- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
duvi
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Okés. Lehet, hogy adok neki egy esélyt, ha lesz egy normálisabb akciózás. Beteszem az ItAd listára, aztán szól ha lesz egy jó ár.
-
GypsFulvus2
őstag
Szerintem rosszul teszed, de nem akarlak rábeszélni semmire. Az első részt gyakran akciózzák a GOG-on - pár euróért érdemes lenne kipróbálni. Nekem az ELEX nagyon bejött - mondjuk én nagy Gothic fan vagyok, szóval nem meglepő Itt írtam róla egy bővebb véleményt. Azóta amúgy végigjátszottam a Horizon Zero Dawn-t is és sok a hasonlóság a kettő között. Grafikailag a HZD köröket ver rá, de nekem valahogy mégis az ELEX tetszett jobban.
-
flexxx2
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én már az utolsó patchel játszottam (ezeket ennél a cégnél meg kell várni, ilyen). Miben csalódtál konkrétan?
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem a Risen tetszett meg, ezért ezt is megvettem és sokkal jobb. Ez egy nehéz rpg, itt ha nem fejlesztesz, simán lecsapnak 1 ütésből

-
duvi
nagyúr
Nagyon sokáig gondolkodtam az első rész megvásárlásán, de minél több gameplayt néztem, annál inkább elment a kedvem tőle, végül passzoltam is. Ezzel a második résszel is kb. olyan érzésem van, mintha még mindig a Gothic foltozott, átskinezett verziója lenne. Anno nagyszerű játék volt (a rengeteg bug mellett is), de azóta eltelt már "pár" év. Ebben a videóban is darabosak a mozgásanimációk, a harc meg súlytalan hadonászás. Az eddig látottak alapján valószínűleg ezt is kihagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- További aktív témák...
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest