Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
udv, vennek hasznaltan egy ilyen telot de nemtudom hogy mirol lehetne felismerni hogy gyari gari van e rajta, tudnatok 1-2 tavpontot adni mirol lehet tudni hogy tuti gyari garis e a keszulek?
-
Fail3D!
addikt
udv, vennek hasznaltan egy ilyen telot de nemtudom hogy mirol lehetne felismerni hogy gyari gari van e rajta, tudnatok 1-2 tavpontot adni mirol lehet tudni hogy tuti gyari garis e a keszulek?
-
LouiS22
veterán
válasz S3RIOUS #15147 üzenetére
Valamelyik xda-s fórumban olvastam, hogy Kínában megcsinálják (hardveres "beavatkozás"), így értelemszerűen a telefonnak fizikailag ott kell lennie. Ha vállalod, hogy feladod nekik postán, kifizeted az oda-vissza utat, meg az S-OFF költségét, akkor van
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Fail3D! #15157 üzenetére
Ha megmondod, hogy hol vette, akkor szerintem a fórumtársak segítségével be tudjuk azonosítani, hogy milyen gari is pontosan.
Unlock: lépj be bootloaderbe (Power+hangerő -) és ha ott egészen felül olyasmit látsz, hogy unlocked, vagy warning, akkor nyitva van (ergo nincs gari).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Fail3D!
addikt
1 ev garivan ra azt tudom a boltra nem emlexem, a gyari gari az mennyi?
-
WiZARD
addikt
no felraktam ARHD 10.2 JB romot, eddig müxik, jónak tűnik, aztán majd kiderül...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
hurrikan
addikt
válasz zsofzsof12 #15139 üzenetére
Téma nem nagyon lesz, de ahogy elnézem te az értesítési sávot +a gyári akkuikont akarod moddolni...
ez megy ODEX-elt gyári ROM-on is.
Van 3-4szín, AROMA, linkeli az oldalt ahonnan leszedheted, figyelj oda hogy AROMA-s telepítéskor a 4.0.4-es modot válaszdHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Úgy látom, a Clock alkalmazásból kikerült az éjszakai óra (úgy a Desk Clock egyben). Le lehet valahonnan tölteni ezt a HTC alkalmazást? (A Desire órájában még benne volt)
Más: a böngészőben nem látom az animációkat (pl itt a fórumban az animált smiley -kat.)
Hol tudom beállítani, hogy ezek működjenek?[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Sracok, masnal is van olyan hogy nem tud egy bizonyos alkalmazasban kepernyokepet kesziteni?
Fokepen mind2 mod mukodik,de pl a battery monitor widget-ben mar egyik sem.
Facebookban megy,chromeban megy,de nehany gyari alkalmazasban is csak az egyik mod megy ,vagy a masik.
Masik kerdes, hogy lehet esetleg tudni hogy mik fognak modosulni az uj 4.5os senseben a JB-vel?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
MrPetya19
addikt
Azt nem tudjátok, hogy az igo primot higy lehet hoozáadni a car modehoz?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
LouiS22
veterán
válasz Emilchen #15172 üzenetére
Nem is fog kiírni.
1. Kapcsold ki teljesen a készüléket (a powerrel, amiről most már tudod, hogy a gomb a telefon tetején ).
1. Nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő le gombot (telefon oldalán).
3. Nyomd hozzá meg és tartsd lenyomva kb. 10 másodpercig a power gombot, közben pedig tartsd lenyomva a hangerő gombot is.Engedd fel és a telcsi bootloader módba fog bootolni.
Alternatív megoldás, de ehhez már szükséges némi android ismeret is, plusz telepítve kell lennie az android SDK-nak. Telefon USB-re dug, adb parancssor windózból. adb reboot-bootloader (de szerintem ez neked nem lesz meg, úgyhogy maradj a mezei megoldásnál).
-
Acheron
őstag
válasz Acheron #15168 üzenetére
Az éjszakai órás kérdésre esetleg van javaslat?
Olyan egyszerű alkalmazást keresek, ami nem túl nagy fényerővel csak az aktuális időt (esetleg dátumot) mutatja a képernyőn, de nem egy helyben, mint a legtöbb ilyen alkalmazás a Play -en, hanem mint egy képernyő védő, bizonyos időnként változtatva a helyét. Sem ébresztést, sem mást nem kell tudjon - arra van alkalmazás a telóban.
A Déziben van ilyen funkció, de a One X -ben nem találom, sajnos -
LouiS22
veterán
válasz Acheron #15182 üzenetére
De most komolyan... Ez a totál useless feature. Éjszak alszol, ha meg felébredsz, nem édesmindegy, hogy hol van az óra a képernyőn?
Nézz meg egy Desire ROM-ot, az apps mappában kell lennie valami Desk Clock nevű alkalmazásnak. Kevés esély van rá, hogy itt is működjön, de egy próbát megér.
Egyébként végignézted az összes Play alkalmazást, vagy csak kijelentetted, hogy nincs ilyen, amit te keresel. Én most night clock keresővel vagy 10 ilyen appot találtam - igaz, egyet sem raktam fel, mert szerintem useless feature. Éjszaka aludni kell (vagy mást csinálni), nem a telefon kijelzőjét bámulni. Mellesleg engem zavarna is, bármilyen alacsony fényerővel világít. De ez én vagyok.
-
Bathory
csendes tag
Érdekelne, hogy a zenehallgatás élményét tekintve melyik telefon jobb: a Samsung GS3 a wolfson hangchipjével vagy a HTC One S / X a Beats Audio-val?
-
r4z
nagyúr
válasz Bathory #15184 üzenetére
SGS3 vagy One S S4-gyel. A Beats Audio egy szar, a hekkelt SRS viszont nagyon ott van hangzásban. A hangchip korlátait viszont érezni, sok mélynél és magas hangerőnél elkezd torzítani. Ez a One X, az S3-as One S eléggé vérszegény, az S4-es verzió elvileg nagyon jól szól, de még nem volt vele szerencsém.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-FreaK-
veterán
Itt a teszt, e szerint egész jó a Tegrás OneX, megelőzi az SGS3-at is és a Qualcomm-os OneX-et is.
-
WiZARD
addikt
Norvégok már kapják az OTA JB frissítést
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
válasz stilo18 #15193 üzenetére
Semmi köze a nyelvhez. Bevált szokás régiónként pár napos csúszásokkal elindítani a frissítést, hogy a szerverek bírják a terhelést. Nekünk sem lenne jó, hogyha 5órán keresztül tartana a letöltés vagy megszakadna a terhelés miatt.
(#15195) Youri: én ebben nem hiszek. Bár most tuti sűrűn lesz nyomogatva a manuális keresés XD
(#15194) p06: általában a relatív friss modelljeivel jól bánik ilyen téren a HTC. A Sensation is hamar megkapta az ICS-t. Csak ahhoz a fránya 18hónapos korhoz közel kerülve jönnek mindig a kifogások.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nekem is. A 4.0.4-et hamar fel is kínálta automatikusan.
(#15198) p06: nem akarok gyártót mondani, de van 2 nagyobb is aki nem éppen arról híres, hogy törné magát sajnos.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Loboda
senior tag
válasz WiZARD #15191 üzenetére
Ezt hol olvastad?
Ez XDA-n azt írják hogy téves a hír!
Az ember nem JB romot kapott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gitáros topic
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Energiaital topic
- Szólánc.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest