- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
Én is így vagyok ezzel, van egy határ ameddig hajlandó vagyok kiadni bizonyos összeget kábelért. Vannak még annál is drágább kábelek, de tényleg felesleges nézegetni is ezeket.
Interkonnekt (rca) kábelt érdemes csináltatni. Nekem Neutrik rca-csatik vannak+ mikrofon kábel. Egy helyi boltban csináltattam. -
todie
tag
Valóban nem a legrosszabb amit valaha hallgattam, de messze nem is a legjobb.
Filmnézésre, játékra tökéletes (nekem) még ma is, de a zene...(classic/alternative rock és blues nem az erőssége sajnos)
Én 76 ezerért vettem/kaptam amúgy szülinapomra
Az 50 az első terv (ugye ettől mindig felfele térünk el általában), azért lőttem be ennyire mert az előzőekben volt itt szó kiváló használt stereo erősítőről 25-ért (meg nem is szívesen adnék ki többet így hirtelen) -
psyho85
aktív tag
Az ezüst vezetőképessége a legjobb, utána ha jól emlékszem az arany majd a (vörös)réz következik. Tehát elvileg az ezüst hangátvitele a legtisztább, legjobb, ezen van a legkevesebb veszteség hosszabb kábel esetében is. Nekem nem kellett olyan sok kábel, mert minimalizáltam minden kábelhosszt, amennyire csak lehetett. Így én "csak" 3 méter ilyen kábelt vettem, de a jó kábelt egyébként is csak egyszer kell megvenni.
Hangkártyában az E-Mu 1212m-et pedig melegen ajánlom, használtan már 25 körül beszerezhető, és nagyon jó hangja van. Élmény volt az alaplapi nyekergő után
!
-
Telefunen
őstag
Pedig ha aktív mély az irány, akkor felesleges elosztóra meg hangfalkábelre költeni. Ami ebben a tekintetben "előrelépést" jelenthetne, az egy másik erősítő.
Mellesleg elosztó tekintetében kár is túlragozni a dolgot. Minden beépített áramkör csak ronthat, se kapcsoló, se zajszűrés, csak egészséges rézsínek
-
eclipse006
őstag
Na ez az, most már teljes a zavar.
Persze itt is van, én olcsóbban jutottam hozzá az Extreme digital-nál, 2600 Ft-ért.
Szerintem érdemes, rosszat nem teszel a rendszerednek az tuti.
Hangfalkábelből szerintem, amit a bemutatómban is írtam: Kácsa 2,5mm OFC rézvezeték. -
eclipse006
őstag
Még egy apró kérdés, mennyit szánnál rá?
vtechun: Az úgy tényleg jó, így ha megfeledkezel a többi komponensről, az sem gáz.
Én eddig kihúzogattam estére, illetve ha nem használtam, de ezzel simán kikapcsolhatom, nem beszélve arról, ha netán áramingadozás van, ami előfordul, az ellen is véd, egyszóval hasznos, csak idáig nem foglalkoztam ezzel. -
eclipse006
őstag
Szerintem valami régebbi Marantzot, Philipset. Ha kell nézhetek valami konkrét típust. Jelenleg mivel használod?
Más: Beleírtam egyébként a cikkbe is, de azóta vettem egy jobb fajta Belkin márkájú elosztót, nagyon nem próbáltam még ki, de szerintem úgysem hallok különbséget, viszont a rendszerre való tekintettel érdemes volt tényleg megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!