Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Jó az, egyedi. A Franklin is rohadt dizájnos lett amúgy, Sugárban van Krall-féle vadász, Enterprise meg Franklin bábu most a menühöz, lehet csak emiatt benézek és veszek egyet.
(#21) madgie: Hát meg a Vengeance is miért kétszer nagyobb nála, mikor kéttucat ember elég az üzemeléséhez? Kicsit elszálltak a méretekkel, a Narada is extrém nagy volt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk volt ugye ez a blama a TF 3 és Sziget kapcsán. Na itt a Beyondban mikor lezuhan az Enterprise tányérszekciója az gyanúsan ugyanúgy nézett ki, mint mikor a Vengeance beleállt San Franciscóba az előző filmben.
Meg a méretek érdekesek az új filmekben, az itteni Enterprise elvileg nagyobb, mint a Galaxy meg a Sovereign osztály (a Vengeance csak becslés, az Enterprise mérete hivatalos, de látszott, hogy sokkal nagyobb az Enterprise-nál). Nekem amúgy formára a Kelvin a kedvenc, egyedi is, csúnya is.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk emellett például említésre sem méltó szerintem. Csak furcsa volt nekem.
Meg amúgy azt nem írtam le, de kicsit érdekes szerintem, hogy mindkét csillaghajó sikeresen nekimegy legalább féltucat sziklának és semmi bajuk nem lesz, az Enterprise tányérja is működik landolás (földbeállás) után, a Franklinnek meg pár karcolása lett csak felszállás közben, pedig komplett hegyláncokat fejelt keresztül. Viszont az tetszett, hogy végre nem a gondolák izzanak fel, mikor impulzus hajtóművel megy a hajó, meg szerencsére elhagyták az előző rész ultragáz csillám effektjét, mikor teret vált a hajó. Az itteni hullámeffekt jobban tetszett.
-
Bad Pritt
félisten
Igen, erre még keresem a jó szót, de ez a timelapse megoldás nagyon gagyinak hatott számomra. A Spock trilógiában kibírtunk egy egész filmet Enterprise nélkül, de hogy ne menjünk messzebb, az előző filmben is szépen darabokra lőtték a hajót, mégis a végén láttuk ahogy kirepül a mélyűr felé. Látványos volt, érthető, de nálam ez olyan hatást kelt, mintha hülyének néznék a nézőt, pedig szerintem ha a film végén látja megint az űrben úszó Enterprise-t A jelzéssel, akkor csak összerakja, hogy újjáépítették.
(#10) wetomi: azért van ám marketing, ha nincs adblockod, akkor a Youtube majd' minden reklámja Trek, tele van poszterekkel Budapest (gondolom a vidéki városok is), de az tuti, hogy nem pörgött annyira az előzeteseket gyártó részleg, mint a SW-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest