Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
szezso15
üzenetére
Gratula! Értékes írás, várom a többit, az ilyen tapasztalat mindig jól jön.
A legközelebbit levideózhatnád, ha nem vagy szégyenlős akár mondhatnád is közben hogy mikor mit csinálsz, max megvágod utána. Nagyon hasznos és érdekes lenne és simán mehetne logoutra is, pláne hogy szerintem még nincs is ilyen.
Bárhogy is dönts, sok sikert!
ui. Aztán jól az orra alá lehet dörgölni azoknak akik azért pocskondiázták a HTC-t mert "gányolás nélkül javíthatatlan".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kár, hogy a videók mást mutatnak. 
A legközelebbit levideózhatnád, ha nem vagy szégyenlős akár mondhatnád is közben hogy mikor mit csinálsz, max megvágod utána. Nagyon hasznos és érdekes lenne és simán mehetne logoutra is, pláne hogy szerintem még nincs is ilyen.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)