Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
ÖÖÖöö.. Nekem filmezéshez van ez így, film közben meg ugye eleve ritkán nyomogatom, de olyan kényelmes az ágyból egérrel kattintgatni, hogy netezni sem nagyon megyek át a monitor elé, csak ha valamit nagyon gépelni akarok. Játékra meg vettem az XBOX Joypad-omhoz egy Wireless Reciever-t, és minden tökéletes..
De egyet értek, hogy a PC-nek nem a MediaCenterként való használata a megszokott.. Viszont nekem igen, világ életemben PC-ről néztem a filmeket, stb. Sosem volt DVD vagy Blu ray lejátszóm és szerintem nem is lesz..
Amugy szerintem a Microsoftnál sem arra gondoltak hogy a PC monitor előtt fog mindenki ökörködni, hiszen azért hely is kell, az meg inkább a TV előtt van a nappaliban.
-
Kroni1
veterán
A TV-re a PC-t rádugni semmivel sem bonyolultabb mint a Boxot.. Nekem mindig is össze volt kötve egy 5m-es HDMI-vel a másik szobában lévő nagy TV-m a géppel, egy vezeték nélküli bill egér meg simán veszi a jelet az egész lakásban.. Ha lennének játékok a PC-re hozzá adnám is el egyből az XBoxot, annyira nem szeretem.
-
Kroni1
veterán
Ezt az origón olvastam: "A Kinecttől nem csak a szórakozás megváltozását várja a cég. Február elesején jelenik meg a mozgásérzékelő szenzor windowsos illesdztőprogramja és a Microsoft partnerei által készített kinectes alkalmazások, így a kütyüt nem csak játékokra, hanem például a tévé távirányítója helyett is használni lehet majd. Steve Ballmer szerint az oktatás és az egészségügy is megváltozhat a hang és mozdulatvezérlős interfésztől"
ez úgy értelmezhető mintha a mostani kinect is menne PC-vel, de nem hiszem hogy az a hír megbízhatóbb.. Bár örülnék ha menne az enyém PC-vel!

-
Kroni1
veterán
ha ezt tudom lehet nem is vettem volna Box-ot, mert csak a kinect tetszett meg benne..

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest