- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
Nem olvastam végig a fórumot, de gondolom már elhangzott:
- Mért nem 4 colon van ilyen hardver.
- Nem fér nadrágzsebbe, biztos külön táska kell neki.
- Minek a full HD felbontás.
- Nevetséges elővenni telefonnak egy ekkora eszközt
- Nem fogja senki megvenni, azért csinálják, hogy kiderüljön meddig mehetnek el méretben, mielőtt megbuknak.Kihagytam valamit?
- 4 colon már nem szenvednék egy e-mail elovasással sem, nemhogy netezzek. Tartalom fogyasztásra vannak ezek az eszközök kihegyezve és így a nagy de még zsebrevágható a nyerő. Lehet erre mondani, akkor miért nem tableten netezek, azon olyan kényelmes. Hát nem kényelmes. S. J. annak idején a keresztbe tett combján prezentálta az iPad kényelmes használatát. Hosszabb távon az sem kényelmes, ülve vagy fekve meg főleg szenvedés egy tablet. Ezért nem használom a lányom 8 colos tablet-ét netezésre, ezért nem volt meg sokáig a Galaxy Tab 8.9 sem és az ünnepek alatt nálam vendégeskedő iPad sem volt ideális huzamosabb netezésre. Mert a kanapén vagy ágyban fekve baromi kényelmetlen egy idő után tartani. Filmet meg még a tableten sem nézek, nehogy a Note-on.
- Farzsebben sosem hordtam egy telefonom sem, és nem járok bő nadrágokban, ennek ellenére a Note kényelmesen elfér a Levi's 501 zsebében. És az nem a bő fazon kategória.
- 4 colon tényleg hülyeség lenne, de 6 col fölött már nem az.
- Számomra a legutolsó szempont már az elmúlt években a telefon funkció. A DHD-m anno batár nagynak tűnt, nemrég kézbe véve már inkább apró volt. Kényelem szempontjából nekem a NOKIA E50 volt a legkényelmesebb, mind méret, mind pedig kialakítása kapcsán. Ja, írni szokták, hogy röhögnek a Note tulajokon, én csak csodálkozó és sóvárgó szemeket látok, ha elő veszem a phablet-et.
- Persze, hogy nem veszik. A Note 1-et sem vették (itt van leírva a tesztjében, hogy csak próbálkozás és nem sokat vesznek majd belőle, erre kategóriát teremtett) és a Note 2 és az SIII sem fogy....
A hírhez: így kell ezt, hajrá Samsung. Meg van a Note utódja.
A Note 2-n el sem gondolkoztam komolyan, hiszen 0,2 col kijelző növekedés, viszont 80 pixellel keskenyebb kijelző nem éri meg váltani. +1 col és HD helyett FullHD, az már motiválja az embert.
Minden Swift tulaj (elnézést, hogy őket veszem példaként, lehet bármilyen kis, városi model) azért nem vesz S8-as Audi-t, mert nehéz vele parkolni... Hát persssssszzzzzeeee....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- PlayStation 5
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest