tenni kell, vagy bárhova helyezhető?
-
marilllyo
veterán
válasz racerx #18414 üzenetére
Egyébként ...én is úgy vettem észre, hogy miután kirútoltam és elkezdtem kütyüzni...ott történt valami...valami nemtommi. Azóta nem olyan "reszponzív". Pedig csak az alap finomhangolásokat csináltam meg. Hangerő, Kamerahang. Amióta kiszórtam pár google-s progit. Talán azóta...
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz marilllyo #18418 üzenetére
Lehet. Lehet h ennél a telónál nem kell ezeket kivenni (bár a google + tól idegbajt kapok). Nálam néha van egy pillanatnyi gondolkozás , tényleg csak néha néha. De annyira nem gáz, ugyhogy a kényelmi dolgai bőven pótolják számomra ezt. Úgyhogy nálam marad. De erős a gyanúm hogy majd a 2. 4. leaked lesz belőle az igazi. Ha lesz...
-
jegenye77
addikt
Azért az elég gáz, hogy ha valaki nem olvassa ezt vagy hasonló fórumot és online frissítéssel rakja fel a kk t az rendesen szív vele.
Ezt így tényleg kár volt kiadni.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
szori
tag
És győzelem! Ma kaptam meg a vadonatúj P6-om. Kicserélték a telefont! Pont születésnapom van, úgy veszem, kaptam a Vodától ajándékba egy telót
Egy kis tapasztalat a cseretelefonokról: mikor mondták, hogy régi alsó- vagy középkategóriás androidot adnak, megijedtem és mondtam, ha van, adjanak egy Lumiát, az legalább nem fagy. Itt rontottam el, mert egy 610-et adtak, fagyott mint egy gyenge droid. Szerencsére hibás volt a készülék, így másnap ezt is kicserélték egy HTC Desire S-re. Azért nem bánom, hogy már nem az van nálam :-)
-
duvi
nagyúr
válasz jegenye77 #18422 üzenetére
Abszolúte egyetértek. Az eddigiek alapján nem véletlen, hogy a németeknél nem engedték kiadni Gyanítom, hogy mi vagyunk a kisebbség. A legtöbb tulaj nem foglalkozik a fórumokkal, csak nyomja az OK gombot frissítéskor(alapesetben ez lenne a normális reakció). Ezek után csúnyán vissza fog esni, a nehezen kivívott reputációja a Huaweinek.
(#18423) szori
Gratula az új P6-hoz! Örülök, hogy jól végződött a szerviz kalandod.
Mellé még egy Boldog Szülinapot is kívánok![ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Akkor nekem ezért nem ajánlotta fel a frissítést.
Egyébként a B132 vel bőven elvagyok. A wifi gondok is megszűntek ( 21 óra körüli megszakadások)Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Kharchy
tag
válasz marilllyo #18413 üzenetére
Telemax nekem b125-el adta vissza, bár ez még KK előtt volt egy héttel kb. Amúgy én a beépített biztonsági mentéssel mentettem le ROM csere előtt az appokat, köztük egy Blizzard tokent és azzal is raktam vissza utána, és nem kellett újból aktiváltatni, lehet a te Cibes tokeneddel is menne így.
''S ha rút világom eltaszít magától, Reménynek-harcnak mindnek vége van, Ha isten földre dől a trónusáról, Lesz még akiben higgyek -önmagam!''
-
marilllyo
veterán
válasz Kharchy #18429 üzenetére
Páromnak 3 hónapja 104-el küldték vissza.
Igazad van. Jó lenne egy tuti backup program.
Főleg a Wi-Fi jelszavakat menteném. A google elvileg menti. Amikor újraraktam a B132-t megmaradt... Ahogy felraktam a KK-t buktam mindent Bár a kedvenc kapcsolatok megmaradtak..[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Kicsit off, de gondoltam szólok. Szóval a Sygic honlapján most elég durva akciók vannak... Pl. teljes Európa térkép+oroszország+poik, offline hangos navigációval, élettartam frissítéssel akcióban 28 dollár. Ez kb. 6200-6300 forint. Szerintem ennyit megér...
-
v1kt0hr
tag
nem rossz ez a sima KK se akku ügyileg nincs hozzanyulva semmihez csak alkalmazáskezeloben le van tiltva 1-2 cucc. intelligensen van az energia fogyasztás.
egyébként tudtok valami használható billentyűzetet ami normális gyorsasággal rendelkezik mert valamiért a SwiftKey szétlaggolja magát holott a 30ezres Samsungon fullosan fut? ....Lenovo y510p, OnePlus 6
-
válasz marilllyo #18436 üzenetére
Régebbi telefonokon használtam az Anysoft Keyboard nevű programot, és hozzá a magyar kiegészítőt. Már egy jó ideje nem használom, mert swiftkeyre váltottam. Hirtelen ez jutott eszembe. Talán ez nem laggol.
-
marilllyo
veterán
-
-
missz
tag
Na elhoztam a t-tol ma, a beletort sim talca nyito tu miatt vittem ugye, mert h semmilyen simet nem ismert fel utana.., elkukdtek szervizbe, egy het alatt megjott...es garanciaban javitottak
Mondjuk nem probaltam, remelem most mukodik..., kicsereltek az egesz sim foglalatot, legalabbis ezt irtak a papirra...Igy most akkor mehet eladasra...valahova majd felteszem
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
djbelo
senior tag
Hol lehet azt beállítani, hogy mikor rádugom az töltőt hangot adjon? Most, hogy kb 1 hete visszaraktam JB az elején adott egy hangot mikor töltőre tettem, de ez most megszűnt! Valakinek van ötlete?
-
mpeter94
tag
KK alatt hogy tudom kikapcsolni a kamerahangot?
-
johnywaler
csendes tag
GPS gondjaim vannak a frissítés után.
Próbáltam visszaolvasni, de csak ezt találtam a hozzászólások között: Alkalmazások cache törlése.
Valaki tudna segíteni, hogy mit lehet ezzel a problémával kezdeni. Konkrétan a telefon nem fog semmi GPS jelet. Nem vagyok egy nagy droid guru -
monroe8609
aktív tag
válasz johnywaler #18448 üzenetére
Szedd le a playből a gps status and toolbox progit, nekem segített!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest