Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Olvassa még valaki ezt a topikot?
...mint az közismert...
-
geprombolo
őstag
Az asszony azt mondta, hogy örülj, hogy a sógor nem akarta a konnektort is megjavítani. Lett volna ingyen tupír, meg "A Konnektor visszaharap" című dráma egy felvonásban.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
gabor85
őstag
Aggregátor a nappaliba
-
Vitus
őstag
Látom nem értetek hozzá..... Nem a tv kábelét kell meghosszabbítani!!!! Hanem a konektort ki kell csavarozni a falból és odahúzni a tv-hez! Tuti van egy csomó fölösleg a falban és akkor elér oda. Ehhez nem kell diploma.........
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Ice!?
őstag
válasz Badman 4ever #16 üzenetére
Nekem segített már, nem is olyan rég. [link]
-
Badman 4ever
őstag
Cellux, pillanatagasztó...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
-
veterán
-
Mawyx
őstag
Megnézném én azt a masnihajtogatást, fogóval síma L alakot alig birok kreálni, kézzel meg semmit se, max talán egy 2 méteres drótból
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Eastman
addikt
Akkor a haverod kb ilyen fizikai alapismeretekkel rendelkezik: [link]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Hasek
Közösségépítő
-
FPéter
aktív tag
válasz Crystalheart #6 üzenetére
Igen, ilyet sajnos már én is láttam. Szigeteléssel együtt, meg minden.
Mélylevegő, hát ez van.
Ja, majd' elfelejtettem: a földelést a fázissal és a nullával ellentétben masnira kötötte. Nem tudom milyen meggondolásból, nem is mertem megkérdezni. Azért ilyen esetekben jobb, ha nem tud minden apró részletet az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz Thunderzolee #5 üzenetére
Hát most őszintén, én az ADSL kábelt már szigszalagoztam, amikor megcsócsálták a kutyák - szétvág, összeteker, beteker. Többször is megesett. Sőt, az 5.1-es hangrendszer center/sub kábelét is, ugyanilyen okból, és működik.
No de ez a szigeteléssel együtt való csomózás ez üt nagyon. Ilyen létezik?
-
veterán
válasz Crystalheart #4 üzenetére
Remélem nem..
Bár én is láttam már pl. Playstation kezelőszervének kábelét simán szigszalaggal megtekerték.. mert kontakthibás volt. Nem mintha megjavult volna tőle, de mindenesetre biztos jóleisk egy fél tekercsnyi ragacsos, lila (!) teszkós sz×rt rátekerni..
Én meg mondtam, h a Tescoban néhány polccal arrébb lehet venni 999Ft-ért új joyt, szerintem annyit simán megér.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Crystalheart
őstag
De most ez megtörtént eseten alapszik?
-
CsodaPOK
senior tag
5. Mikor ez megtörtént, dugd be a konnektort, és csodálkozzál, hogy elment az áram.
6. Kapcsold vissza az áramot.
7. az 5-ös, majd a 6-os pont, még 3X -
eddie17
addikt
Igen-igen, egyszerűbb mint hosszabítózni, így megvan a kaland, és a dráma
-
veterán
Nem akarok beleszólni, de egyrészt ez tilos, mert ugrik a garancia, másrészt elosztót-hosszabbítót szokás e célra használni. Az elosztó praktikus is, mert a TV mellett általában ott van még egy video, DVD, steleg műholdvevő, játék-konzol, házimozi, esetleg ha kábeles a net akkor a modem.. Meg hát milyen az már, h a Tv vezetékét szétszabdaljuk..
Ja és kihagytad, h lehetőleg az azonos színű vezetékeket az azonos színűekkel kell párosítani "csomózáskor". Különben ismét 5-6 lépés jön..
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest