Hirdetés

Aktív témák

  • Wendelke

    senior tag

    válasz turho #2050 üzenetére

    Szia!

    Hát büszke nem vagyok rá, de erős bagós vagyok. 18 éve szívom, piros multi, bordó Davidoff. Napi 1.5-2 dobozzal. Ha hosszúra sikerült a nap, akkor mondjuk 24 óra alatt akár 3 dobozzal is.

    Múlt héten szerdán jött meg az EO-tól a kezdő szettem. Ego 1100 akksi, NG tank kazán+ 5 darab patron, illetve egy USB-s töltő. Akárhogy számolgattam, ez volt per pillanat a legjobb megoldás így karácsony után :) , meg 3x 10 ml lötyi. Ebből 2 db 18 mg-s PG és 1 db 24 mg-os VG lötyi. Camel ízesítésben szintén az EO-tól.

    Februárban majd bővítem a készletet +akksi, +kazán NG LR, meg egy 220-s töltő, talán tok is.

    Egy hete ezt szipákolom, azóta kb. 5 szál hagyományos cigit szívtam el. Én a PG-VG arányt 2/3-1/3-nak találtam jónak, ha felesben volt a 24 mg-os VG és a 18 mg-os PG, akkor néha már erősnek is találtam. Szerintem elég jól tudod pótolni vele a nikotint, nem éreztem azt amikor korábban letettem a cigit, és "folyt a nyálam" a cigi után a nikotin éhség miatt.

    Az tény hogy más mint a hagyományos cigi, és először nekem is furcsa volt( még most is). Az igazi ízt még én is keresem, majd februárban többfélét is kipróbálok. Most egyenlőre egy kis mentolossal és vaníliás ízzel színesítettem a dolgot.

    Nem akarom elkiabálni, de szeretnék az e-cigire teljesen átállni, és ez remélem sikerülni is fog. De azt kell hogy mondjam, hogy nagyon szurkolok magamnak. :D

    "Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

Aktív témák

Hirdetés