Hirdetés

2020. augusztus 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) satz18


satz18
(őstag)

Lesz néhány érdekes játék. Úgy is pont végeztem a AGDQ-val. Lesz mit nézegetni megint.

Asus GL502VS, Lenovo x60, Xiaomi Mi 9T, PS 3

(#2) kikikirly


kikikirly
(aktív tag)

Enemy 90% életben hagyva,XP felszerelés Upgradek szintén(Holott lassan minden játékba beépitenek ilyen mechanikát, ami tök jó),nem értem miért jó olyan végigjátszást nézni ahol minden lényeges/izgalmas dolog kimarad. játékos indítékát lehet érteni, kihívás,dehogy a néző mit élvez benne,számomra rejtély.... :N

[ Szerkesztve ]

(#3) oriic válasza kikikirly (#2) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Mert speedrun alatt az ilyenekkel nem foglalkoznak. A cél a leggyorsabbnak lenni.

Live-Die-Respawn

(#4) #54072192 válasza kikikirly (#2) üzenetére


#54072192
(törölt tag)

Ez nem egy walkthrough, itt a nézőnek nem a játék szépségeit és a milliónyi upgrade-et kell mutogatni a chatet bámulva, hanem az a lényeg, hogy minél hamarabb elérd a kitűzött célt, ez pedig rendszerint az end credits.

Kategóriától függ, hogy abszolút mindent össze kell szedni (100%), nem kell minden, de nem lehet a hibákat kihasználni (glitchless), mindent el kell követni, hogy a lehető legkevesebb részét lásd és használd a játéknak (low%), vagy bármit kihasználhatsz, ami a játék része, beleértve a hibákat, csak legyél a leggyorsabb (any%). Ha akarod, hozd létre a saját szabályaiddal a "kikikirly%" nevű kategóriát, és ha lesz valaki, aki kiáll ellened, akkor külön helyed is lehet a speedrun.com-on.
Azért nézik, mert ezeket a célokat a legtöbbször nagyon-nagyon nehéz elérni, és akár több ezer órát is kell hozzá gyakorolni, ami után élőben, rengeteg ember előtt kell végig koncentrálva előadni.

Van még rejtély? :)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.