Hirdetés

2021. február 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) .bableWes


.bableWes
őstag

elgondolkodtato kis irás. még sokszor kivánok neked ilyen napot :)

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#2) danih


danih
addikt

Boldog születsénapot!

(#3) joamilestoné


joamilestoné
addikt

Boldog születésnapot!

(#4) kaskader


kaskader
őstag

Öröm volt olvasni a soraidat, néha rám is törnek ilyen gondolatok. :)

Boldog Születésnapot! :R

(#5) Grafiqs válasza .bableWes (#1) üzenetére


Grafiqs
őstag

Köszönöm. :)
Elôször azon is elgondolkodtam, hogy egyáltalán leírjam-e mi jár ilyenkor a fejemben. A kavargó gondolataimat. De hát mire való egy blog. Örülök, hogy elolvasásra érdemesnek találtad.

Mindenkinek köszönöm. :)

G

[ Szerkesztve ]

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#6) darál0w


darál0w
Jómunkásember

Nekem ilyenkor általában csak 1 gondolat kavarog a fejemben...mit igyak? ;]

Boldog születésnapot! ;)

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#7) PMT


PMT
csendes tag

Nos én azt mondom, ha már ünnep, akkor törekedjünk a teljességre.

A magam módján a követkető néhány soros kis szösszenettel szeretnék megemlékezni Grafiqs fórumtársunk munkásságára.

Történt, hogy egy ismerősöm, aki előtte csöndben csak az olvasóközönséget gazdagította, regisztrált ide a fórumra és nyomban feltette kérdéseit a megfelelő topicban.
Részben kapott is érdemi választ és szíve szerint még folytatta volna a diskurzust, ám Grafiqs mindenkit megszégyenítő gyorsasággal feláldozta őt a túlbuzgósság, "szakmai objektivizmus" és pro moderátorság önkényes oltárán azzal, hogy szó nélkül bannolta.

A srácot azonban nem olyan fából faragták, hogy ne álljon ki maga mellett és rögvest felhívta telefonon (!) a moderátort. Az elmondás alapján a vétel nem volt ugyan teljesen tiszta, lévén az egyik fél épp tömegközlekedési eszközön utazott (az mondjuk titok számomra, hogy onnan hogyan tudott moderálni, de tény, hogy nem vagyok egy kütyübuzi) és az emlékek is ködösek, de a modi megígérte, hogy utána jár a dolgoknak és kiköszörüli a csorbát.

Titkot árulok el azzal, ha azt mondom, hogy nem történt semmi, a ban nem lett feloldva stb.

És bár ez immár több mint 5 éve történt, ha eszembe jut, mindig megdobogtatja az agyamban a megfelelő érzelmek kiváltásához szükséges területeket.

u.i.: ja és csak mint apró irreleváns részletet szeretném megörökíteni, hogy akkoriban a fórum még közel sem volt ennyire felhígulva ilyen gamerkiller-szerű arcok hordáival, akik egy eredetileg szakmailag színvonalas portált a saját kis hsz.-gyűjtő, chat-helyettesítő homokozójukká amortizáltak azóta és ennek megfelelően a fenti történetben szereplő delikvens az akkori színvonalnak megfelelően kommunikált, az az 1-2 hsz., amit volt ideje leírni tökéletesen megfelelt a tartalmi és formai követelményeknek, amiket az akkori szabályzat támasztott, szóval a bannolás indoka a mai napig tisztázatlan.

(#8) Grafiqs válasza PMT (#7) üzenetére


Grafiqs
őstag

Elôször is nem szokásom nyomós ok nélkül kitiltani senkit a forumról, bár adott esetbe keményen is tudok moderálni. Sôt, amikor még nem volt meg a privát üzenet lehetôsége akkor msn-en igyekeztem a jobb belátásra bírni az embereket, errôl sokan mesélhetnének a régiek közül. De hagyjuk is ezt.

Érdekes egy olyan embertôl olvasni ezen sorokat (több mint 5 éves történet, állításod szerint), aki alig 2,5 éve regisztrált újra a forumra.

Nem tudom még, kinek vagy az újraregje, de a stílusod nagyon ismerôs.

G

Szerk: Helyesírás.

[ Szerkesztve ]

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#9) Grafiqs válasza darál0w (#6) üzenetére


Grafiqs
őstag

Csak mert külön hsz.-t érdemelsz. ;)

Én tudom mit fogok az este inni. 1-2 (esetleg több) pohár Portugiesert fogok leönteni a torkomon, egy szép adag argentin szték társaságában.

Tudom-tudom menjek a .... :D

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#10) .bableWes válasza Grafiqs (#5) üzenetére


.bableWes
őstag

nem csak elolvastam, hanem gondolkodtam is rajta és igen, nagyon igaz :)

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#11) darál0w válasza Grafiqs (#9) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

Ilyen "ivás" nálam csak nagyon ritkán van családdal...születésnap/névnap nálam általában bulival megkoronázva... de egész napos piálás haverokkal egy bogrács mellett. Tavasszal kicsit necces a névnap...de nyár végén mindig jo bulit csapunk a születésnapomon...ráadásul egyik drága jo barátommal ugyan azon a napon láttuk meg a napvilágot, csak 3 év eltéréssel :D

Ahogy magamat ismerem ez mindig így fog történni...majd talán nagypapi koromban nyugszom meg annyira, hogy így ünnepeljek, ahogy te :)

Ezzel nem lehurroglak...ez is egy megoldás :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#12) gamek!ller válasza PMT (#7) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Esetleg van valami problema joember? Ha nem tetszik valami, megadom a cimem. Delutan 3tol fogadom at ugyfeleket.

Aki pedig Grafiqs-ot szidja, normalis ember nem lehet. A legjobb moderatorok koze sorolnam. O az aki eloszor beszelni probal mielott bannolna.

Grafiqs: Nagyon boldog szulinapot!!

[ Szerkesztve ]

(#13) kaskader válasza darál0w (#11) üzenetére


kaskader
őstag

Csak hogy "übereljem" Grafiqs-ot: ;]
Az én szülinapom abból áll, hogy felköszönt az egész család, és akkor ennyi is volt. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14) baluka26 válasza PMT (#7) üzenetére


baluka26
veterán

Olyan vagy, mint egy duzzogó kisgyerek :DDD
Személyeskedés hegyek, ha én modi lennék már kapnád is a banánt.

Boldogot Grafiqs!

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#16) Grafiqs válasza Kalandor (#15) üzenetére


Grafiqs
őstag

Igazság szerint nem szeretem ha ezért ünnepelnek, mert érdemtelennek érzem. Bár érdemnek tekinthetô, hogy újabb idôegység telt el az életbôl életben.

gamek!ller, baluka26: Köszi. :)

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#17) Mr.Csizmás válasza Grafiqs (#16) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

/ban ;]

Habbi Pirthday! :R :C :DD

| CFNyP VIII | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#18) D1Rect


D1Rect
félisten

(Y)

(#16) Grafiqs: A szülinap arra való, hogy elszámolhasd magadban mennyivel lettél több mint 365 nappal ezelőtt. ;)

[ Szerkesztve ]

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#19) máyköl


máyköl
veterán

Boldog Születésnapot!

Ha valamimprobléma volt, te tényleg korrekten oldottad meg a problémámat, ezért nekem is az egyik kedvenc moderátorom vagy. Nem értek egyet az előttem szóló "PMT" úrral. Pont nem az a típus vagy, aki azonnal bannol, néhány moderátorral szemben...

(#20) PMT válasza Grafiqs (#8) üzenetére


PMT
csendes tag

"nyomós ok nélkül": a világon mindenkinek megvan a nyomós oka a remetéktől a népírtó diktátorokig, ezzel sok újat nem mondtál.
"msn-en igyekeztem": örülök, de ebben az esetben az élőszóban tett ígéreted is kevésnek bizonyult, nem javítottad a hibád.

"aki alig 2,5 éve regisztrált": nem teljesen értem az összefüggéseket a számok és a történet között, ha gondolod világosíts fel, de nem tudom mennyire releváns ez egyáltalán.

"a stílusod nagyon ismerôs.": szerintem meg nem, ezt csak úgy leírtad, mert jól hangzik a végére, de sajnos luft...persze bizonyítani nem tudom az ellenkezőjét ahogy te sem.

(#12) gamek!ller: szinte alig hiszem el, hogy név szerint neked reagálok, ez lehet, hogy már irreverzibilis folyamat a saját színvonalam süllyedésében is, manapság többnyire csak ignorálom a hozzád hasonló kommentelőket.
"valami problema": igen van, látom érzed. Amióta elterjedt az olcsó szélessáv, nehéz találni olyan helyet a neten, ahol ne kéne a te féléd írásbeli "megnyílvánulásai" között szlalomozni, miközben érdemi információt keres az ember.

"megadom a cimem": ha már ilyen előzékenyen szóba hoztad, akkor kapva kapok az alkalmon és élek a lehetőséggel...add meg a címed, küldd el privátban légy szíves. Persze ne az aktuális cimborádét, akivel épp mosolyszünet van, hanem azt, ahol te lépsz ki az ajtón.
Nem ígérem, hogy a nagyon közeli jövőben átrepülök hozzád a havanna lakótelepre vagy 9ker dzsungelbe, de ha ott leszek és eszembe jutsz, akkor lehet beugrom.
Persze blöff vagy, mint a kis társaid. Kemény, hogy felajánlod a címed a neten, csak kár hogy nem. Inkább nevetséges, de hát miért hazudtolnád meg magad akár csak egy hsz. erejéig is. Nem jut eszedbe, hogy ez egy internetes fórum és senkit nem érdekel a 1x éves kis buksid és a billentyűzettel szálkásra gyúrt felsőtested? Itt az vagy, amit leírsz...kiskamasz...

"Aki pedig Grafiqs-ot szidja": nem szídtam Grafiqsot, azt rajtad kívül mindenki észre vette volna, hanem elmondtam egy darab konkrét esetet, amikor tévedett egy orbitálisat és utána nem tartotta be az ígéretét, de csak ennyi. Ez bárkivel megeshet és meg is esik.

(#19) máyköl: bocsánat, de ez nem egyetértés kérdése.
Leírtam egy esetet, ami így történt meg, ez nem spekuláció tárgya, hanem tény.
Ahogy az is tény, hogy Grafiqs indoklás nélkül, nagyon gyorsan, zsigerből bannolt valakit, aki nem sértette meg a leírt szabályokat. Azokról a szabályokról, amik akkor Grafiqs fejében voltak, természetesen nem tudok és nem is akarnék nyilatkozni.
Mellesleg azt se mondtam, hogy Grafiqs szar moderátor lenne, vagy bármilyen. Egy múlt beli eseményről beszéltem, még azt sem tudom, hogy ő akkor milyen volt, nemhogy azt, milyen ma, csak azt, hogy hogyan járt el az adott esetben.

[ Szerkesztve ]

(#21) Grafiqs válasza PMT (#20) üzenetére


Grafiqs
őstag

Elhiszem, hogy előző nicked elvesztése komolyan fájt. Ellenben ha nem fejezed be sürgősen a személyeskedést, akkor azt szankcionálni fogom. :(((

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#22) gamek!ller válasza PMT (#20) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Látom neked az a legnagyobb problémád, hogy a kicsi igazságérzetedet megsértette egy moderátor és 5 év után még mindig személyes sértésnek veszed. Nem vagyok büszke rá de engem is bannoltak vagy 8*. Volt olyan, hogy nem értettem igazságosnak a történteket, de aztán rájöttem, hogy létezik ok és okozat. Itt vagyok, visszaengedtek. Nem pedig visszacsúsztam fű alatt mint valami kis féreg. Megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy ki is vagy te valójában és azt sem tudom, hogy tulajdonképpen mi bajod velem. Lehet, hogy irkálok sok hülyeséget, sőt biztos. Nem tetszik? Ki mondta, hogy olvasd el? Lépj tovább, verd a fejed a falba és kérdezgesd magadtól, hogy hogy lehetek ilyen hülye. Örülj neki, hogy nem te vagy.

Kemény vagyok, hogy felajánlom a címem? Publikus volt évekig a nevem (most is az). Publikus volt évekig a címem (ha csak 1 kicsit is tudnál rólam akkor pontosan tudnál mindent.) Itt MINDENKI tudja, hogy én ki vagyok az életben, MINDENKI ismeri a családomat, MINDENKI tudja, hogy ki mivel foglalkozik a családomban de senki nem tudja, hogy te ki vagy. Na most akkor ki a kemény és ki a gyáva?

Nézz utánam, ha van 1 csöpp eszed akkor beletelik vagy 10 percbe mire mindent megtudsz rólam. Ha van egy kis időd gyere, behűtök egy sört és megtárgyalhatjuk, hogy tulajdonképpen mi is bántja kicsiny szívedet.

u.i: Mivel nem szeretnék neveket mondani, csak anonimba: Több emberrel találkoztam személyesen már a topikon belül. Van, aki a barátnőmmel találkozott már személyesen és akárki megkér, szívesen találkozhatunk valahol.

[ Szerkesztve ]

(#23) tildy válasza Grafiqs (#21) üzenetére


tildy
nagyúr

Szerintem normalis hangnemben megbeszelhetnetek, privatban , komolyan. Lehet te hibaztal ( elofordulhat!) , lehet a masik fel ertett felre valamit. Felre kell rakni a serelmeket, es tiszta vizet onteni a poharba

Amugy Boldog szulinapot. :DDD.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#24) Grafiqs válasza tildy (#23) üzenetére


Grafiqs
őstag

Köszönöm szépen tildy. :)
De semmi megbeszélni valóm nincs vele.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#25) dedike


dedike
addikt

Mindig elérzékenyülök, ha valakinek ünnep az adott nap. Különösképpen akkor, ha ezen boldogság egy apró, de nagyon igaz szösszenet keretében "tudódik ki" ! :K

:C Nagyon Boldog Szülinapot! :C

Jó szerencsét!

(#26) föccer válasza Grafiqs (#24) üzenetére


föccer
nagyúr

De hol van Winner? ;]

Csupor mézet a mackónak, mert szüksége van rá így az öregkor küszöbén. ;]

üdv, föccer

(#27) máyköl válasza föccer (#26) üzenetére


máyköl
veterán

Nem mert jönni, mert bant kapba...

(#28) Grafiqs válasza föccer (#26) üzenetére


Grafiqs
őstag

Vááá, mi az, hogy az öregkor küszöbén?

dedike: Köszi.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#29) gamek!ller válasza Grafiqs (#28) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Hiába szépítjük, az bizony már a küszöb.. :D

(#30) Mr.Csizmás válasza Grafiqs (#28) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

konzekvencia: minél hosszabb egy szülinapos írás, annál öregebb az illető ;]

| CFNyP VIII | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#31) föccer válasza Grafiqs (#28) üzenetére


föccer
nagyúr

Az előbb hallottam a tűzoltókat. Sziránázva mentek felétek. Azt hittem, hogy kihívták hozzátok, mert túl sok gyertyát kellett a tortára rakni ;]

üdv, föccer

(#32) Grafiqs válasza föccer (#31) üzenetére


Grafiqs
őstag

Na ezért jössz egy sörrel. ;)

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#33) gamek!ller válasza Grafiqs (#32) üzenetére


gamek!ller
senior tag

Meg 1-el nekem is, csak úgy alapon.. :) Komolyan: Nem szervezünk egy logout talit?

[ Szerkesztve ]

(#34) föccer válasza Grafiqs (#32) üzenetére


föccer
nagyúr

Mézre sört?

Gamekiller: Hajrá!

üdv, föccer

(#35) pro70


pro70
tag

G Nem ismerjük egymást, remélem nem is fogjuk :W :DDD "Ikrek" ...fiamnak is csak ez a szerencséje...Isten éltessen :)

(#22) gamek!ller Csalódtam benned...nem is vagy te akkora gyökér ;] :D

PMT ...Te viszont igen ;]

(#36) kenwood3 válasza pro70 (#35) üzenetére


kenwood3
őstag

Te már megint részeg vagy( vagy már 1 éve ki se józanodtál ) ? ;]

:DDD :D

Grafiqs: Igaz tegnap volt de utólag is boldogat :R
ui : aztán nehogy megint kibanoljál :DDD

Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!

(#37) gamek!ller válasza pro70 (#35) üzenetére


gamek!ller
senior tag

:U :R

(#38) kaskader válasza kenwood3 (#36) üzenetére


kaskader
őstag

Óóóó, csak nem Grafiqs vágott ki a múltkor? ;]
Mondjuk akkor még nagyon nem ismertelek, szóval inkább sajnáltalak, hogy "Szegény kenwood3"
De most csak kiröhögtünk volna. ;]

(#39) kenwood3 válasza kaskader (#38) üzenetére


kenwood3
őstag

Igen ő , most remélem te következel a listáján :W :DDD

;]

Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!

(#40) kaskader válasza kenwood3 (#39) üzenetére


kaskader
őstag

Ööö, én nem adtam/adok rá okot. ;]
De neked amennyi eszed van, te simán adtál. :D

(#41) Grafiqs válasza gamek!ller (#33) üzenetére


Grafiqs
őstag

Logout tali nemnagyon mozgat. Ha találkozni szeretnék valakivel, azt megoldom egyéb csatornákon. Én nemnagyon szeretem (már) ezeket a szervezôdéseket.

föccer: Simán. :DDD

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#42) föccer válasza Grafiqs (#41) üzenetére


föccer
nagyúr

Hát, azért réggebben igen jó kis bulikat csaptunk. BVSC, Szentkirály utcai pókerezés. Azok a régi szép idők. Csak attól tartok, hogy most annak a társaságnak a felét sem tudnánk összerántani, egy jó kis pizzázásra. :) Talán még a PH tábor tartja magát, de már az sem olyan mint rég. Bár sem tavaly, sem előtte nem tudtam hosszabban részt venni rajta. Leeht ez a baj vele :D

üdv, föccer

(#43) Grafiqs válasza föccer (#42) üzenetére


Grafiqs
őstag

Ezért is írtam, hogy már. Az elsô tábort I am-mel szerveztük ketten. Voltunk úgy 1 tucatnyian. Király buli volt. Még a második is jó volt. A harmadik már nemnagyon jött be a sok fiatal (ez a kisebbik baj) "idiótán viselkedô" emberke miatt. De egy jó kis sörözésre azért bármikor vevô vagyok.

A papírkutya kifejezés eredete megvan? Az elsô tábor egy (ital) mámoros pillanatában mondta valaki, ezelôtt jó néhány évvel. Azóta ugye még film is kapta ezt a címet.

G

[ Szerkesztve ]

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

(#44) Mr.Csizmás válasza Grafiqs (#41) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

pedig az alkohol sokat segít :DDD

| CFNyP VIII | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#45) föccer válasza Grafiqs (#43) üzenetére


föccer
nagyúr

Én csak a második táborban voltam. Ott lett beszakítva a szákba ~30k értékben némi alkohol ;]

üdv, föccer

(#46) darál0w válasza föccer (#45) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

:Y :Y :DDD

kellemes érzés lehetett :D:D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#47) Grafiqs válasza darál0w (#46) üzenetére


Grafiqs
őstag

Jaja, hiába magyaráztuk az idiótának, hogy a bányató, 3 méterre a parttól is legalább 3 méter mély, ami pont elég hideg. Nem neki be kellet vinni vagy 20 méterre. Naná, hogy simán beszakadt a 15 méter mély vízbe.
Még búvár is kereste...

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.