Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
ezzel a rom-mal esetleg valakinek van tapasztalata, mert itt nagyon jókat írnak róla?
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
loosht
senior tag
válasz Donki Hóte #14941 üzenetére
Akkor töröld! Nem muszáj használni őket. Kicsit túlzás, hogy nem jók semmire. Én a nászúton kurv@jó képeket csináltam vele.
-
fene_vad
senior tag
válasz janakbacsi #14951 üzenetére
végigolvastad? van vele gebasz rendesen, és már tetszhalott, javítást ne is nagyon várj a bugokra
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 2 vagy Xiaomi Redmi Note 2 Prime telefont szeretnék vásárolni a közeljövőben.
A Note 2 50000 Ft az Eustocknál, a Prime 60000 Ft szintén ugyanott. A sima Note 2 60000 Ft a Speedshopnál és az Edigitalnál.
A sima 2 GB RAM és 16 GB ROM, a Prime 2 GB RAM és 32 GB ROM háttértárral rendelkezik.
Hol és melyiket éri meg inkább megvenni?A telefonra kijön az Android 6.0 Marshmallow frissítés? Ha igen, kb mikor? Ha az Eustocknál veszem meg a telót, arra is kijön a frissítés?
A Magyarországon forgalmazott és az Eustock által forgalmazott Xiaomi Redmi Note 2 és Prime telefonok között van különbség? Ha igen, mi? Ugyanazok a MIUI rendszerek vannak rajtuk?
Várom válaszaitokat!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Okozhat-e a telefon használatában, működésében, üzemeltetésében, szoftverfrissítésében stb valamilyen eltérést, hátrányt vagy fennakadást stb, ha az Eustocktól, mint szlovák forgalmazótól vásárolom meg a telefont és nem egy magyar forgalmazótól vagy bolttól?
Melyiket boltot vagy forgalmazót javasoljátok? Tehát honnan érdemes(ebb) megvenni a telefont?
Ugyanazok a szoftverek vannak a magyar forgalmazótól vett és az Eustock által forgalmazott telefonokon? Mert például azt hallottam, hogy Doogee X5 Pro telefonok esetében a hazai forgalmazótól vett telefonra folyamatosan jönnek a frissítések, az Eustock által forgalmazottakra viszont 2015-12-21-es a legutolsó szoftver. Ez Xiaomi Redmi Note 2 és Note 2 Prime telefonok esetében is így van?
Utolsó kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet vagy érdemes más ROM-ot rátenni a telefonra?
[ Szerkesztve ]
-
Wallenberg
senior tag
Teljesen magyar nyelvű a készülék interfésze? Nincsenek benne angol szavak, menüpontok stb?
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz FrankóStein #14933 üzenetére
Nekem nem jött be, mert 2 SIMet használok, s nem tudom kiválasztani új SMSnél, hogy melyikről küldje.
(Legalábbis nem találtam meg.)
Egyébként, meg ha nem írsz ékezetet, akkor azzal sincs baj.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
fene_vad
senior tag
válasz janakbacsi #14957 üzenetére
mókolni kell a rezgéserősséggel, random fagyások, notifika led stb... és discontinued, ami a legrosszabb
-
grafnet
veterán
válasz Wallenberg #14956 üzenetére
Kérdés hegyekre a válaszok:
Melyiket? Döntsd el, mik az igényeid... lényeges sebesség különbséget nem tapasztalt még senki. Gyakorlatilag a háttértárban van különbség.
Kitől-honnan? Döntsd el. Én, biztos a legolcsóbbtól venném, főleg mivel a Way...q szervizeli. A nagyobb boltok meg maguk... viszik el ahová gondolják. (Azt, nem tudom kivel vannak szerződve, de az Edig... saját garanciát ad rá 2 évet.)
Szerviz: a Way...q-ről még rosszat nem hallottunk.
6.0 MM: ígéret az van, 2016Q1-Q2. (Q1-nek holnap vége...) Nem forgalmazó függő a frissítés, hanem ROM függő.
ROM: forgalmazó függő a ROM, lehet köztük különbség.
Szlovákia: a fenti két válasz: ROM függő, nem forgalmazó.
Kitől ismét: lsd. fentebb.
Frissítések: ismét, lsd. fentebb.
Interfész: ROM függő ez is. (Az eus...-os full magyar, bár az utolsó frissítéssel visszakeveredett némi angol szöveg, ezért mondom, hogy ROM függő.)
Utolsó kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet vagy érdemes más ROM-ot rátenni a telefonra? (Ami nem volt az utolsó. ) Ez, megint a Te döntésed. Van "sok" ROM, ebből egy csomó "használhatatlan", egy pár ami egész jó. Tökéletes még nincs. Van aki a fejlesztőire esküszik, van aki a stabilra. Ki-ki a mag ízlése szerintit tesz fel és használja.Nem kérdezted: a garancia elvileg nem ugrik, ha ROM-ot cserélsz (eus...-nál legalábbis). Egyébként meg csinálsz egy full mentést TWRP-vel az első, bolti rendszeredről, s azt bármikor vissza tudod tenni...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
ZooLLeR
tag
válasz Wallenberg #14954 üzenetére
Hali!
Én alig egy hónapja vettem itt az aprón.
Megbízható figura,és segít ha próbléma van a telóval.
Annyit olvastam a prime és alap verzió különbségéről hogy prociban picivel erősebb,gpu-ban valamennyivel magasabb az órajel a drágábbik változatban a dupla tárhely mellé.
Összegben ugye 10 rugó a differencia.Ezt neked kell eldönteni hogy megéri-e.
Én az alap verziót vettem,mert teljesítményben kb. egyforma a kettő,így nyílván a jobb ár-érték arányura esett a választás.Farhát eladó.
-
aladin37
újonc
Sziasztok nekem olyan problémám van hogy felraktam a 6.3.24es Rom-ot és azóta nem tudok belépni a MI fiókomba emiatt nem tudom használni a telefont tud esetleg valaki erre megoldást ?
-
Azt meg tegyuk hozza, a simaban Omnivision, a Primebam Samsung kamera van.
Mellesleg hogy honnan veszed a telefont, lenyegtelen, ugyanugy tudod frissiteni, csak ha multi eu.-val jon, az OTA nem feltetlen fog frissulni. Azt manualisan tudod, de arra viszont ajanlott custom recovery, pl TWRP. Alapbol egy MiRecovery nevu cucc van rajta, amivel biztonsagosan csak a gyari Angol-kinai vagy Global telepitheto, viszont ezekben nincs magyar nyelv.
Ehyebkent Nekem a Standard verzio van (abbol is a TD), es a Real Racing 3 siman megy, nem nagy a kulonbseg a GPU-ban sem.[ Szerkesztve ]
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
A telefon összerakási minősége egyre jobban kezd idegesíteni.
Recseg ropog mindenhol a hátlap.
Szerintetek ha rendelek hozzá egy új gyári hátlapot, azzal megoldódik a recsegés? -
-
grafnet
veterán
válasz kovbandi82 #14965 üzenetére
A kamerára tett információt még senki sem erősítette meg! Igaz, még cáfolni sem cáfolta meg senki.
Nem vagyok egy telefon szaki, de ha különbség lenne, akkor a ROMban is kellene különbségnek lennie. Ha, meg csak az optikában van különbség, akkor minek variálnak vele?
Lehet, ezért nem adják ki a kernelt, mert akkor kiderülne, hogy csak egy roh@dt marketing fogás ez is, mint az órajel különbség.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
csongi
veterán
Remélem a héten megkapom a telefont végre
Jelenleg melyik romot ajánlott feltenni? -
ZooLLeR
tag
válasz Wallenberg #14972 üzenetére
Miért?
Annyi pluszt nem hoz hogy megérje.Vagy tévednék?Farhát eladó.
-
-
-
ZooLLeR
tag
válasz kovbandi82 #14975 üzenetére
Viszont ha valaki az appokon kívűl mindent az sd-re pakol,akkor elég lehet a 16-os verzió(amiből nálam 12,51gb elérhető).
Farhát eladó.
-
-
csongi
veterán
válasz kovbandi82 #14974 üzenetére
Mindegy mi csak ne legyen vele túl sok baj.
-
TurpiUrfi2
tag
Üdv!
Két hülye kérdésem lenne.
Első: GPS-hez kell külön app-ot letöltenem, vagy van beépített a telóban és ha igen mennyire jó, hol találom? LG-hez Osmand-ot használok.
Második: Nikon D3300-at próbáltam OTG-vel hozzákapcsolni telóhoz. Nem sikerül. DSLR Remote nevű programot használtam. Másik próbálkozásnál usb kulcsot alapvetően látja , tehát OTG kapcsolat működhet rajta.Köszönöm ötleteket!
-
grafnet
veterán
ROM kérdés: azt rakod fel, amelyik neked a szimpatikus. És ezt most nem pöffeszkedés végett mondom!
Sok féle ROM van, sok az igény is.
Kell a root vagy nem kell a root?
Ha, nem kell akkor a stabil verziót javasoljuk (szerintem többen). Ez is rootolható, s ha jön rá frissítés, az csak jót tartalmaz.
Ha, kell a root, akkor fejlesztőit. Erre érkező frissítések általában jót tartalmaznak.
Ezek tudnak magyarul.
Ezeknek van angol-kínai, gyári változatai is... ezek természetesen nem tudnak magyarul, viszont van ezeknek is előnye.
Az utolsó 1000 hsz-t elolvassátok, van benne a ROMokról információ.
Letöltés: szerintem az összefoglalóban benne van, de az aktuális sláger a hsz-ek között is rögtön feltűnik.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
BalanceR
addikt
Aki használ MI bandet:
- A kapcsolat mennyire stabil?
- Ha eldobja a kapcsolatot, autómatikusan csatlakozik mindig?
- A SmartLock működik vele?
Van egy okosórám, de ezt folyamatosan eldobálja, és vagy visszacsatlakozik, vagy nem, folyon lemaradok az értesítésekről... A Mi band megbízhaóbb?
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
gamegod
senior tag
2016.03.29 update:
Changelog:
03.29 Update details
Source update to android-5.1.1_r35
New unlocking gesture: Handwave turns screen on.
Private library updated.
Security updates to 2016.03-01
Repair dropped frames issue, serious lag problems.Bule frissítette a cm romját az az új unlocking gesture-re nagyon kiváncsi vagyok
[link]OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
csongi
veterán
válasz gamegod #14984 üzenetére
Ebben a Cm módban van lehetőség Jogosultságokat beállítani? A MIUI ebből a szempontból jobban tetszik. Viszont a CM zenelejátszója egy picit jobban tetszik.
A kamera milyen lett ezzel a verzióval?
Illetve mindkét sim foglaltba megy a 3G?
grafnet: Köszi Mindegy, hogy fejlesztői vagy Stabil verzió, úgy is rootolom, mert van pár app amit nem használok a MIUI-ba és azokat el szoktam távolítani. ne legyen sok nyűgje, EU vagy Miuihun, a többit megoldom[ Szerkesztve ]
-
-
-
veterán
-
gamegod
senior tag
válasz DaWe94 #14991 üzenetére
Eddig teljesen korrekt. Első indításnál nem gondoltam, de kínai csirkelábas billentyűzet fogadott, amit hamar a playből le is cseréltem a google keyboardra. Volt három csirkelábas app de azokat lehetett törölni simán szóval mentek is a levesvbe. Eddig nagyon smooth nem volt reboot, se egyéb. Holnap majd szedek le valami nagyobb játékot mert éjszaka dolgozok. Nem rossz nem rossz, de elkell fogadni hogy a xiaomi keszülékekre tényleg a miui a legpatentabb rom. Ha cm vagy más kell akkor sajna olyan keszüléket kell választani amire full support van.
Az alap launcher nálam egyből lecserélődött a novára.
Az akksi meg ugyanúgy 4-4,5 óra lesz már előre látom. Bár ekkora akksitól nem is tudom hogy várhatnak emberek jobbat.[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Zoli0726
aktív tag
A miui.com oldalról levették a 7.2.2 globalt, kíváncsi lennék vajon miért.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Zoli0726 #14994 üzenetére
Szoktak olyat. Mi Note -re kijött a 7.2.4.0 majd kijött rá a 7.2.5.0 mire telepedett a készülékemre visszavonták nemhogy a 7.2.5.0-t, de még a 7.2.4.0-t is!!! [link] nekem meg ott a telefonon a hivatalosan lefrissült 7.2.5.0...
mindegy én már nem downgradelek...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
csongi
veterán
válasz Milestone2 #14997 üzenetére
Örömteli
Hátha később lesz egy forráskód amit kiadnak. -
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha már hetente jön ki frissítés , akkor security bulletin frissítés miért nincs benne?? Amiket a nexusok kapnak , ahogy olvasom a Samsung is kiadja őket a készülékekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest