Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ixel csendes tag Sziasztok! Nem boldogulok a Banana BPI M1 Simplenas telepítéssel. Mindenképp egy ISO kiterjesztést akar velem telepíttetni, amit ha kiírok egy SD-re nem indul el. Download link: 
 for Banana Pi BPI-M1 http://simplenas.com/download/banana-pi-m1https://www.thinware.net/LinkClick.aspx?link=products%2fsimplenas%2fThinware-SimpleNAS-1.0.0-SetupInstructions-CentOS-7.1810.pdf&tabid=238&mid=731 Mit rontok el? 
 Köszi a segítséget!
- 

doberman senior tag Köszi! Nekem egy kissé bővebb infó kellene, a mit és miértek fontosak lennének. 
 Kellenének sebesség mérések is. Ja és tudom, hogy vannak képeid is... 
 Azért jó 5let, Bpi-ből NAS... Én konkrétan egy Dlink313-at szeretnék kiváltani. Abban 325MHz-es proci 32Mb ram található, előrelépés lenne. Ha ez működő dolog akkor belefaragom a dlink dobozába és halleluja...Köszi az írást! (jobb ha minél hamarabb kiegészíted a leírást, mert sokat foglak "zaklatni"! ) 
- 

nemlehet őstag Ne haragudj a kritikáért, de ezen azért még egy picit dolgozhattál volna. Akár 2 részletben megírva. Főleg, azon az SMB részen ahol gond volt, hasznos lett volna tudni, hogy mi volt és hogy oldottad meg. Ez így kb. a van ilyen, meg lehet csinálni, megcsináltam kategória. Árakról esetleg szintén írhattál volna, akár csak közelítőleg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- Path of Exile (ARPG)
- Videószerkesztés
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő