- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
"azert azt hozza kell tegyem, hogy a meglevo megoldasokat is jol ki lehetne hasznalni"
Itt van a kulcs. A Moodle-t itthon sokan első kézből (és rossz tapasztalatból) az egyetemük mellet ismerik meg... Na már most, erre nem lehet alapozni. Nyomi sulik és egyetemek akik egy neptunt nem tudnak kiharcolni, hogy normálisan menjen attól miért várod el, hogy egy moodle-t értelmesen fog használni? A Moodle-t használni kell és ha van egyedi igény akkor fejleszteni rá.
Ahogy nézegettem a cikkben szereplő oldalt rögtön az jutott eszembe, hogy egy két módosítással és egy egyedi design-al egy az egyben egy ingyenes moodle ugyan ezt tudná... Vagy még többet úgy, hogy a mozgástér megmarad.
Nézzél körbe pár helyen. Ha olyan egyetemek mint az MIT és társai is használnak moodle-t akkor szerintetek csak úgy lehet használni mint a csoda magyar egyetemek? Prekoncepció... -
djgeg
őstag
ui.: Nem tudom, hogy direkt vagy nem de regelés nélkül is látom Faliújságot/Fórumot stb. (habár lehet, hogy direkt van így)
-
djgeg
őstag
A Problémám az, hogy még mindig nem derül ki. Mi ez pontosan? Kiknek való? Miért éri meg nekem regelni? Mivel jobb ez mint a már meglévő megoldások? Ezekre nem kapok választ se a cikkből, se a weblapról.
Félre ne érts... Még szurkolok is így látatlanba... de ezek fontos kérdések és választ nem adtok rájuk.Azért a Moodle-t a Neptunnal összehasonlítani elég meredek. A Moodle egy nyílt forráskódú rendszer amit millióan használnak világ szerte... Nem azért mert nincs más (az elején amikor elterjedt pont ez volt a jobbik megoldás) hanem azért mert jó.
Teljesen egyedi megoldásokat a Moodle-ba is bele lehetett volna fejleszteni csak épp kevesebb pénzért.
Véletlenül se hülyézlek le, de anno láttam, hogy mire képes egy jól összerakott moodle. Elég nagy szinten és nem a néha vicces bénázással használó magyar egyetemekre gondolok. Elég nagy cégek is használják illetve egyetemek is elég jó kis saját fejlesztésekkel.
Ha csak annyit látsz a Moodle-ból, hogy "vicc" akkor talán mást kellet volna megkérni, hogy nézzen körbe még a fejlesztés előtt. (Már no offense) -
djgeg
őstag
Most tényleg elkezdtetek saját kútfőből lefejleszteni egy olyan rendszert amire évek óta ott van a Moodle, mint ingyenes nyílt rendszer?
Vagy én értek valamit félre?!Mivel tud többet a ti rendszeretek vagy miben más mint egy Moodle? Mert a cikkből és a Weblapotokból minden kiderül, hogy kik vagytok hogyan kezdtétek, de az, hogy MIT csináltok az már nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Horgász topik
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest