Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
A One XL-re is megkezdődött a Jelly Bean frissítés. Lehet lassan az S is megkapja
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
jikan
csendes tag
-
<Mateus>
tag
olyan kérdésem lenne, hogy amikor bekapcsolom és nyomom a hangerő lefelé gombot, előhozza azt a boot menüt, nah és ott ugyebár tampered unlock alatti információ részbe 4-5 sorban van egy dátum nálam 2012 ápr 2-a, nah ez a dátum mit jelent, mit takar?
-
szuladam
aktív tag
üdv!
egy ideje tervezem hogy one s-re váltok. Ti mint one S tulajok, hátha tudtok egy kis infóval szolgálni erre a kétségbeesésemre:
lassan 1 hónapja nézegetem az aprókat mindenfelé, de nem értem: használt one x-et akárhol lehet venni 90e-ért, ehhez képest a one S-t 80-85e ért (van aki 90-ért) árulják használtan. na most akárhogy nézzük, azért a két teló között egy kategória különbség van. pénzügyileg meg csak 5-10e ft. akkor hogy van ez? túl értékelik a one s-t? vagy túl olcsó a one x?[ Szerkesztve ]
-
<Mateus>
tag
válasz szuladam #3405 üzenetére
én is pontosan ebbe a cipőbe jártam.
elmondom, hogy mire jutottam, és miért one s mellett döntöttem,
- one s 90 körül már ujat kapsz gsm boltba
- one x az elején nagyon sok széria hibás telefon volt, oda kell figyelni, hogy mikor és hol gyártották erről nagyobb leírást találsz a one x-es fórumnál első hozászolásba (én nem találtam olyan one x-et amit biztosan megmertem volna venni, lehet hogy már árulnak használtba olyat)
- one x nekem méretre túl nagy, one s még pont az a méret ami jó, kényelmes, könnyű, nem kell egy téglát tartani a fejedhez ha telefonálsz.
én személy szerint ezekért döntöttem one s mellett inkább (nem véletlen hogy majdnem egy árba van one s-el, akkor ott valami gebasz van ) -
R'aigy
csendes tag
Sziasztok!
Egy hetes HTC one s tulaj vagyok (S3), de pénteken reggel végleg kikapcsolt és nem tudom visszakapcsolni még bootloader sem jön be. voltam telenornál majd elküldök szervizbe de csak karácsony után. addig gondoltam hátha rájön, hogy karácsonykor be kéne kapcsolnia... komolyra fordítva a szót, kerestem neten másnak is volt ilyennel problémája leginkább az államokban. Van-e ötlet arra hogy mit tudnék megpróbálni otthon? Nem várok sikert, de jobb mint ha a polcon porosodna...
Üdv, és Kellemes Ünnepeket!
-
ferrari1
őstag
HTC 001 , S3-ra most jött nekem a 4.0.4 Sense 4.1. SW 2.31.401.5
Ha volt már, bocsi
-
ferrari1
őstag
Köszi!
Odaát biztos ( de lehet itt is ) megkövez(né)nek, de számomra két telefonból kellene egyet gyúrni. Hiányzik a Sense az SGS3-ból és a fém. Ebből meg hiányzik a másik hardvere Most legalább van mindkettő A Galaxyt szanaszét főzöm, ez viszont rootot sem fog látni. 3 napja van nálam újra és öröm van
[ Szerkesztve ]
-
-
ferrari1
őstag
-
richies
senior tag
jb installation..
Rozsomak of Power
-
desigo
senior tag
Szép karácsonyi ajándék
Remélem hamarosan az S3-asokra is érkezik. -
Jannn
aktív tag
612 MB volt az update mérete. Így elsőre azt vettem észre hogy még gyorsabb az egész rendszer, a gyári browserben is simább a gorgetes. Kameránál kiirja h mennyi képet/videót lehet még felvenni. Új az értesítési rendszer és a lehuzhato roló (jb feature-ök megvannak mint pl e-mailbe beleolvasas, nem fogadott hivast azonnal lehet hívni innen stb.)
Egyelőre szuper
(amúgy német S4)[ Szerkesztve ]
-
kasu0707
csendes tag
Fránya NFC-t beledobhattak volna
-
engusz
veterán
Úgy néz ki, hogy az S4 hamarabb frissül
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Sátán44
addikt
Akkor nekem ezt egyéni úton kell feltennem
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Jannn
aktív tag
válasz szata.68 #3437 üzenetére
Nekem sajna nincs otg kabelem. Viszont antutuban 10600 pontos 4.0.4-hez képest 12200 pontot kapott. Quadrantban is majdnem 7000 pont, itt nem emlékszem a régi ics eredményre.
Ja és a beallitasokban más az akkumulátor rész, van valami energiatakarekos funkció és máshogy mutatja h mi mennyit fogyasztott -
dome008
csendes tag
Német T-MOB102, S4-re még semmi
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz ferrari1 #3447 üzenetére
Kicsit más lett a kamera kezelőfelülete. Megjelent rajta ( vagy eddig nem vettem észre ) ,hogy az előlapi kamerát is be lehet kapcsolni. Ha eddig is így volt, bocsi!
Az eddigi zenelejátszó mellett van a Play Zene is.
Mai napra ennyi Ha valamit még észreveszek ( biztos van más is ) írom a tapasztalatokat.
Kamera és a galéria felülete:
[ Szerkesztve ]
-
Jannn
aktív tag
válasz ferrari1 #3449 üzenetére
Itt minden változás le van írva [sense 4+ vs 4.1]
Ami nagyon jó még h a kontaktok fotói igazi HD felbontasuak is lehetnek, nem csak ilyen ics féle szemcsés szemét (bár hivaskor továbbra is sajnos kicsi a kép)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest