- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Melyik hétfő, ez itt a kérdés?
-
Razo
csendes tag
Hetfo elmult es meg nem olocsobb

-
CriticalHit
addikt
-
bnss
veterán
Örülök én is ennek a hírnek, ám engem ez még nem érint! Majd jövőre újítok be egy teljesen új konfigot, amikor visszakapom a Sulinet kedvezményt!

De addig is csak süllyedjenek az árak, X2 és C2D árak is, aztán majd akkor eldől melyik a jobb választás!
-
venember83
nagyúr
azon is bukni fogsz

-
Retekegér
MODERÁTOR
-
Fekete Fény
tag
Csak kis duzzogás 3 hét
Ám hihetetlen jó szériás x2 3800 fogtam ki.Extra nélkül 2700Mhz húztam és a nemóriám 1080Mhz mükszik.Én is tudom hogy minden olcsobb lesz csak arra nem számoltam hogy ilyen rövid idön bellül én 4 hónap múlva vártam ezt az ár vissza eséstMindez mostmár a múlté.Úgy is cserélni szeretném jövőre egy fx-re a 4magosra nem lesz pénzem.Addigra ezeknek is lemegy az áruk
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
pontosan tudod, hogy idővel minden olcsóbb lesz. a 3800+ után 4200 utána 4600+ procit vehetsz ugyanannyi kreditért.
hátakkor? -
Alg
veterán
-
Fekete Fény
tag
-
Retekegér
MODERÁTOR
Na és? Ilyen a hw piac. Én meg februárban vettem a Prescottom, azóta felére esett az ára... ez van.
-
Retekegér
MODERÁTOR
-
g@bo
nagyúr
minek veszel bármit, ha utána nyavajogsz?

-
e-biza
őstag
Ez csak a jövö évben fog meglátszodni, még rengeteg helyen a régi áron vannak a procik. Ha új szállitmányjön, lejjebb megy az ár... és karácsony elött árcsökkentés. Itthon? Fikcio

-
Fekete Fény
tag
Ez szívás
Most vettem másfél hónapja az x2 3800 am2 és ráadásúl drága helyen 46kmost meg olcsó helyeken hozzálehet majd jutni 35k vagy olcsobban.Ez szívás 
Tartom az inteleseknek is szívás
-
Rover623
félisten
-
t72killer
titán
-
Caniggia
tag
Valaki tud valamit az EHD üzletről ami a Teréz krt.-on van? Megbizható-e?
-
g@bo
nagyúr
-
opr
nagyúr
-
t72killer
titán
-
Rover623
félisten
A processzorcsalád itt is gazdagodott új típussal: mostantól rendelhető a 65 nm-es gyártástechnológiával készülő, 3,06 GHz-es Celeron D 347-es típus,
Aminek lemaradtak a legfontosabb jellemzői (bár biztos sokaknak egyértelmű volt
), miszerint ez lesz a legkisebb/legolcsóbb 512K cache-el és 533MHz-es FSB-vel rendelkező Celeron...amolyan Best Buy...
-
törölt tag
Raktársöprés NetBurst-ből.
-
Zájec
veterán
akkor várok még,, hátha megőszűlők addig

-
DMG
senior tag
Nahh azzal én is megelégednék.

Minden esetre a boltokon ez az árcsökkenés még nem látható, legalábbis én nem fedeztem fel, de talán érződik majd. -
Zotya84
őstag
-
venember83
nagyúr
Csokkenek a cerkak arai, ''oriasi'' oromhir ez azoknak akik ugysem tudjak mit vesznek...
-
DeepDish
őstag
Ebbol mi mikor erzunk valyon vmit is?!

-
macilaci78
nagyúr
-
CriticalHit
addikt
A 14%-os ár csökkentés miatt nem hiszem, hogy sokan rohannak Athlon 64 FX-62 -t venni.
-
Hun'reeth
őstag
Én meg a c2d-k, a ram (ddr2), az alaplapok + a videókártyák árcsökkentését.

-
BobChemistry
őstag
-
Gtxtt
tag
-
t72killer
titán
-
Lui76
őstag
Így van jöjjön csak lefelé... vajon a 939-re is vonatkozik?
-
BobChemistry
őstag
-
Retekegér
MODERÁTOR
Én a Core 2 árcsökkenését várom

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9850X3D BOX eladó akár beszámítással is
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most vettem másfél hónapja az x2 3800 am2 és ráadásúl drága helyen 46kmost meg olcsó helyeken hozzálehet majd jutni 35k vagy olcsobban.Ez szívás

a macskám szgépébe jó lesz