Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
5.12.10 xiaomi.eu fejlesztői van a telefonomon. Érdemes le frissíteni a 6.3.31-re.
Van valami érdemi változás az eltelt hónapok alatt?
A jelenlegivel csak az a bajom, hogy nem mindig jön meg az email értesítés, ma reggel 7-óra óta fent volt a wifin, majd eljöttem 10-kor otthonról Útközben be kellet kapcsolni a mobil netet, erre jött az értesítés, hogy reggel 8-kor jött egy email. Otthon miért nem jelzett? Ritkán csinál ilyet , de már többször előfordult.
A másik bajom szintén a wifivel van, mert otthonról munkába jövök, és folyamatos bekapcsolt wifivel, nem mindig csatlakozik automatikusan a munkahelyi wifire. Akár be van közben kapcsolva a mobilnet, akár nem. Ugyan ez fordítva is igaz otthon.
Ezt leszámítva jól működik.Xiaomi Redmi note 7
-
válasz grafikus17 #15251 üzenetére
Olvasd at a heti full Chanegelogokat a valtozasokrol. Fejbol nem tudja azt mar senki. Amugy erdemes.
-
kliszi
senior tag
e
[ Szerkesztve ]
-
-
ktommy91
addikt
Aki jobb multitasking-ra vágyik, javaslom állítson be nagyobb Z-RAM-ot pl. kernel adiutor-ban.(Root jog kell) 410 MB-ra állítva sokkal jobb a multitasking és az eddigiek alapján nem ront számottevően az akku időn.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
adrian94
őstag
válasz kovbandi82 #15256 üzenetére
MIUI 7 by xiaomi.eu 6.2.25 Fejlesztői van fent
Akkor mindig a legújabb fejlesztőit ajánlod ? Az most melyik ?
-
Alonso69
senior tag
-
-
-
Alonso69
senior tag
válasz Alonso69 #15262 üzenetére
Én is már egy pár romon túl vagyok,de azt kell hogy mondjam nem rossz.Az oroszok ilyen 8 óra HD videó,6.7 óra Sot ot írnak gondolom hunyorogva ,
Az Xposed azonnal feltelepűlt,igaz azokat a modulokat szedtem le külön, amit recoveryből lehet felrakni,de utánna használható.Xiaomi 14
-
adrian94
őstag
válasz kovbandi82 #15260 üzenetére
A 6.2.25-öt megéri lecserélni erre ? Mi a különbség ?
-
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Miben különbözik a MIUIHU Csapat (vagyula) rom a Fejlesztői Multi romtol ? Miben más a két rom ?
-
válasz kliszi #15266 üzenetére
A multi romot egy szlovak csapat csinalja, sok nyelv van benne, es par funkciot benne hagytak, mint pl. a napi kepernyozar, es nem a legfrisebb magyar forditas van benne.
A magyar romban angol-magyar es kinai nyelv van, es a legfrissebb forditas, 3 utas ujraunditas menu van benne, Google helyett Xperia billentyűzet stb. -
Criminal017
őstag
A legfrissebb multiban nem rossz a Bluetooth, egész nap rajta volt a Mi Band. Csak kétszer dobta el a karperecet, viszont akkor úgy, hogy bluetooth on/off segített rajta. Akkuidő javult, nem sokat, de észrevehetően jobb lett.
-
kliszi
senior tag
válasz kovbandi82 #15267 üzenetére
Akkor a Magyar rom az jobb mint a multi ? Én eddig csak a multit és a stabilt probáltam .
-
-
grafnet
veterán
Úgy látom kiforrta magát a telefon.
Este 10 óta nem merült fel kérdés, probléma. Se egy új jelölt a leendő gazdák közül.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.Sajnos meg kell càfoljam azt ,hogy minden rendben.
A tegnap felrakott stabil 7.2.2-es (kisasanya)ROM OTA-át jelzett,7.2.3
nem frissitettem direct ,csak délelótt kikapcsoltam a telót és aztán már az új ROM fogadott.Nem is lenne baj ,csak a Root megszúnt a recovery gyári lett ,szóval egy szūz készūléket kaptam a Kis sárgáktól Lehet mindent elóról kezdeni.Valaki mégis szeretné kipróbálni ezt az úúj ROM ot ennek tudatában tegye.Google billentyúzett .....bocsi
Xiaomi 14
-
-
Alonso69
senior tag
válasz kovbandi82 #15276 üzenetére
Ezek szerint nem volt,én nem nyomtam rá az Update -rá,jelzett de nem foglalkoztam vele.
Majd holnap gépközelben leszek és újrarakom.Xiaomi 14
-
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ha minden jól megy, akkor hamarosan én is Note 2 (32gb) tulajdonos leszek (ma reggel Gearbest EU raktárból megrendelve).
Gondolom ezen is valami mókolt rom lesz.
Ahogy nézem romokat tekintve mindegy, hogy melyik verzióval rendelkezem, ugyan ez kell mindenre. (vagy csak én néztem el valamit? )Ahogy látom a miuihu és a multi is kap hideget meleget, szóval nem könnyítettétek meg a dolgomat, hogy melyiket rakjam majd fel.
Sebesség,multitasking,kamera terén van köztük észrevehető különbség vagy ilyen téren nagyjából ugyan úgy teljesítenek?[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Edemer
csendes tag
válasz kovbandi82 #15278 üzenetére
Köszi a segitseget.Mukodik a telo szuperul
-
-
Dévidzon
tag
Nekem nagyon pozitív csalódás az EU-s stabil.
-
Alonso69
senior tag
válasz kovbandi82 #15278 üzenetére
Köszi szépen ,majd ezután úgy csinálom.
Eddig nem nagyon vártam meg ,hogy OTA-val frissűljön.Sikerült ROOT jogot adni Vagyula mester ,leírása alapján ,,most már lehet ismét Room-olgatni
Megy vissza a Kisasanya Romja ,tegnap öt és félórát prodúkált ,szokásos használat mellet (most fagyasztok mindent ami bekavarhat) ,nehogy frissűljön.
Xiaomi 14
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Valaki használja a 6.3.31 Magyar (vagyula) romot ? Mik a tapasztalatok ? Akuidő , stabilitáa stb ?
-
janakbacsi
őstag
smiui van fent és szeretnék rá xperia billentyűzetet tenni recovery alól. tudna valaki egy linket adni? az android verzió 5.0.2-es.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Alonso69
senior tag
-
guftabi96
addikt
válasz kovbandi82 #15283 üzenetére
Elsősorban a kettő közül akarom valamelyiket.
Egyébként gondolom boltfüggő, hogy milyet kapok de csak videókon tűnnek nagyon gagyinak ezek a töltő átalakítók?
Ha esetleg gariba vissza kellene küldeni (kopp-kopp), akkor nézik, hogy a saját tákolt sz*rjuk van-e rajta vagy elég felrakni a gyári romot, és azzal minden rendben van vagy le kell menteni és visszarakni a webshopos cucot?#KeepFightingMichael
-
grafnet
veterán
válasz guftabi96 #15292 üzenetére
A kínaiak rá szokták írni, hogy csak az ő ROMjukkal használhatod.
De, nem fogod visszaküldeni úgysem...
Egyébként, meg első bekapcsolás után a TWRP-t felteszed full mentés és már gyalulhatod is a sz@rjukat lefelé.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Ixion77
addikt
válasz guftabi96 #15292 üzenetére
Az még hagyján hogy gagyinak néznek ki a töltő átalakítók, de némelyik konkrétan életveszélyes is. Az átalakítót ugyanis be kell dugni a fali aljzatba, majd abba dugni a töltőt. A kettő közti résben még 230V van. A kisgyereked egy óvatlan pillanatban odasétál, kicsit kihúzza, és amikor már van fél/egy centi rés a kettő közt, bedugja az ujját, mert az olyan vicces... Te meg mehetsz ízlés szerint temetni / sírni / háborogni / Dunának. Én konkrétan betiltanám az ilyen gagyi átalakítók forgalmazását. Ha valaki mégis arra vetemedik hogy ilyet használjon, javaslom úgy összeszigszalagozni a töltőt és az átalakítót hogy reménytelen legyen egy 3 évesnek szétszedni...
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Nekem is van atalakito, 2 fajta is, de egyszer nem toltottem a telefont ugy. Egy jo minosegu Blitzwolf tolto kb. 10 dollar, es nem kell az esetleges kovetkezmenyektol felni.
-
guftabi96
addikt
válasz Ixion77 #15296 üzenetére
Na, az meg a másik.
Csak ahogy néztem a készülékről pár videót (meg egyéb más külföldről beszerezhető telefonról - ezeken éltem az elmúlt 1 hónapban ) mindig eszembe jutott, hogy nem túl bizalomgerjesztőek, és hogy nem szívesen használnék ilyet, inkább töltöm gépről.#KeepFightingMichael
-
-
guftabi96
addikt
válasz kovbandi82 #15299 üzenetére
Most is arról töltöm a telefonomat.
Hazajövök, feldugom töltőre, estére feltöltődik. Aztán amikor kikapcsolom a gépet, akkor lehúzom, netezek az ágyban aztán alszok.
Itthon nem igazán használom a telefonomat, kényelmesebb a gép (számomra).
De van itthon egy 1a töltő is, lehet majd használom azt, mert azért a mostaniban az akksi 2100 körüli (a valóságban meg kitudja..)#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest