Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
karib
addikt
Emberek, reménykedjünk a legjobbakban!
Aki esetleg megnézte az eredeti cikket (ocworkbench, illetve az ő forrásuk: digitimes), EGY SZÓVAL SEM EMLÍTETTEK AMD-t vagy ATHLONt.
Szerintem, és őszintén remélem, igazam van, csak az Intel-alapú DDR cuccokkal hagytak fel, ami teljesen értelmes dolog. Az AMD platformon szerintem nem fogják eldobni, mert egyre olcsóbb megoldás lesz, így ha van RAM, chipset, akkor minek nem gyártani?
No, majd meglássuk :)
P4 nem rossz, de az kicsit zavar, hogy jelenleg a "Pentium 60" korszakát éljük még csak, tehát migyá itt az új széria, ami abszolúte inkompatibilis lesz minden eddigi P4 cuccal. Még kicsit várni kell :)
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest