- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
margin számlával napon túl shortolhatok.
szerk: az OTP akkor tört fel, amikor az USA futuresben volt egy short squeeze a munkanélküliségi adatok miatt, utána egész nap csak lecsorgás volt kivéve az utolsó fél órát (amikor jött egy újabb short covering). szal sztem ez az emelkedés nem lesz hosszúéletű.
-
JoeYi
őstag
örülök, hogy ezt mondod, mert én is ezen gondolkodtam. Amúgy péntek 16:24-kor kiszálltam OTP-ből, arra számítok, hogy erős spekulációval 4-6%-ot fog zuhanni hétfőn 10 óráig, aztán lehet megint emelkedik, szóval érdemes figyelni.
Most hétvégére összvissz 10 MOL részvényt hagytam meg, arra számítok, hogy 8900-as magasságba emelkedik a héten.
Amúgy mostanában elég sűrűn olvasgattam az elemzéseket index/ecoline/bet.hu oldalakon, és azt a következtetést vontam le, hogy amit azokban leírnak, az a delphi jósda találgatásaihoz képest kismiska
Képesek 5-8000 karaktert írni a következő napi trendekről, te a tartalmuk mindig annyi, hogy "Biztos, hogy emelkedni fog, de jó esély van arra is, hogy csökken".Amúgy a céged csak daytradet engedélyez, vagy napon túl is shortolhatsz?
-
fLeSs
nagyúr
egyébként pont most számoltam össze és tavaly júliustól kezdődően (amikor először elkezdtem ezzel a pénzügyesdivel foglalkozni a hozamplázán) 14% pluszban vagyok, pedig ott a befalapokkal bukdácsoltam egy sort, mégis a forint rengeteget gyengült én meg tavaly nyáron szinte az összes forintomat EUR-ra és USD-re váltottam így végülis pluszban vagyok.

-
fLeSs
nagyúr
-
Agyzuzo
addikt
Úgy látom februárban elindult nálad egy elég erős uptrend és megvolt a BreakEven is! Grat, csak így tovább!
-
JoeYi
őstag
grat

Nekem a pénteki OTP bumm jött jól

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest