- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Politikai témájú beszélgetéssel a Politika topikba fáradjatok, legyetek szívesek!
Ezt zárom. -
-
Silεncε
őstag
válasz
Klaus Duran #40 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, viszont az tény, hogy Biden se jó. Itt most a szar és a fos között lehetett kb választani. Meg az is tény, hogy Trump viselkedése nevetséges volt az elmúlt néhány napban. De szerintem is hanyagoljuk a témát, mert bunti lesz a vége.
-
Magamat idézve "Trump a kisebbik szar." És ebbe a gyerekes, ingerlékeny viselkedése is belefér. USA
De hanyagoljuk a véleményem. Majd a többik érvényesítik a magukét. -
Silεncε
őstag
válasz
Klaus Duran #35 üzenetére
Ugye nem azt akarod bemeselni, hogy Trump normális? Ember, nézd már meg mit művelt az elmúlt néhány napban, minden választási preferenciától függetlenül szerinted ez normális?
-
Eastman
addikt
Írta és rendezte:
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
dabadab már leírta, de elegendő csak a szónoklatait megnézni, azok vágatlanul, cenzúrázatlanul is egy vállalhatatlan személyiséget mutatnak be, de ezek a barmok elnöknek választották.
[link]
Vagy csak a végtelen kombinációban előforduló: "Nobody knows more about <bármi> than I do, I know <bármi> better than anybody!" -
dabadab
titán
válasz
Legyél kedves és ne hazudjál.
Trump twitjeit senki sem cenzúrázza, ott az van, amit ő leír (aminek a nagy része egyébként hazugság). Meg egyébként ott vannak a konkrét, vágatlan nyilatkozatai is és azokból elég egyértelmű a helyzet. -
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
Klaus Duran #20 üzenetére
Az hogy idehaza a szélsőbal, és ugyanígy Amerikában is szó szerint fogyatékosokat rak vezető szerepbe ez nekem furcsa.
Mindezt képes vagy kijelenti Trump 4 éve után? Ezzel az emberrel Uno-zni nem mernék leülni, mert hisztirohamot kapna ha kikapna. 70+-os egy 6 éves érzelmi és értelmi szintjén, a twitteres kirohanásai az utóbbi 4 évben saját maga paródiája volt.
-
cskamacska
addikt
válasz
Ja, hát
Ámerikának egyik legnagyobb kurrens gondja hogy a középosztály döglődik, a leggazdagabbak és a multik pedig vég nélkül gyarapodnak. Pl a négerek sem amiatt szenvednek leginkább, mert őket úton-útfélen diszkriminálják, hanem mert a néger és a fehér szomszédja is lecsúszott a francba, de ha emellé még legkisebb mértékben lenézik és pluszban belerúgnak, az már marhára nem fér bele. 80-as években potenciálisan sokkal jobban kinézték még a színéért, de akkor másodosztályon is egy fokkal jobban élhettek mint a mostani nagy egyenlőségben.
-
törölt tag
Minden jelentősebb politikai változás esetén valakik benyögik, akkor is ha X nyer, akkor is ha Y, de akkor is, ha Z. Ehhez képest háromnegyed évszázada jól megvan a bolygó kis hangyányi népe és a közeljövőben sem tűnik ez másképp. Az a Tsar anno szépen behúzta a fékeket, szerencsére. Ettől függetlenül a végeláthatatlan egymás gazdasági basztatása az menni fog, az igaz.
Paranoiás a magyar, mondjuk nem csoda, mert nekik legalább volt 1-2 normálisabb elnökük és gördülő gazdaságuk, nekünk nem igazán 100 évre visszamenve. -
Arra szavaznál akinek egy Hobbit a felesége?
Gay Fish - My Gurl Ain't No Hobbit -
-
Narxis
nagyúr
válasz
Hagyjuk már ezt a háborúzást, ez volt a duma 2016-ban is, unalmas már. Nem érdeke senkinek se a háborúzás továbbra sem.
-
válasz
cskamacska #6 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel mint a magyar politikával. Trump a kisebbik szar.
Az hogy idehaza a szélsőbal, és ugyanígy Amerikában is szó szerint fogyatékosokat rak vezető szerepbe ez nekem furcsa.Leginkább a háborúktól félek amiket kirobbantanak majd.
-
Tuti, hogy egy nagyon összetett probléma, hogy azok kerülhetnek csak a hatalomhoz közel, akik, holott kábé bárki tudna mondani alkalmasabb jelölteket náluk. Nálunk is, külföldön is.
Egyszerűen agyzsibbasztó arra gondolni, milyen politikusokra lehet csak szavazni úgy általában. Egy-egy nagyjából normális feltűnése már mesébe illő, de általában az is meghülyül / pszichopata lesz, mire egy kicsit is közelebb kerül a moslékos vödörhöz.
Az embereknek pedig mintha mindegy is lenne, ezekre is szavaznak a legnagyobb nyugalommal. -
villamos
őstag
-
8th
addikt
Elcsalták a demokraták így hát nyertek. A republikánusok meg 2000-ben csalták el. 1:1
Reméljük a demens zombi nem robbantja majd ki a harmadik világháborút... -
Pont ez az a típusú hozzászólás, ami miatt lehetetlenné válik sokszor egy beszélgetés. Mindegyik oldal az ellenfelet akarja démonizálni, és (az egyébként létező) extrém csoportok bemutatásával építi az ellenségképet.
Trumpot én sem kedveltem, mert legyen akármilyen politikus, egy elvtelen és élvhajhász kiöregedett playboy, mint a hagyományos értékek védelmezője - ez egy nagyon beteg helyzet
-
Ramirex
csendes tag
Én már alig várom, hogy kisebbségben legyetek és a white privilege végleg eltűnjön! Egyett sajnálok csak, hogy Biden fehér!
-
cskamacska
addikt
válasz
Klaus Duran #2 üzenetére
Ha nem arra érted hogy már megint az Establishment embere kerül be (ami viszonylag röhejes, ha azt nézzük hogy Trump úgy tolta a felső tízezer szekerét, és Izraelt külpolitikailag, hogy a Soros-szabadkőműves tengely érzett már szekunder szégyent miatta
), persze a levelezéssel lehetnek problémák, de amúgy várható volt.
A korona helyzet egy kompetens elnök kormányzását is erősen próbára tette volna, Trump számára viszont katasztrofális volt, és ezt a Stockholm szindrómás szegények felhergelésével sem sikerült kompenzálnia. -
Fejben nagy baj volt a régivel. Én nem is értem anno hogyan került a székbe.
-
távcsőves
senior tag
A demokrácia köszöni jól van. Jött, ígért, szart sem ért el, távozik Mr. Trump. Majd jövőre újra tele lesz vele a média, amikor elszámol mentelmi jog híján néhány döntésével. (Mintha egy másik bolygón lennék, pedig ez ugyanúgy a naprendszer 3.-ik bolygóján történik.)
-
RIP demokrácia.
Kevés volt nekik a háború. Nem hiába háború gyermekei, mások vére tartja életben őket. -
CounterBoci
senior tag
Sleepy Joe
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest