Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nundee K.
tag
válasz RootRulez #10123 üzenetére
Üdv!
Ha jól láttam, KitKat-en még lehetett, Lolli-n viszont már nem lehet szerkeszteni az értesítési felület összetételét. (Kemény 1 nap használat után írom mindezt )
Mellesleg Üdv a topic többi lakójának is!
Tegnap lettem (én is) H6 tulaj, eD-s akcióban. A perfect összefoglaló lassan már fejből megy. -
Nundee K.
tag
Sziasztok!
Lolli-ra frissítést követően az alapértelmezett alkalmazások ablak üres lett, valamint a google névjegyeimet nem lehet rendezni, fix-en ragadt a "vezetéknév rendezési elv+vezetéknév elöl".
Másnak is ilyen, vagy marad a FR+reinstall? (L04)
[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
válasz RootRulez #10199 üzenetére
Köszi, erre gondoltam, az enyém is ilyen...
Azóta nyomtam egy FR-t, de a helyzet változatlan itt is. Főleg a névjegy-bibi zavar, pláne azért, mert ha a tel. lokalizációját átállítom angolra, akkor rendbe jön és változtatható a listázási nézet.
Lehet, h ez user error lesz, vagy nem. -
Nundee K.
tag
válasz ADAM1337 #12910 üzenetére
Szia!
Köszi a korábbi link-et, ma nekem is megérkezett (15 nap alatt) a Verus tok.
Ennyi pénzért nagyon megéri szvsz.
+ A kijelzőn Nillkin "üveg", egyelőre megnyugodtam.Szerk.: A fiókban pihen egy Nillkin SF is (fehér), annak a széleit "szép" indigólilára festette a zsebem...
[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
Sziasztok!
Pár hete szívok az imádott telómmal.
Rendszeresen használnom kell a repülő üzemmódot, de annak kikapcsolása után az általam használt 3 db. widget (Jorte Calendar, Elixír, Morecast Weather) nem hajlandó frissülni, csak tel. reboot után.
Az a fura, hogy régebben nem volt ilyen probléma, most tanácstalan vagyok, mivel semmit nem állítottam el, az említett app-ok védettek.
FR-hez nincs nagy kedvem, de ha az a megoldás, hát legyen.
Any ötlet? L04, B521Szerk.: a gyári időjárás és idő app nem szenved a fenti problémáktól...
[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
-
Nundee K.
tag
-
Nundee K.
tag
válasz Nundee K. #13668 üzenetére
No, csak összejött a B521 a B820-ról...(L04)
1. A @devil2k által megadott rollback file-t tegyük a belső tárhelyre (dload mappa, benne UPDATE.APP), tel. kikapcs. és 3 gombos módon flash-eljük.
2. Boot-olást követően B800-on leszünk, töröljük a korábbi dload mappából a file-t, rakjuk bele a B521-et tartalmazó UPDATE.APP file-t.
3. Tel. újra kikapcs., 3 gombos flash és néhány perc múlva készen vagyunk.
Nálam SD-ről em indultak a flash-ek, ezért javaslom, hogy a dload mappát a belső tárhelyen helyezzétek el.
Egy kicsit szájbarágós és hosszú lett, sorry érte.
devil2k : ugyan, jó pap is holtig, tudod.
Nem is tudom miért gondoltuk néhányan, hogy egy régebbi file-t frissítőként ismer fel a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
-
Nundee K.
tag
Szia!
2 napja én is felraktam a B860-at a B521-re, mindenféle wipe nélkül, viszont pld. a Waze-nek nem tudok adni hozzáférést a tartózkodási helyhez, mert felugrik egy ablak, miszerint "képernyőfedvény észlelve" és azt kapcsoljam ki az Alkalmazások-Beállítások között.
Te, vagy bárki találkozott hasonlóval? (Azért kérdem, mert a felugró alkalmazásoknál kikapcsolom, amit kér és mégsem oldódik meg a probléma.)
-
Nundee K.
tag
válasz Nundee K. #14014 üzenetére
Szerk.:
Azóta újra raktam a telót, de a probléma nem oldódott meg, sőt. Semmilyen alkalmazáshoz nem tudok engedélyt adni hozzáféréshez, mert felugrik a "képernyőfedvény észlelve" figyelmeztetés.OFF G4 topic-ban olvastam hasonlót, ott egy app (Lux Lite) okozta a fenti hibát egy usernél, detto Android 6.0 frissítést követően, mely az auto. fényerőt szabályozza.
[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
Sziasztok!
B860-nál csak nálam jelentkezik az ún."képernyőfedvény észlelve" probléma?
Már vagy 3x futottam neki az update-nek, utoljára már full wipe-ot követően egyesével pakoltam és nyitottam meg az app-okat, de kb. az 5. proginál jön ez a xarság. Semmi extra, Runtasctic Pro, Move, FB Lite, Messenger és nem volt tovább, mert a Waze-nek már nem tudtam helyhozzáférési engedélyt adni.
Már feltúrtam a net-et, OFF G4, ill. szixalag 5 topic-ban merült fel hasonló bibi, de ott egy app (Lux Lite) eltávolításával és 1 reboot-tal megoldódott a probléma.
Egyelőre visszajöttem B521-re, nem tragédia, csak bosszant az egész.
Bármi ötletet szívesen veszek, köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
válasz szegto #14132 üzenetére
Szia!
A "képernyőfedvény" leánynéven: draw over other apps. Valóban jól sikerült fordítás...
A gond az, hogy a megoldásban ez sem visz előre.Amire utal a kép is, a Beállítások-Alkalmazások menüben hiába tiltom le az össz. app ezirányú engedélyét, akkor sincs tovább. A figyelmeztetést követően sem hozzáadni, sem elvenni nem lehet engedélyeket az appoknak (-tól).
Még egy hívást megeresztek majd a Helpdesk felé, de csodát nem várok.Gabesz_23: köszi, de nem ez a gond.
Kovaratis: ha jól látom, már el is fogyott. Kár érte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest