Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
"kicsit zavaró, hogy beljebb van, mint a DVD-olvasó"
Erről tudnál egy képet felrakni?(#1592) x_o_n:
Erről tudnál linket adni, hogy pontosan milyen típust kell keresni, amire biztosan fel lehet szerelni a gyári előlapot? Illetve ezzel mennyire áll ki/süllyed be az ODD-hez képest? -
x_o_n
veterán
lötyög?
és azt hogy?vagy nem csináltál meg mindent vagy nem jót vettél.
-mikor berakod a hdd-t és csatlakozik a sata portba - vissza kell rakni azt a műanyag téglát mögé
-a 4 csavar oldalt arra szolgál hogy biztos maradjon,azokat be kell csavarniha ezek nincsenek vidd vissza mert ha e miatt gond lesz a hddt nem fogják gariban kicserélni
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Járt hozzá csavar is, arra kell felhasználni amire való A beépített csavaros új verziók idén jelentek meg pár hónapja, addig csak ilyenek voltak. Szóval aki azt mondja ez nem jó az enyhén nincs képben. Nálam 12.7-esből azért nem volt még sata beépített csavaros, mert a beszállító nem ajánlotta, az első példányok max 500GB-ig kezeltek HDD-t, azóta már lehet javították. De a régi fajta rögzítése is tökéletes, enyémet csavarok nélkül használom, lusta voltam becsavarni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
x_o_n
veterán
mielött ujabb félreértés lenne,most mit akarsz rögziteni?
amikor kiszedted a dvdt a dvdn rajta maradt egy kis lecsavarozhato fém panel
abba volt egy csavar amivel a nbotiba volt rögzitvr
reméljük megvan.
na azt a kis fémpanelt kell leszedni
és ugyanugy visszacsavarni ugyanoda[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Hátuljára átrakod a DVD-ről a pöcköt. Van annak helye, nézd meg jobban. Csak elsőre tűnik úgy hogy nincs.
Ha kérdezel segítek, ezeken csak egy matrica van útmutatónak, van akinek egyértelmű mit kell csinálni, van akinek nem, nincs ezzel gond._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
gyemipapa
senior tag
Élményindex: összehasonlításnak azért jó, ha ugyanabban a gépben bővítek valamit, mutatja a hatásának az eredményét, viszonyítási alapnak jó. Ahogy HDD-ről SSD-re cserénél is érdemlegesen jobb értéket mutatott az élményindex.
Dual channel: azért ezt nálam okosabb informatikai mérnökök találták ki, és azt senki nem vitathatja, hogy a két bankban 1-1 db 4 gigás azonos RAM gyorsabb memóriakezelést eredményez, mint ha CSAK az egyik bank lenne feltöltve egyetlen 8 gigás RAM-mal, pedig méretben azonos a két megoldás.
Azt meg természetesnek tartom, hogy ha "csak" 4 giga RAM van a gépben, akkor még nem érdemes kikapcsolni a virtuális memóriát, mert sok ablak illetve több program egyidejű futtatása esetén besokallhat a gép. De én az elmúlt egy év alatt sosem tapasztaltam, hogy kikapcsolt virtuális memóriánál kevesellte volna a 8 giga memóriát.
Egyébként megint csak nálam okosabb emberek mondják, hogy ha már használjuk a virtuális memóriát kevés RAM esetén, és van SSD és HDD ig a gépben, akkor a HDD-re állítsuk a helyét, az SSD-k nek jelentősen csökkenti az élettartamát, ha folyamatosan ír-olvas, hisz korlátozott az írások-olvasások száma.
Az SSD-ért meg kár, egyenlőre lényegesen drágább, mint a HDD, ajánlatos jobban óvni.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
sch_a
addikt
Most nézem, ha a csatlakozó környékén nyomkodom, akkor lesz jobb-rosszabb. Ha megnyomom a palmrestet a csatlakozó felett, akkor jobb, ha elengedem szinte nem jön hang jobb oldalról. Ezt komolyan nem hiszem el. El fogom küldeni szervizbe, aztán eladom... Ez így nem pálya.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
miklos0308
tag
hú hát az nagyon jó lenne
az újrát úgy érted, hogy akkor amit most néztem google-n keresztül egy budapesti szervizt ami csak ideapadokkal foglalkozik most nem működik jelenleg? Egyébként futárszolgálattal működik jól tudom, remélem nem kell elvinni a gépet meg érte menni..[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Leveszed az alját 2csavar tartja elviszed a benzikúthoz és sűrített levegővel kifújod.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
tonyrulez
őstag
Közben rájöttem a miértjére. Újraindítás után egy órával megint elkezdete a venti keményen dolgozni, úgyhogy megnéztem a feladatkezelőt, a Viber járatta a procit közel 80%-on, memóriából is ez használta a legtöbbet a gépen. Kinyomtam, rögtön lecsendesedett a gép. Viberéknek meg írok, hogy hogy is van ez, mert ez így nem helyzet-
4 8 15 16 23 42
-
Naigen
aktív tag
visszatettem a 8-at, azzal rendben ment/megy. Meg vhogy gyorsabbnak is tűnik nekem. De nem csak wifi gondok voltak, pölö w8x64 kártyaolvasó driver se ment fel, szép kék alapon szomorú fej, avagy a modern kék halál Sajna nem láttam a bejegyzésed, ha látom, nem szenvedek vele 2 napot... Mikori a driver? Jah, a gépem 20150-es.
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
Nálam ment a torrent, azért próbáltam, mert látszólag volt net. w8 alatt semmi gondom nem volt azzal, hogy automatán kérdezte le a dns-t a router. Igaz, perpill is 8.1en lógok és lekopogom, eddig jól ment, bár a tegnapi 8.1 install után frissítenem kellett a Broadcom drivert, 6.30.223.170 van fent.
celka5, köszi, lehúzom, hátha találok vmi érdekeset
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Predator2
addikt
Köszönöm a válaszod.
Milyen drivereknek kéne a notin lenni? Mi az amit nézzen meg, hogy biztos rajta legyen?
"Nvidia vezérlőpultban a nagy teljesítményű Nvidia processzor van-e a játékhoz rendelve"
Ezt hol lehet pontosan megnézni/hol keresse?Nem tudom, hogy pontosan erre gondoltál e, de nekem ezt mondta.
A GT635-el jobban akadnak a játákok mint a Intel integrált IGP-vel.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Kakadu11
csendes tag
Értem. A biztonság kedvéért a legfontosabbakat lementegettem, aztán meglátjuk. Remélem tényleg nem lesz gond. Sajnos a környezetemben volt több ember is akinek nem egyszer kellett szervizelni emiatt, mert teljesen meghalt a gép. Bár ezek talán mind Dell gépek voltak, de akkor is... Még egy kérdésem lenne, fedlappal, mindenféle hűtés/megemelés nélkül és mondjuk játék alatt milyen hőmérsékletre melegedik nektek? Nálam elérheti az 50 fokot is, ezért nyomatom alatta a ventit játék alatt. Nem tudom hogy ez mennyire gázos. Gondolom itt nem maga a merevlemez melegszik ennyire, inkább a többi elem ami körülveszi (cpu, gpu, ram).
-
qfirc
csendes tag
Valamit nagyon nem jól csinálsz...a dolbi is tökéletes!
Nézd meg kimondottan melyik a te laptop tipusod és amikor huzod a drivereket az szerepeljen csak benne!
pl az enyén 20150 akkor a 2089 es driver nem lessz jó vagy nem fog jól működni szerintem te erre nem figyelsz.Figyelj az op rendszerre és a laptop típusra is! pl 2 db audió van 8.1 64bit-ből is de csak az eggyikben szerpel ami nekem kell és jó a 20150 tipus!
[ Szerkesztve ]
-
cstom
aktív tag
hát igen: bizonyos routereket nem kedvel -a fórumban írtak szerint. Ezért lehetséges, hogy korábbi verzióval működik, illetve ugyanolyan notebook egyik rotuerrel tökéletesen müxik, másoikkal pedig szaraxik. Azért a helyedben megváltoztatnám a routered titkosítását, vmint fix csatornát adnék neki. Hátha.... Sőt, ha van olyan okostelefonod amiben van internetmegosztás, azzal is letesztelném. pl.: folyamatos ping a google-t, hogy ne szívja le a mobilneted
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest