Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz avemario #11965 üzenetére
Ha gyártói, akkor egész Európában érvényes.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz avemario #12250 üzenetére
Ezt a kérdést passzolom, mert én a harmadik csoportba tartozom, hivatalost max a revolutionary támogatás után fogok felrakni.
Az xda linken szerintem minden fent van.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz avemario #12258 üzenetére
De, van, csak keresni kell a hsz-ek között.
-
válasz avemario #12268 üzenetére
Sehogy mert S-OFF kell hozzá nekem meg még S-ON a telefonom. Amúgy letölt, átnevez update.zip-re, felmásol sd gyökerébe, fastboot kikapcsol, telefon kikapcsol, hboot-ba lépés Vol- és PWR-el, ott recovery, majd ott ha feljön egy piros 3szög Vol+ és Power majd értelemszerűen a 2. menüpont.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Zirowe
nagyúr
válasz avemario #12573 üzenetére
Mint kiderült, már a gomb színek sem segítenek a modell meghatározásában, mert láttam olyan xe-t, aminek fehéren világít az alsó gombsora.
Igaz, hogy csak képen, és nem sikerült teljesen meggyőznie (xe doboz imei számmal+bekapcsolt telefon imei számmal), meg neten se találtam róla semmit, de azért eltároltam az infót.
-
törölt tag
válasz avemario #13005 üzenetére
Ha jól tudom, még nincsen kint rendes gyári ICS Sensationre, ami meg kint van, az is bugos.
Vagy tévedek (Nordic update)? Mert ha igen, akkor jó lenne egy rendes RUU és akkor próba-cseresznye.
Tudom, hogy jó szándékúak vagytok és már utáljátok, hogy itt rinyálok[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz avemario #17149 üzenetére
Attól, hogy leszeded valahonnan a fájlt nem fogod tudni feltenni. Én is így jártam. Fel kellett rakom egy előző gyári romot, pc-s telepítőset, és utána simán lefrissült magától. Persze így buksz minden beállítást és adatot, mert szűz rendszert kapsz, de nekem csak így ment fel a frissítés.
-
htc07
addikt
válasz avemario #21402 üzenetére
A segner téri GSM boltot nem javaslom, nekem rossz tapasztalataim vannak vele, amikor plexit kellett cseréltetnem a sensationon.
Javaslom neked, próbálkozz meg a speedshoppal, talán ők megcsinálják.
Egyébként nem nehéz, én is be voltam sózva amikor végül magamnak kellett kicseréljem a plexit rajta, de miután kb. 10 alkalommal szét kellett szedjem (elég precíz kézügyesség kell egy plexi átvezetéséhez és csatlakoztatásához), utána már olyan volt mint a lego. Youtubeon van sok videó arról, hogy hogyan kell kicserélni az lcd-t. Ha úgyis rossz már ami benne van, akkor sokat nem tudsz ártani neki szerintem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest