Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kewin81
csendes tag
Sziasztok,eszembe jutott a jelszavam. Néhány napja van Honor 6-om,egy f*stalicska kis Alcatel után egy álom.Érdeklődnék,hogy érdemes lenne lefrissíteni 5.1-re vagy inkább hagyjam így ahogy van? 2.3-as emui volt rajt,felajánlott egy B370-es végű OTA frissítést ,így most még KitKat,de már 3.0 -ás emuival.Olvasgattam a fórumot,de elég megosztottnak tűnnek a vélemények.
-
kewin81
csendes tag
Sziasztok,lenne két kérdésem.Nem akartam letöltögetni semmilyen frissítést-mondom megvárom az OTA B521-et -de valahogy nem akar ideérni.Mi lehet a gond.Ismerősömnek közel egy éves a telója,neki is megérkezett már.Ráadásul azt hiszem B527,de ebben nem vagyok biztos.Edigitálos a telefon,első bekapcsolás után jött a B370,azóta meg semmi.Vagy ne várjak rá,szedjem le a hihonor-ról?
A másik pedig,hogy néhány belinkelt képen látszik az értesítési sávban egy ilyen adatforgalom számláló(vagy sebesség mérő).Az valami gyári alkalmazás,vagy külön app?
Köszi előre is. -
kewin81
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Nekiesek akkor.Csináltam bizt.mentést,most töltöm le a rom-ot,(bár lehet idén nem jön le),krva lassú.Még egy kérdés:nem túl régi a teló,garancia nem ugrik így?
-
kewin81
csendes tag
Köszönöm a segítséget,sikerült a frissítés,bár kicsit sokáig tartott.Utána csináltam egy gyári adatok visszaállítását,valami teleszemetelte a belső tárhelyet,de nem találtam meg.Eddig tetszik,meg lett az adatforgalom mérő is Kíváncsiságból ráböktem a frissítésre,nem ajánlotta fel a b527-et,majd még próbálkozom.Érdemes felrakni azt?Tudom nem sokat számít,de kíváncsiságból lefuttattam egy antutu-t,a kitkat-tal 42-43ezer körül volt,most 49ezer valamennyi.Ez reális lehet?
-
kewin81
csendes tag
válasz Black&White #10690 üzenetére
Oké,értem köszönöm.Közben visszanéztem az összefoglalódban is.(Az ott lévő b521-es link asszem nem jó.)
Köszi a segítséget mindenkinek,meg buék.. -
kewin81
csendes tag
"Kártyafüggetlen Honor 6 készüléked van (H60-L04 C900B521)?
Teszteld velünk a Honor 6 Android Marshmallow és az EMUI 4.0 béta verzióját, és nyerj!
Jelentkezz a tesztelésre a fut.hu@huawei.com e-mail címen 2016. január 19-ig, küldd el nekünk a teljes és a Facebook nevedet, illetve a készüléked modellszámát, Build-számát, valamint IMEI számát! A leglelkesebb tesztelőt ajándékcsomaggal jutalmazzuk, melynek tartalma egy darab termosz, 1 db Power Bank töltő és egy darab tripod.
Részvételi szabályzatot az alábbi linken érheted el: http://bit.ly/1SRGhP2 "Lekéstem.. Remélem iparkodnak a véglegessel.
-
kewin81
csendes tag
válasz bandigyerek #11274 üzenetére
Helló,nekem 5.1-em van,de szerintem megtalálod majd.
-Beállítások ->Navigációs sáv
-Főképernyőn nyomvatartod az ujjad,előjönnek a beállítási lehetőségek.Ott Egyéb beállítások-> Főképernyő elrendezése.
-Töltés alatt nem igazán melegszik,inkább csak langyos.Használat közben vagy ha kicsit jobban dolgozik,akkor szokott melegedni,de az sem vészes.(Főleg hidegben,mikor fázik a kezem ) -
kewin81
csendes tag
válasz bandigyerek #11276 üzenetére
Komolyan nem tudom akkor hol lehet.De van a családban két másik huawei,mindkettőn asszem 4.4 van,ha hazaérek megkeresem.Bár lehet,hogy a 2.3-as emui miatt nincs?!Nem ajánlott fel frissítést?Nekem bekapcsolás után szinte rögtön jött a B370-es végű(4.4 és 3.0Emui)
-
kewin81
csendes tag
válasz 7Heads Drago #11578 üzenetére
Be van kapcsolva Képernyő energiatakarékosság.(Beállításoknál tudod kikapcsolni,újraindulás után már full hd lesz)
-
kewin81
csendes tag
Sziasztok,lenne egy gyors kérdés: értesítő led nem tudja a kék színt?Piros,sárga és zöld megvan,kék nem jön össze.
-
kewin81
csendes tag
Hmm...pedig valahol úgy olvastam-még mielőtt megvettem-hogy kék-zöld-piros-sárga színeket tud.Sebaj,akkor nem erőltetem neki
-
kewin81
csendes tag
Sziasztok,ma a frissítő(sima,nem a hi-care)felajánlotta a B860-at,l04 em van B820-al.Csak 359mb,ez azért lehet,mert csak 'javítás'? Képet nem tudok vmiért belinkelni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest