Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
Probaltam vegig olvasni minden postot de oszinten a sok sirankozast attekertem... van koztetek olyan aki hasznalja mar a keszuleket???
Okt. 27 ota hasznalom, es egyetlen percig nem bantam meg, hogy az N5 ot erre csereltem. Az arat illetoen tessek szepen az orszag vezeteset okolni amiert az EUR 310 es 27% afa van.. Egy normalis EU orszagba ez az ar teljesen elviselheto ( £449 32Gb ), USA-ba meg egy olcso telefonnak szamit azzal, a + al amit meg hozza ad a google.
A keszulek megjelenese ota mar jott ra egy security frissites.. ( Samura mikor jott??? LG-re?? ) nah igen akinek ez nem szamit az valoban nem erti ennyek lenyeget.
Video- OIS nelkul valoban remeg a kep ha mozog vele az ember ezen nincs mit szepiteni erre tenyleg lehet egy nagy feketepontot adni.
Foto - vegre egy olyan Nexus amibe nem kell lemondani a jo kepekrol! Szamomra eddig legtokeletesebb fotokat kesziti. tesztek alapjan valoban veri a szifon 6+ ot is. Nekem nagyon fontos volt mar, hogy tenyleg jo kepet tudjon csinalni a telefon csak 1 hajszal valasztott el S6 Edge+ beszerzesetol... mikor is megjelent ez a csoda keszulek.
Aku kapacitas - vegre egy teljes napot kibir a keszulek ( nem nem jatekkal de a szokasos napomat siman elviszi es 4-5ora kijelzo idot tud aktiv hasznalattal.
Ha barkinek hasznalati kerdese van szivesen megvalaszolom. Mert ez a keszulek szerintem teljesen megerte az arat es igen megkaptuk vegre a Google premium erzeset.. Akinek ez sok ott van a N5x ami a regi Nexus feelingnek megfelel..
-
gulb
senior tag
válasz Oppenheimer #136 üzenetére
Nem hasznaltam Samut mostansag de 4-5ora kijelzo idot se lattam azokon se..foleg nem ekkora kijelzovel es ennyi pixellel..
+ ezt ugye csak viccnek szanod? Emberunk 2 keszuleket is pontosan ugy hajlit meg, hogy tudja hol van a gyenge pontja es ugy fog ra, hogy ott fejt ki erot...ezt azert kar lenne keszulek rovasara felhozni.
-
gulb
senior tag
válasz Danny365 #140 üzenetére
En nem szoktam tesztelgetni mit lehey maxra kihozni belole mert soha nem tudom mikor indulok neki es kell a power de 4-5 ora teljesen siman megvolt...az N5 utan nekem ez nagyon sokat jelentettt. Ami meg tapasztalat,higy film neznes kozbe szinte semmit nem fogyaszt a keszulek siman neztem meg 3 resz Narcos filmet es meg marad 45% om...
-
gulb
senior tag
-
gulb
senior tag
Van barmi ami tokeletes?))
Mas:
Hatlapon a leolvaso a leheto legjobb helyen van! Amig nem volt meg en se tudtam elkepzelni hogy mi merre...de hasznalat kozbe azonnal rajossz igen ez egy nagyon nagyon jo pozi neki. Egyetlen esebe nem, ha az asztalom hever a leszulek nah akkor beutom a kodot...de ez kb 2% a napi hasznalatbol...( amugy meg felemeled es mar keez is).
Mas:
Eddigi par szaz hozzaszolas nem a hasznalatrol es a keszulikek adta lehetosegekrol szolt! Ami azert eleg szomoru... -
gulb
senior tag
válasz Revoltek #213 üzenetére
En aki megvette es hasznalom azert kivancsi lennek melyik csajnafon hozza ugyen ezt a tudast 100k alatt mert elso korbe adom el es veszek 2ot helyette
A dizajn nah ez az ami teljesen egyen fuggo, de ha fogtad a kezedbe akkor teljesen mas velemenyed lesz rola. Elso kep alapjan ez a hatso kamera kinezet hat fujjj..elobe viszont teljesen mas hatasa van. Nekem a femhaz annyira tetszett,hogy nem volt kerdes ezt megveszem...
-
gulb
senior tag
Probalom de 3Mb es vonalon elobb all meg a letoltes)))
megvarom mig letolti legalabb felet.. es akkor inditom el..
Nah semmi nem allt meg es nem ment el a kep..de volt 1-2 helyen reccenes...egy icipicike kis rece..
Viszont ezek a flamingok hat nem semmi madarkak.. ( es 4k ba a majom s..haja is sokkal szebb
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
-
gulb
senior tag
Azert nem banom,hogy ilyen sulya van ennek a keszuleknek) ma majdnem kifujta a kezembol a szel) komolyan belekapottt!)
-
gulb
senior tag
Itt kint UK store is ures;(( szinte ccsak 32es van ezust...
En 2evet vartam az N5 lecserelesevel mert az elozo N6 tul bufla volt...ez viszont aaaaa imadom es a meretet megszoktam teljesen. Nah meg ez a slow mo videozas)) besirok komolyan annyira jo! Shamit a tacsviz miatt nem vennek soha kezelhetetlen es belassul 1-1.5ev utan.. Ezert nem vettem s6 edge+ se;(
-
gulb
senior tag
válasz KicsiKarcsi #315 üzenetére
Nekem az atlatszo spigen van rajta nagyon szep benne a telefon es igen jol ved is...teljesenkorbe veszi es a kijelzot minden ponton korbe oleli szoval nem lehet sarkon eltalalni...
-
-
gulb
senior tag
) jah rosszz)
Uk store. De nekem UK kartya is van benne tehat roomingolok..nyimkodtam meg utana minden szolgaltatora es hol felmegy 4g re hol nem....de Tmobil ra mindig..szoval passzolok inkabb.. Most Telenorra is felment Bp 16.ker.. Tehat fogalmam nincs..( adat kapcsolatom le van tiltva)
[ Szerkesztve ]
-
gulb
senior tag
-
-
gulb
senior tag
Sajnos pont ez a leggyengebb resze a telefonnak;(( a srac aki eloszor meghajtotta a 2. Videoba pontosan elmagyarazza es megmutatja hogy miert...
Az hogy magatol igy meghajoljon eleg kicsi a valoszinusege....sajnos nalad ezek szerint sikerult;(((
En isnhordom farzsebbe es nem tudok mindig vigyazni nehogy megfeszuljon de 3honapos es tokeletes... -
gulb
senior tag
A garjegyre az van irva hivd a huawei...usabol irta vki hogy a hua azonnal cserelte a telojat...probald meg hatha nem kamu.
( nem lehet hogy valami nagyon jo fej haver meghajtotta??? Elkepzelni nem tudom hogy normal hasznalatnal ez megtortrnik...oszinten sajnalom;(((
Mas
Ma nalam os kapott egy budos nagy feketepontot a telefon!!!!
240fps slowmo videot szerettem volna forgatni a napsutesben flippeket hanyo dronomrol erre valami 1fps es lassitas lett belole.. Ami tuti nalam 180ora uptime utan a hangouts is elkezd neha laggolni...( irok valamit es nem jelenik meg a betu hanem lenyomva marad) nah ma eppen neztem 334ora volt az uptime ezutan a video meg total szar lett!!!!! Ahhhhhhhhh a fiam itt zokog... .. -
gulb
senior tag
válasz bigmasterg #575 üzenetére
Egy 3tipusu talalkozas lesz!))) legalabbis nekem az volt
-
gulb
senior tag
Nah es a hasznalatrol nem akartok irni??? Mert ez a pannongsm bug nem annyira erdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest