Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
1-2es részletességi szinten, és egyéb effektek kikapcsolgatásával jól játszható gyengébb kártyákkal és processzorokkal is.
Afelett viszont nem árt jóval több kakaó mindkettő fronton. Valamikor Athlon64 X2 4800+-al és Radeon HD 4670el Win7 alatt eléggé megfogta a vasat, és XP-n sokkal jobban futott. Váltottam 7850BE-re, amivel már volt érzékelhető javulás, de az igazi megváltást az X3 450 hozta. A Deck és Shangri La pályák úgy megtáltósodtak tőle 1366x768ban, mint akit szó szerint seggbe rúgtak. Utána GeForce 9600GTre való váltás még alaposan meglökte, és úgy már tényleg tökéletesen ment minden alap és külön letöltött pálya anélkül, hogy 50-55 fps alá zuhantak volna tucatnyi bottal, intense post processel, és motion blurral.
-
Cucuska2
addikt
Nekem az maradt meg, hogy iszonyat jól lehet skálázni - lefelé. Emlékszem, amikor kijött, akkor Athlon 64 2 GHz, 512 MB RAM, és 7300 GT társaságában nyomtam 640x480 minimumon. Utána notira váltottam, ott 1280x720, közepes beállításon volt 30 fps. Maxon enyhén szaggatott, de azon a hardveren valami csodálatosan nézett ki. Nagyobb felbontás viszont megfogta a procit teljesen. Utána i3 + 5770 overkill volt, szó nélkül ment.
-
Cucuska2
addikt
Unreal Tournament 3 bench toollal is ilyen gatya? Sajnálnám, hogyha kimaradna.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest