Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Olvassa még valaki ezt a topikot?
-
geprombolo
őstag
Az asszony azt mondta, hogy örülj, hogy a sógor nem akarta a konnektort is megjavítani. Lett volna ingyen tupír, meg "A Konnektor visszaharap" című dráma egy felvonásban.
-
gabor85
őstag
Aggregátor a nappaliba
-
Vitus
őstag
Látom nem értetek hozzá..... Nem a tv kábelét kell meghosszabbítani!!!! Hanem a konektort ki kell csavarozni a falból és odahúzni a tv-hez! Tuti van egy csomó fölösleg a falban és akkor elér oda. Ehhez nem kell diploma.........
-
Ice!?
őstag
válasz
Badman 4ever #16 üzenetére
Nekem segített már, nem is olyan rég.
[link]
-
-
Eastman
addikt
Akkor a haverod kb ilyen fizikai alapismeretekkel rendelkezik: [link]
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
De bizony, megtörtént eset.
-
FPéter
aktív tag
válasz
Crystalheart #6 üzenetére
Igen, ilyet sajnos már én is láttam. Szigeteléssel együtt, meg minden.
Mélylevegő, hát ez van.
Ja, majd' elfelejtettem: a földelést a fázissal és a nullával ellentétben masnira kötötte. Nem tudom milyen meggondolásból, nem is mertem megkérdezni. Azért ilyen esetekben jobb, ha nem tud minden apró részletet az ember.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Thunderzolee #5 üzenetére
Hát most őszintén, én az ADSL kábelt már szigszalagoztam, amikor megcsócsálták a kutyák - szétvág, összeteker, beteker. Többször is megesett. Sőt, az 5.1-es hangrendszer center/sub kábelét is, ugyanilyen okból, és működik.
No de ez a szigeteléssel együtt való csomózás ez üt nagyon.
Ilyen létezik?
-
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
Remélem nem..
Bár én is láttam már pl. Playstation kezelőszervének kábelét simán szigszalaggal megtekerték.. mert kontakthibás volt. Nem mintha megjavult volna tőle, de mindenesetre biztos jóleisk egy fél tekercsnyi ragacsos, lila (!) teszkós sz×rt rátekerni..
Én meg mondtam, h a Tescoban néhány polccal arrébb lehet venni 999Ft-ért új joyt, szerintem annyit simán megér. -
Crystalheart
őstag
De most ez megtörtént eseten alapszik?
-
CsodaPOK
senior tag
5. Mikor ez megtörtént, dugd be a konnektort, és csodálkozzál, hogy elment az áram.
6. Kapcsold vissza az áramot.
7. az 5-ös, majd a 6-os pont, még 3X -
eddie17
addikt
Igen-igen, egyszerűbb mint hosszabítózni, így megvan a kaland, és a dráma
-
Nem akarok beleszólni, de egyrészt ez tilos, mert ugrik a garancia, másrészt elosztót-hosszabbítót szokás e célra használni. Az elosztó praktikus is, mert a TV mellett általában ott van még egy video, DVD, steleg műholdvevő, játék-konzol, házimozi, esetleg ha kábeles a net akkor a modem.. Meg hát milyen az már, h a Tv vezetékét szétszabdaljuk..
Ja és kihagytad, h lehetőleg az azonos színű vezetékeket az azonos színűekkel kell párosítani "csomózáskor". Különben ismét 5-6 lépés jön..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest