Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #4837 üzenetére
Akkor hívd fel és mond meg neki, hogy te voltál.
Sajnos ez ilyen, néha ismeretlenek is megköszönnek dolgokat.
Én is szoktam, még ha nem tudom ki valójában ki jelentet!
Nekem jól jön akkor megérdemli biza. Anonymous se gond szerintem.
De ha neked fontos, tényleg hívd fel. Legalább beszélgettek egy jót! Biztos örülni fog a hangodnak, hisz batárok vagytok!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
szőröscica
addikt
válasz radi8tor #4919 üzenetére
Az iOS és Android verzió is sokkal lassabban reagál, ahogy frissítgettek rajta.
A régi WP-s villámgyors volt és nagyon pontosan követett. És nem a GPS vevőmmel van a gond, mert a Here Drive sokkal fürgébben követ a térképen, míg a Waze folyamatos lemaradásban van, ezzel okozott már kellemetlenséget ismeretlen helyen történő lefordulásnál.
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #5189 üzenetére
Ezt nem tudtam. Még azt a típusú készüléket soha nem használtam.
Ezt találtam gyors neked!? Járható?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz radi8tor #5194 üzenetére
" ... mivel regisztráció nélkül használom, ezt most nem tenném meg."
Ezt most nem értem. Mármint a Waze-ba nem vagy belépve, mint regisztrált felhasználó? És, akkor pont nincs mit veszítened (de, ha be lennél sem).(#5196) Kalandor
Almás készüléken nem lehet ezeket kimenteni?(#5195) lacy86
Ja, ahogy a jót, úgy a sz@rt is meg lehet szokni. Egyéni "tűrőképesség" kérdése csupán. Mondjuk én a 3-as verziónál is jó párszor irányt tévesztettem az elején. Csupán a vizuális navigációra hagyatkozva már korábban is sokszor éreztem úgy, hogy mint navi a Waze igen gyengécske. Ha, nem lenne mögötte ekkora felhasználói bázis, ill. nem tudná ezt a forgalmi helyzetnek megfelelő tervezést, már biztos "kivágta volna a hóra". Én egyébként "Budapest navinak" is szoktam hívni, mert ott van a legtöbb értelme.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #5194 üzenetére
Androidnál simán a nyakába lehet engedni a régi verziót az újnak. Minden megmarad.
Én így csináltam, mert nem volt időm...
De a nagyok azt mondják a tiszta telepítés a tuti 👍[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
canniball
nagyúr
válasz radi8tor #5276 üzenetére
Ez a traffis dolog valóban nem a legtutibb így; de emlékeim szerint legutóbb valamivel gyorsabban mentem mégsem szólt. Ráadásul ezek szerint csak a fix pontokat jelzi, a (jelentett) háromlábút nem?
lacy86!
A Hangok lejátszása a hangszórón opció nem azt csinálja, hogy a telefon hangszórójára "kényszeríti" a hangokat (akkor is ha más zajforrás van rákötve)?A célkeresztet mindkettőtöknek köszönöm, nem tudom hogy nem szúrta ki a szemem...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
emre33
addikt
válasz radi8tor #5304 üzenetére
Igen, használok is ipad-n, ott stabil.
Többször újra telepítettem már, minden beta verziót kiprobáltam. Első verzió óta fagy folyamatossan.
Majd itt remélem lesz infó, ha az androidos verzió stabilabb lesz
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #4919 üzenetére
Droidon is vacak!
Vissza is raktam a régi verziót!
Adtam én neki lehetőséget még tegnap is! Jött mailban egy frissítés! De dettó vacak!
Így ment vissza a régi!
Onnantól hibamentesen volt 400 km !Szóval az új nem jó,és nem szabadott volna kiadni! Tesztelőknek egy-két hónapra,de a Playre?
Nálam olyan dolgokat művel,hogy mikor egy Pécsett levő utcáb megyek,már ő 2 vel arrébb jár! Ja,hogy az egyirányú? Nemérdekli,20 másodpercig.
Mikor felébred,már késő!
Szóval használhatatlan! itt is!Érdekes mert a régit megállva vissza raktam ott azonnal,és magához-térve hibátlanul működött végig!
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #5379 üzenetére
Nálam a waze, zene vagy telefonálás közül csak egy megy egyszerre. Ha szól a zene, mikor a waze szól,a zene lehalkul és utasítás után szól újra. Telefonálásnál dettó.
Ez tökéletes! Nekem ez van az SX4 be s gyári fejegység mellé!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
huliganboy
addikt
válasz radi8tor #5385 üzenetére
Ma reggel az új frissített változattal indultam útnak. A megszokott útvonalat megadva megtörtént a tervezés+kijelezte hogy új hangok letöltése (mobilneten ).
A megszokott jó, gyors és egyben rövid útvonal egyik gyors és rövid szakaszán, be akart vinni egy tesco parkolóba (nem volt sehol lezárás, és forgalmi lassulás sem). Nem is értettem. Aztán a lámpánál állva újratervezett, és mutatta a rég megszokott és általam is helyesnek vélt útvonalat. Erre mikor kifordultam balra, azt láttam a térképen hogy a nekem balra eső utcát jobbra mutatja.....
Valami még nem volt tiszta a fejében ennek a verziónak!
-
nagyúr
válasz radi8tor #5524 üzenetére
Én szeretem ezt az újítást. Korábban úgy használtam, hogy ha tudtam, hogy 2 óra múlva ott kell lennem vhol, akkor elindítottam a Waze-t, és néha ránéztem, hogy épp mennyi az aktuális utazási idő a forgalom függvényében, és aszerint indultam el. Most ez automatikusan működik, megadod neki mikorra kell ott lenned, ő meg szól 10 perccel indulás előtt, hogy na most. Valszeg közben is figyeli az útvonalról érkező jelzéseket, mert legutóbb azt írta egy útvonalra, hogy 27 perc, aztán mégis 42 perccel korábban szólt, mert volt valami fennakadás az M0-on.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sztanozs
veterán
válasz radi8tor #5524 üzenetére
Nekem jól jött a múlt hétvégén - 9-re kellett leérnem Fonyódra és tudtam mikor kell elindulni. 5 percet tévedett csak 200 km-en.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
nagyúr
válasz radi8tor #5645 üzenetére
Vannak appok, amiknél jobb ha nem látszik, hogy valaha is le voltak töltve. Tinder, Badoo, Russian Brides, MyVibe, SexMaster, stb. Ezeket én is csak úgy olvastam valahol persze.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Apooca
tag
válasz radi8tor #5712 üzenetére
De eddig volt, most tűnt el. Eddig ha leállítottam a Wazét, eltűnt a GPS kis ikon, a nyíl, most nem tűnik el, azaz fut a háttérben. Csak a sohával tudom lelőni, ez így nem jó....
Ahogy nézem az április eleji frissítéssel tűnt el, többen reklamálják az értékelésnél...Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest