Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #1900 üzenetére
Tegnap 15h-kor az M7 bevezeton egyetlen egy fenytablan volt kiirva, hogy ez a szakasz jan1-tol fizetos. Jo, errol me'g lehet tudni (marmint hogy fizetos lett, de a hatarokat akkor sem), de ki tudja, hogy a napokban amerre jarsz, hany helyen nem lesz me'g kitablazva, kozben meg mar fotozgatnak...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz radi8tor #1902 üzenetére
Valós türelmi idő nincs!
A kisbetús alatt olvasható mindenképp fizetni kell büntetést,kezelési költséget!!!! ,és az utólagos matrica vásárlás nem mentesít ez alól!Nincs semmi türelmi idő mint mondták!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
axioma
veterán
válasz radi8tor #1902 üzenetére
Azert az nem eletszeru, hogy mindenki aki 1-jen autoba ul, elotte fel oran keresztul netezik (miert nem lehetett egy gugli terkepre ratenni a kezdopontokat, te most latod hogy pl. Bp-en (a varoson belul, a feher table hatalyan belul!!!) pontosan mettol fizetos? Mert nekem az hogy M7 7-es lejaro semmit nem mond.
De ami tenylegesen is erint, Dunakeszi Auchan cask kerulovel kozelitheto meg fizetes nelkul Budarol, vagy sem? Melyik az a lejaro ami a Megyeri-hid azon a felen me'g ingyenes? -
SZATA
senior tag
válasz radi8tor #1968 üzenetére
Ez megoldható lenne, mert attól, hogy a szerver tervezi az utat, az utasítás a klienstől függ.
Azért a hangutasítás kis mértékben ugyan, de függ a sebességtől. Nagyobb sebességnél más távolságban jönnek az utasítások.
Lehet jelezni feléjük a központi fórumon, mint javaslat, de a fejlesztésekbe kevés beleszólást engednek.
-
Watt25
veterán
válasz radi8tor #1968 üzenetére
Az én hosszú távú tapasztalatom az, hogy sokkal jobb, hogy fix, előre meghatározott távolságokon szól, mert egy idő után már nagyon jó érzéke lesz ahhoz az embernek, hogy mennyi a 200,400,800m és tudni fogod, hogy hol kell lekanyarodni. Míg ha azt mondaná, hogy 365m múlva forduljak el, akkor csak néznék, hogy az most mennyi?
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
SZATA
senior tag
válasz radi8tor #2009 üzenetére
A színezés mindig egy szegmensre szól, mivel annak tárolja és számolja az átlagsebességét. Ugye ha rákerülsz egy adott szegmensre, akkor következő csomópontban tudod azt elhagyni. Például van egy 10km-es autópálya szegmens. Tök mindegy, hogy a feléig elmész 100km/h-van, felétől pedig bedugul 20km/h-val vagy végigmész 60km/h-val, az átlagsebesség és az áthaladási idő a mérvadó.
Kicsit szájbarágós lett, de tudom fokozni. Vannak még érdekes infók a témában. -
axioma
veterán
válasz radi8tor #2018 üzenetére
Nekem a gyerekek miatt pin-kodos vedelem van a keszuleken. Emiatt ha valamiert hatterbe kerul a waze, beindul a vedelem, ezert konkretan minimum piros lampa kell hogy ujra hasznalni tudjam (amugy a gyorsinditoban van, szoval feloldas utan tenyleg max. 2 katt). Persze ha ismeretlen helyre megyek, akkor siman kell annyira hoyg felreallok, de alapesetben van hogy emiatt nem jelentek meg nem megy fel csak a szerverre a sebesseginfom, mert a hatterben kinyirta magat.
Vegulis nem egy tragedia, inkabb csak nem ertem, hogy miert igy van. -
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz radi8tor #2039 üzenetére
Közben ma élesben kipróbáltam a programot. Motorral használtam, Keletitől a postától kellett eljutnom a Megaparkig.
Minden okés volt, bár azt nem értem hogy miért nem a Fiumei út-Orczy út felé vitt fel az Üllőire, miért kellett elmennem a Százados út felé.
Live-Die-Respawn
-
SZATA
senior tag
válasz radi8tor #2034 üzenetére
Jobb felső X, vagy tovább anélkül, hogy beírnád a számot?
(#2035) lautnermark:
"Két irányú traffit (3 lábút) vagy mindkét oldali ellenőrzést miként lehet jelenteni?"
Csak két hozzászólást kellett volna visszaolvasnod. #2033 1. bek. 2. mondat
A másik oldalit majd a másik oldalon haladó semlegesíti.- Utólagos fénykép: jelentés gomb, fotó gomb, elsütöd, és a listában kiválasztod a helyet. Ilyenkor a közeli helyek közül lehet választani.
- Népliget: Elképzelhetőek fura utasítások, mivel ez egy célforgalmas rész, tehát "áthajtani" nem lehet rajta. Ez a szakasz pedig régóta zsákutca, itt biztos, hogy nem vitt ki.
- Az útszínezés nem felhasználói jelentés miatt van, hanem az észlelt átlagsebesség alapján magától színezi. Lehet ilyen beragadás amiatt, hogy megáll ott valaki, és nincs másik wazer, hogy felülírja a jó átlagsebességgel.(#2045) zezoka: Ha van felugró ablak, akkor hangja is kell legyen, hacsak nincs némítva, vagy valami gond nincs a klienseddel.
Ha hosszabb távú a lezárás, akkor jelentsd a linkelt lapon.
(#2053) lautnermark: Bármihez tudsz fotót rendelni és ha nem létezik még a wazeben a hely, akkor létre tudod hozni.
A Googleben is keres, legalább is az azonnali keresés (mikor gépelés közben ad találatot.) -
nagyúr
válasz radi8tor #2094 üzenetére
Én szoktam nyomogatni rá, de olyan jelentést még nem nagyon láttam, amin 4-5 like-nál több lett volna. Gondolom, amire többen értékelnék, elmúlik a jelentés tárgya.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #2102 üzenetére
Igen így van, de azért az is nehézkes hogy 90-100KM/H-nál jelenteni és pontosan eltalálni a képernyőt.
Ha más is ott van akkor nem kell a telefonra nézni, úgy már könnyeb.Illetve idézet egy index.hu-s cikkből:
"Az egyéb térképre kerülő infókhoz viszont folyton le kell pillantunk az útról a telefonra, ami állandóan pittyeg, mert mutatni akar valamit. A legjobb megoldás így mindenképpen az, ha az anyósülésről a mitfahrer a kezében a telefonnal segít."20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #2104 üzenetére
Igen ez is igaz.
és még egy kis idézet az említett cikkből ami a Blackberry telefonra is igaz:
"Az akkut meglepően erősen igénybe veszi a Waze, egy-két óra alatt nullára leszívta a 100 százalékra feltöltött iPhone-t, tartsuk mindig az autó szivargyújtójára kötött töltőn, és ne csodálkozzunk, hogy rendesen melegszik a telefon használat közben."Egyébként mielőtt félreértés lenne nagy megelégedéssel használom.
[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
axioma
veterán
-
MODERÁTOR
válasz radi8tor #2153 üzenetére
Ma autóztam, és közben hallgattam az egyik kereskedelmi rádiót, melyen újabban 15 percenként jelentenek közlekedési információkat a hallgatók.
Budapesten és az autópályákon az 1,5 órás út alatt legalább 50 különböző helyen jelentettek trafit.
Ilyet még soha nem halottam.
Gondolom most már ez lesz a tendencia.[ Módosította: radi8tor ]
20 éve a Prohardveren
-
-
simico
tag
válasz radi8tor #2181 üzenetére
Hasonló a szitu egy csúcsforgalom esetén, amikor nem like-olják a jelentést, hanem újat jelentenek ugyanazon a szakaszon.
Ebben azért részben a Waze is hibás. Egy szinte teljesen beállt úton hiába van már 8 dugójelentés, a lassú haladás miatt feldobja a "dugóba kerültél?" ablakot és ha azt igennel végignyomja a delikvens akkor máris megvan a kilencedik dugójelentés is 50 méteren belül. Én elvárnám a programtól, hogy ilyen esetben legyen annyi esze, hogy nem dobja fel a kérdést és csináltat egy n+1-edik dugójelentést teljesen feleslegesen. Esetleg a kérdés feldobása után nem új jelentést generálna, hanem a már eleve ott lévőt erősíteni meg (mintha simán lájkolta volna az illető a meglévő jelentést). Ha meg nemet mondasz, akkor ugye nem fogja figyelembe venni a sebességed, hiszen biztos csak sétakocsikázol és nem dugóban ülsz.
Őszintén szólva ahhoz képest, hogy hány éves a program, még mindig elég sok elképesztően nevetséges dolog van benne...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz radi8tor #2203 üzenetére
Az még odébb lesz. Viszont a Waze szempontjából elég negatív jövőképet sejtetnek a Google fejlesztései. Gondolj bele! Miért vesz egy ilyen céget, mikor van egy online térképes szolgáltatása? Csak azért, hogy párhuzamosan működtesse a kettőt? Nem túl valószínű. Inkább az egyik funkcióit elkezdi integrálni a másikba. A többi már megy magától. Csak arra kell figyelnie, hogy az összes hasznos dolog átkerüljön, mielőtt a másik elnéptelenedik.Vannak Google csoportok, üzenetkezelés, stb. Így a közösségi kommunikáció szempontjából is adottak a feltételek. Aztán ott a Street View, vagy a kereső integrációja, a saját helyek és az Androidos rendszer API -k. Azért azt el kell ismerni, hogy az a G. térkép nem szar cucc. Múltkor egy ipari parkban levő filmstúdióba kellett szállítanom, amihez nem kaptam címet. Google keresőben utánanéztem. Volt G. térképcím. Az egyből a Térképbe dobott. A meglepi az volt, hogy a navi nem ért véget a park bejáratánál, hanem a parkon belül, az épület bejáratáig vitt. Félreértés ne essék, én egyáltalán nem örülnék annak, ha bármi negatív hatással lenne a Waze -re. Csak ez tűnik logikusnak.
-
SZATA
senior tag
válasz radi8tor #2235 üzenetére
Kezdjük ott, hogy tudomásom szerint az LTE csak egy keret, olyan mint az N-es Wifi. Ha távol vagy egy N-es routertől, attól még alacsony lesz a net sebessége. Most a Telekommal pont amiatt szívok, hogy LTE hálózaton random leesik a net sebessége 120 kbps-re.
Gyorsan betölti az eseményeket, erről meg is bizonyosodhatsz. Indítás után kattints rá a jelentés gombra, azon belül pedig az alul lévő "Minden jelentés"-re. Itt láthatod a környékeden lévő eseményeket, de listázás kategóriánként maximálva van 40-20-10 jelentésben.
Olyan lehet még, (de ez közvetlen előtted, olyan zoom állásban, ami vezetés közben van nem hiszem, hogy előfordul) hogy ha túl sok jelentés van egy képernyőn, akkor limitálja a számukat, hogy az utcákat is lásd. -
őstag
válasz radi8tor #2248 üzenetére
Itt a vég, ha már a rendőrök is tüntetni akarnak.
Itt egy cikk a mai készültségről: Rövid autós blokád volt az Astorián és a BAH-csomópontnál
”Az akcióhoz az adott ötletet Bükinek, hogy december 21-én a Demokratikus Magyarországért Facebook-csoport egy percre lezárta az M1-M7 autópálya közös kivezető szakaszát. Ezt előzetesen bejelentették a rendőrségen, amely a gyülekezési törvény alapján kénytelen volt tudomásul venni az akciót...”
-
nagyúr
válasz radi8tor #2254 üzenetére
Én egymás melett használom a Waze-t és a TraffiHuntert. Waze-zel navigálok, ha a beállított körzetben traffi van, akkor előtérbe jön a TraffiHunter, és mondja, hogy mi van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest