Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Megint egy ámerikánus írás, aki hazajön és megmondja a tutit. Hánynom kell. A thank you pedig magyarul köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Kár lenne ebbe belekeverni a magyarkodást, sokmindent el lehet rólam mondani, de azt, hogy elvakít a magyarságtudatom, vagy hívd akárminek, na azt nem.
Te kedveled az ilyet, én pedig hányok tőle, ilyen az élet. Hányok attól, hogy valaki osztja az észt, miközben az adóját nem ide fizeti, nem tesz semmit sem szűkebb, sem tágabb értelemben az országért, de persze a konklúziót le tudja vonni. Na ez az ami tipikusan magyar mentalitás, a szánkat jártatni tudjuk, nagyon okosak vagyunk, ha véleményt kell mondani, mi vagyunk az elsők, de alapja zéró.
És kéremalássan, ha valaki olyan magyar, akkor írjon magyarul, az ilyen mind-set, meg thank you, meg hasonló gányok azok, amiktől szintén a zacskóért nyúlok.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Látom nem sikerült értelmezni a hozzászólást, soha, egyetlen szóval sem vontam kétségbe a magyarságát. Azt sem tudom miből gondolod, hogy bármit is várok attól, hogy megírtam a véleményem? Megnyugtatásodul, nem várok semmit, csupán mint itt bárki más, hangot adtam annak, mi a véleményem az írásról. Hogy téged ez nem érdekel, teljesen okés, bár azt nem tudom, miből gondolod, hogy engem érdekel, hogy téged nem érdekel? Szóval kissé paradox a helyzet amibe keverted magad, de fel a fejjel, már ketten vagyunk, akit nem érdekel, hogy kit érdekel, hogy minket nem érdekel, hogy őket nem érdekli az ami minket érdekel
-
Viszlát
addikt
Miért van az, hogy én el tudom fogadni, hogy más a véleményed? Te nem hánysz, én hányok, ennyi. Ez az erőlködés amit itt levágtál, mindenféle sablont húzva rám is, másokra is, egyszerűen nevetséges
Szerintem nem érted a dolgok lényegét.
Szerinted, pont. Szerintem meg azért, mert másképp gondolom, nem vagyok retardált Egyébként is sok mindent megértettem, kiderült, hogy az író pedagógus...
mod: off
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Vitatkozom? Én senkinek nem ugrottam neki, mert azt merte írni, hogy tetszett neki az írás Legalább olvass figyelmesen, de mostmár tényleg. Kötekedni én is tudok, de akkor ne játszuk már el, hogy érveink vannak...
Olvasd el figyelemesen amit írtam, megértheted belőle, hogy mire céloztam az adós dologgal. Az írásaid alapján ennél értelmesebbnek tartottalak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Processzor és videókártya váltás után nincs kép és billentyűzet.
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest