Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
Ahogy értelmeztem ez egy raspberry pi wifi adapterrel és egy jól megírt célszoftverrel mind a pire mind pedig a mobilra. Csak az nem derült ki hogy mindezt mennyiért adnák el?
-
törölt tag
Nem hiszem el, senki nem érzi át, hogy milyen jó kis eszköz ez.

-
törölt tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ok, így is fel lehet fogni.
De mondjuk, ha a lejátszási lista szép hosszú, akkor ritkábban kell hozzá a plusz eszköz. Én egy amolyan modern rádiónak fogom fel, amibe te szerkeszted össze a listát, és szól amíg tart benne az anyag. -
törölt tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hát igazából annyiban más, hogy itt nem a PC vagy a telefon végzi a streamet, hanem maga az eszköz.
Vagyis nem foglalja le a telefonod, csak ha mondjuk számot váltasz. A másik, hogy nem kell bekapcsolva lenni a lassan bootloló, sokat fogyasztó pc-nek ha zenét akarsz hallgatni. -
Speeedfire
félisten
Lehet én vagyok a balga, de ez mennyivel jobb, mint pl egy bt audio? Arra bármit lehet küldeni, nem csak olyat, mint ami a szolgáltatások között van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De mondjuk, ha a lejátszási lista szép hosszú, akkor ritkábban kell hozzá a plusz eszköz. Én egy amolyan modern rádiónak fogom fel, amibe te szerkeszted össze a listát, és szól amíg tart benne az anyag.