- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
moonman
titán
''ebben gyakorlatilag semmi használható szoftver nincs''
hámá nemazé de van: képnéző, fax, zene/videólejátszó, cd-író, fájlkezelő, email-kliens, internetböngésző, számológép, szövegszerkesző (wordpad), rajzolóprogram, biztonsági mentés, kisegítő lehetőségek, videószerkesztő, messenger, remote desktop, tűzfal...
és akkor csak az enduser programokat futottam át rátekintéssel a startmenüre. -
moonman
titán
válasz
#64791808 #22 üzenetére
most akkor menj és olvasd el a látótávolságon belül c. cikket. de én is tanúsíthatom, hogy már a beta 1 is remekül fut PIII-on 256 rammal. és ennél csak jobb lesz. (meglepő módon ugyanazon a vason nálunk szebben fux az xp, mint a 2000)
winfs kicsit több, mint amit hisznek róla, a demovideótól mindenesetre leültem.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
#64791808 #15 üzenetére
igazad van, nem teljesen igaz, emlékezetből írtam. Bővebben: link
Vlad: szolgáltatások nagyobb része így is kézire van állítva, tehát akkor indul, ha szükség van rá.
mondjuk aki telepített már linuxot az pontosan tudja, mennyi szar felkerül (néha kérdés nélkül) amit az életben nem fogsz használni, és 5 GB lesz a frissen telepített rendszer.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
biztos olcsóbb mindent átírni linuxra, mint egy open licenc keretében frissíteni. aha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Milyen egeret válasszak?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest