Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
a legtöbb mobilnetnél gyorsabb azért
Wut? Mint írtam benne van a SIM, nem tud annál gyorsabb lenni.Szerk: és mire mész a routerrel, ha nincs vezetékes telefon se bekötve?
Tudom kössél "naked" ADSL-t, ha a tulaj hozzájárul, meg a T is úgy akarja.
(Amúgy lehet, hogy speciális esetek, de VAN ilyen is, szóval nem ördögtől
való dolog, ha egy alapvetően nem mozgatott asztali gépben is van WiFi.)Szerk: ha van agya, ez tetszik. A mostani pl. elissza, ezért vezetékes netet
ziher, hogy ide se kötök be soha, én is inkább költözöm sajátba, majd oda.Szerk: eleve az asztali gép kifejezés vicces. Nekem pl. csak alatta fér el.
[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
"Persze bent van az optika a lépcsőházban, a T behúzta a rézdrótot a lakásba,
majd közölte, hogy az adott címen szolgáltatás nem létesíthető. "
Nálam is majdnem ez volt (csak réz alapú adsl lehet...), fel lehetett iratkozni egy listára az optikai net elérhetőséghez, majd nem értesítettek. Volt egy beszélgetés kb. másfél évvel később az egyik emeleti szomszéddal (aki még futó ismerős sem), amiben kiderült, hogy neki majd két éve van optikai net a tréhometól, ügyfészolgálat persze tagad Kb. 1 hét alatt és hírközlési felügyelettől kezdve a versenyhivatalon át az egyenlő bánásmód hatósággal való fenyegetőzés után néztek utána a szerelőiknél és frissítették a rendszerben. Majd 1-2 nap alatt be is kötötték (szerencsére nem sagem f@szt, huawey optika van, modemként) -
KROK640
nagyúr
Zoltánnál (igen, annál a bizonyos Zoltánnál) pl az a probléma, hogy az épület amiben lakik műemlékjellegű. Ezért közölte a UPC, hogy ők ugyan be nem húzzák oda a netet, mert engedélyek meg papírok kellenének.
A telefonvonal miatt legalább ADSLje tudott lenni, de valami bitang lassú, mert régi vonalon megy. 10-15Mbit talán...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs