Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
rubitomi
csendes tag
válasz Samanbacsii #14301 üzenetére
Húúú, bátor vagy
Mondjuk én a hátlapot terveztem volna cserélni, de mivel ragasztva van, így teljesen kizárt a dolog nálamnagyon jól állunk, már majdnem elkezdtük
-
Bambi80
tag
válasz Samanbacsii #14298 üzenetére
Szia! Mennyiért rendelnél onnan? E-digitalnal 75 ezerért van.
-
Shingen
addikt
-
konwktor
tag
Sajnos be ejtettem a kertitóba a Telefonom szerencsére van biztosításom Viszont a Telekomnàl semmi értelmes készülék nincs ebben az arban valaki nem emlékszik az utolsó forgalmazott árra a Telekomnàl?
-
bullw
tag
Na ma én is feltettem B&W segítségével a B860at. Viszont vállalati maileknél leszedi a levelet, viszont a mellékletet csak leszedi, de semmivel nem akarja megnyitni. Ezelőtt eleve feldobta az office alkalmazást. Valakinek valami ötlet? Touchdownt használok. Sajna a gyári kliensnek a telefon kódolás kell, a touchdownnak viszont csak megnyitáskor kell a pin... Valami ötlet?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Dokker2
tag
válasz Samanbacsii #14298 üzenetére
Csak onnan! Minden megjött eddig. Egyszer nem jött meg pl laptop bill de miután ráírtam a fickóra feladott még egyet postán.China posttal 10-13 nap. 50 dollár alatt vám és adómentes minden
Tipp: Nézd az is kitől rendelsz! Csillag, pontszám stb.....
[ Szerkesztve ]
-
rubitomi
csendes tag
válasz Samanbacsii #14303 üzenetére
Köszi, de ez nekem mind kínai, mindenféle értelemben!
nagyon jól állunk, már majdnem elkezdtük
-
rubitomi
csendes tag
-
Dokker2
tag
válasz Samanbacsii #14311 üzenetére
Pont ma jött meg az üvegfólia(ák) a Honor-hoz (teló még szervizbe). Olyan nikecel pogácsába volt csomagolva hogy megijedtem a méretétől. De aztán kibontva megnyugodtam. Nagyon elővigyázatosak voltak...
-
nimba1
aktív tag
Sziasztok megint félig itt.
Az én vízbe fulladt H6 után, most asszonykának vettem egyet.
Nagy melegség öntötte el a szívemet amint bekapcsoltam. -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Miután felraktam a gyári MM-et az L12-re, minden tetszik, de a kamerával, pontosabban a videó rögzítésnél olyat tapasztaltam, hogy pl. ahol látszik az ég, ott nagyon kockásodik... Visszanéztem a régebbi loli alatt rögzített videókat, de ott nem tapasztaltam ilyet.
Találkozott már valaki ezzel? -
Samanbacsii
őstag
válasz Black&White #14290 üzenetére
hali,
MT-ban választás a köv. lehet: EMUI 3,1nél (ami nekem is van) a b532 Stable-t adja fel de nekem b317-re kell visszaállitani. Ha EMUI 3,0 választom akkor b316t ajánl fel. Melyik legyen? A B535 mar fent az sd-.n vár a háromgombosra...[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
válasz Samanbacsii #14320 üzenetére
Végül b535 után Hicare update jelezte a B860 update-t. Most megy fel...
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok! Következő problémám van: B521 alatt a napokban vészesen merül a telefonom (L04). Akkunál látszik, hogy valami folyamatosan ébren tartja és így 11 óra és vége. Sőt kétszer is előfordult a héten, hogy 20% akksival egyszer csak sípol hogy lemerült és kikapcsol. Visszakapcsolva 3% jelez, de még órákig megy a poweraimp, nem merül tovább.
Elkalibrálodott az akku? Döglödik az akku? Hogy tudnám megnézni mi tartja ébren egész pontosan? Bluetooth lehet a ludas? -
Samanbacsii
őstag
válasz Samanbacsii #14321 üzenetére
Csodásan működött a B860 de volt egy kis malőr...
Tárcsázó-Telefonkönyv-Üzenetek helyett az Üzenet menü helyett Sárgaoldalak jelent meg... Gondolom ez nem annyira üzemszerű, mind ez a régi adatok visszatöltése után.
Csináltam egy factory resetet és továbbra is sárga oldalak vannak. Hogyan lehet eltüntetni?[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
válasz Samanbacsii #14323 üzenetére
Nincs ott semmi malőr, ez MM alatt így a normális.
-
Samanbacsii
őstag
válasz Black&White #14324 üzenetére
Viszont a fiokoknál nem jelenik meg a google és nem tudok felcsatlakozni...
Valamint play áruház sincs. Ezeket honnan lehet előszedni?.." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
gulyasa
őstag
Lehet, egyesek számára furcsának tűnhet a kérdésem (de megvan az okom rá): hol lehet beállítani, hogy a fríssítő ne jelezze, hogy van újabb szoftververzió? (B316)
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Samanbacsii
őstag
válasz Samanbacsii #14325 üzenetére
Áldott legyen a mentés. Gyakorlatilag mindent vissza tudtam állítani, még a Viber adataival küzdök, hogy lássa a képeket...
1000 Black&White-nek a rengeteg segítségért + az éjszakai műszakért!A kínai proggikat most sem szabad törölni? ... Különben nem lesz frissítés?...
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Szivok a bluetooth-szal. Headset kapcsolodik, parosodik szepen, de tok suket. En sem hallok, s a masik sem hall. Meg a kicsongetest sem. Ceges telorol mindez remekul mukodik.
Az autos kihangositom ugyanezt csinalja. Az elozo developeren ment. Masnak problem a 6.8.1-gyel? -
fant0mi
őstag
válasz Black&White #14329 üzenetére
Koszi!
Akkor nyomozok tovabb. -
ruskop
senior tag
Sziasztok! Szerintetek mi a reális eladási ára egy 2016.07-havi edigitalos vásárlásos, full dobozos telónak?
-
winfos
tag
Sziasztok!
Adott egy Honor 6 H60-L02.
Jelenleg B860 ROM van rajta, de nem az igazi, szeretném feltenni a 6.8.1 Developer-t.Mi a menete?
köszönöm
-
Smithy87
senior tag
Hello mindenki!
Honor 6_Firmware_H60-L04_Andriod 6.0_EMUI 4.0_C432B820_Channel-Others.zip Ez most jó L04-re? jelenleg az L04_2016_0316_0900 van fent helyivel feül csaphatom az előbbivel? Nincs se GPs se Wifiremélem ez javítja majd.
-
imiadmin
őstag
válasz Samanbacsii #14333 üzenetére
köszi..
kipróbálom belsőre állítva...
vagy leveszem 720p-re a minőséget...
-
Samanbacsii
őstag
Próbálkoztatok már vmi. más rommal? Ez a Sárgaoldalak zavar kissé...
Szerintem egyébként tök jó az MM, kiváncsi lennék ami miatt másoknak nem tetszik..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
fant0mi
őstag
válasz Samanbacsii #14340 üzenetére
Tedd tul magad rajta. En mar eszre sem veszem, hogy ott van.
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Megegyszer hátha tud valaki segiteni
B114 rom van a telon
Azt olvastam hohy arra nem lehet felrakni egyből az 521
Valaki aki jártas leirná hogy miket kell felrakni a B114 után?
Csak az 5droidig akarok eljutni!
Nem akarnám téglásitani a telót.
Köszönöm! -
Samanbacsii
őstag
A lépés számlálót ki lehet kapcsolni vagy törölni kell ha nem akarom látni?
Ha törlöm a kínai proggikat (L12) attól még fog frissülni OTA-n vagy nem?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Black&White
addikt
válasz Samanbacsii #14348 üzenetére
Tiltsd le (vagy töröld) az egészség app-et. Ugyanígy töröld (amit enged) a többit, ami nem kell.Ha így csinálod az nincs hatással az OTA frissítésre.
-
Smithy87
senior tag
válasz Black&White #14347 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest