Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz F_Gergely #14050 üzenetére
Halihó!
A jogok tekintetében voltaképpen igazad van, főleg a WP esetében (bár amikor ezt a HD2 topicjában megírtam, komoly felháborodást váltott ki), de talán nem véletlen, hogy maga a MS is szépen csendben támogatja a szoftvere más készüléken, jogdíj nélkül történő használatát. (Ez egy hosszú téma, talán ne menjünk bele.)
A gányolt ROM-okkal viszont nagyon mellényúltál! Nyilván vannak vacakok is, de szép amikről itt van szó, éppen hogy JOBBAK, mint a gyári! Egy csomó ROM-ot történetesen hibajavításnak is fel lehet fogni, amire maga a szent "gyártó" gyakran nem is hajlandó. A HD2-mön Androidot futtatok, kifogástalan, a Diamondom onnan lett megbízhatóan használható, hogy feltettem rá egy SONE WinMo-t, az N560-asom új funkciókat kapott és jelentősen gyorsult az orosz fiúk "gányolt" ROM-jától.
Amit én birkaszellemnek és konzumidiotizmusnak tartok, az a "dobd ki, ha már nem tökéletes -- még ha ki is lehetne javítani", illetve a "csak azt és úgy használd, ahogy a gyárban kitalálták -- még ha nem is jó, hibás is, és a gyártó egyébként tojik a fejedre".
Őszintén! Szerinted mi a rossz abban, ha ha valamit jobbá lehet tenni, azt jobbá is tesszük? Mert történetesen ez a fejlődés útja, az Általad sugalmazott irányvonal éppen retrográd irányba visz. Meggyőződésem szerint ha nem lennének a ROM-főzők és a felhasználók, akkor bizony maguk a csilivili gyári rendszerek sem ott tartanának, ahol -- mert bizony a független szakácsok munkája a nagy fejlesztők, a boltok polcaira termelők munkáját is segítik. Azok se hülyék ám, sőt, egyre jobban építenek a felhasználói tesztelésre, hibajavításra, fejlesztésre.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest