Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Rendszeres futóként és Dec...lon vásárlóként az előző telefonomnál nekem bejött a régebbi vastagabb anyag kialakítású, gumírozott szalaggal ellátott Kalenji kartok.
Most is lehet Honor 6/iPhone6 méretű Kalenji kartokot kapni, de az már nem olyan jó, mert szinte teljesen merev anyagból készül (sajnos megtévesztően a webáruházukban "rugalmasnak" van írva, de kb. max 1-2 mm-t lehet rajta nyújtani és annyi...).
Ez akkor derült ki számomra, amikor legutóbb a Pécs-Harkány országúti futóversenyen azt tapasztaltam, hogy ha kényelmesre hagyom, akkor állandóan lecsúszkál, ha meg szorosabbra vettem, hogy ne csúszkáljon, akkor meg már elszorította a karomat. Szóval sehogy sem sikerült teljesen ideális pozícióba állítani.Megjegyzem, túl nagy hiányt nem okoz, ha nem vihetem magammal futáshoz a telefont, mivel rögzítésre nem telefont használok, hanem egy GPS-es sportórát.
Egyébként utánanéztem ebay-en és a sok találat közül, többek között ez ígéretesnek látszik (többféle színben és méretben - köztük Honor 6-hoz is):
http://www.ebay.com/itm/Sports-Running-Jogging-Gym-Armband-Arm-Band-Case-Cover-Holder-For-Mobile-phone-/161634066847?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item25a224219f
Rákérdeztem az eladónál is, hogy tényleg rugalmas-e. A válaszban azt írta, hogy puha neoprene anyagból van, ami nem teljesen olyan rugalmas, mintha gumírozott lenne, de legalább nem merev.
2000-et biztosan megér és jobbnak tűnik, mint mostani a Kalenji "minőség"...Vagy vannak még alternatívák a 10000Ft körül az MM-ben, vagy nagyobb sportmárkák szintén 10e körüli példányai (pl. a Spuri futóboltban).
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest