Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadeofme
tag
Múlt héten vágtam keresztül Európán (London-Szekszárd) és nézegettem is a Wabis kamionokat, hátha észre veszem az élő legendát, de nem láttam Mercit, mind Volvo volt.
Miután elolvastam írásod, már tudom miért.
Bár, mondjuk egy angol rendszámú autóból aztán kiabálhattam volna, h "Hajrá Laci!".Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #50 üzenetére
Ehhez képest egy személyautó irreálisan sokat fogyaszt....
-
Gradilaci
tag
Mintha hájjal kenegetnének...élő legenda ...ezt sem mondta még rólam senki. Így már világos, be voltam lassulva. Igen, egy autó ha azt nézzük, mekkora súlyt mozgat, valóban irreálisan sokat eszik.
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
Gradilaci
tag
válasz gamek!ller #54 üzenetére
Kiki: Privát!
A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
SzalaiG
addikt
Hova mégy? Milyen autóval?
-
007Sumi
csendes tag
Nagyon jó lett ez a rész is. Jó utat kivánok neked a továbbiakban és, hogy minél hamarabb legyen saját autód ne mással osztozz, jobbat érdemelsz
[ Szerkesztve ]
KM
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #57 üzenetére
Akkor otthon mehet a házibuli-csajozás.
Minden jót! -
gamek!ller
őstag
-
FRENK1988
veterán
Hu ez jó. Sztem visszaolvasom az eddigieket is
Grat az új géphez, de azért lehetett volna kicsit komfortosabb is.
Balesetmentes közlekedést és jó utatNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
gumikacsa20
csendes tag
Ez igen, jól felmennek északra, az már Skócia nem?
-
gamek!ller
őstag
válasz gumikacsa20 #62 üzenetére
Az már bőven Skócia..
-
MrAti86
csendes tag
válasz gamek!ller #63 üzenetére
Akkor lehet a szigetországban hétvégéznek? Az esély megvan rá
-
schummy
tag
de jó volt látni a stuttgarti reptér parkolóját, kis koromban a környéken laktam, persze akkor még ez nem volt meg, de most is sűrűn járok oda a "3. nagyszülőkhöz", amikor azt meglátom tudom, hogy milyen közel vagyok már
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #67 üzenetére
Ez már a végleges kocsi? Volvo E5.
-
-
SzalaiG
addikt
válasz Szekszi Srác #69 üzenetére
Pont akkor kérdezel ilyet mikor viszi magával a kedves feleségét....
-
Daniel88
csendes tag
Szekszi Srác!
Nem kell összekötni a sofőr szakmát a k..vákkal, nagyon sok ismerősöm, köztük Laci is tisztességes házasságban élnek nevelik/felnevelték gyermekeiket, nem tartanak igényt még a több heti távollét ellenére sem a kinti lányok szolgáltatásaira. Nem tudhatod kivel vannak előtte együtt milyen fertőzéseket szedsz össze, meg lehet hogy a hancúr közepette valaki hátulról jól fejbe vág és legrosszabb esetben arra eszmélsz hogy se kamion, se cuccok, állsz egy gatyába egy parkoló közepén..."A csavargás egy életforma!"
-
radamsky
senior tag
válasz gamek!ller #60 üzenetére
akkor hamarosan lesz 20. rész is
mikor jelenik meg??
-
Gradilaci
tag
válasz Szekszi Srác #73 üzenetére
Mivel soha nem vettem igenybe, igy nem is tudom a modjat. Gondolom, eppen ugy, mint mashol. Megegyeztek, fizetsz, aztan megkapod a kifizezett szolgaltatast...
-
gumikacsa20
csendes tag
Üdv Laci! Merre jártok? Milyen a számodra "új" autó? Az új normából kijössz vele?
-
SzalaiG
addikt
Hy!
Milyen az út? Kocsi? Fogyasztás? Hol sikerült megállni hétvégére?
-
SzalaiG
addikt
válasz gamek!ller #77 üzenetére
Köszi!
Mit visznek és milyen kocsival?
-
Gradilaci
tag
válasz gamek!ller #77 üzenetére
Udv mindenkinek Waidhaus-bol, a Cseh-Nemet hatarrol. Akkor megprobalok valaszolni egyszerre. Az "uj" kocsi, egy KIY-os Volvo, Euro 3-as, (a Merciket allitolag azert adjak el, mert 3-ok, es draga a palyadij... )
Szoval ez egy elegge lelakott, mondhatnam szakadt auto. 600 ezer km van benne, kb ugy nez ki belulrol, mintha a gyar ota senki nem takaritotta volna ki...nem mondom, megy mint a mergezett eger, de nagyon nem szeretnek egy ilyen kocsit magamnak. Ez meg az ujaknal is fapadosabb, ebben tenyleg semmi nincs, csak epp annyi, hogy vezetni lehessen. A fogyasztasa amugy rendben van, most 25 tonnaval is 34 az atlag, es talpalom rendesen, mert folyamatosan egy nap csuszasban vagyunk. Praga alatt fogunk hetfon lerakni, most a cel valahol a kozelben megallni hetvegere. Csak erdekessegkeppen, meg le sem raktunk Franciaorszagban, mikor mar felraknunk kellett volna onnan 80 kilometerre. Mikor masnap reggel kilenckor felrakodtunk, akkor meg a CMR szerint mar deli fel egykor onnan 1100 km-re le kellett volna raknunk. Normalis ez? Ugye nem...Hiaba voltam a felrakon idoben, ott elbol kozoltek, hogy masnap reggel raknak meg, de aznap mar le is kellett volna rakodnunk...vicc de komolyan.
Amugy rendben minden, bar otthon ujra csak besurusodtek az esemenyek, ugyhogy sietunk haza. Addig is udv mindenkinek. Sziasztok.A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...
-
MrAti86
csendes tag
válasz Gradilaci #79 üzenetére
Hello!
Láttam wabis hirdetést, hogy elvárják a fülke tisztántartását! Nem is értem, hogy miért nem lehet egy kamiont kitakaritani, ami a munkahelye, és amiben él!
Hát ez a fuvar része érdekes dolog, egyre jtöbbször megkérdezem magamtól, hogy akarok -e kamion soför lenni
De megprobálom, remélem vmi normális "arc" tanít majd be!
Jó utat, vígyázzatok magatokra!
-
gumikacsa20
csendes tag
De nagy a csend errefelé
-
gamek!ller
őstag
válasz gumikacsa20 #82 üzenetére
Mert nem beszéltek..
-
Gradilaci
tag
Sziasztok!
Most értünk Mosonmagyaróvárra Halásztelek a lerakó,hogy utána hova még nem tudni. Asszonypajtás megy hazafelé.Minden ok,rövid kanyar volt, Francia-Német és cseh tájakon jártunk.
-
JossZombie
tag
Van már saját traktor, vagy még a szakadt Volvóval mész... ?
Jó guritAz élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van...
-
MrAti86
csendes tag
Szia Laci!
Hát ez tényleg rövid kanyar volt! De lényeg, hogy van meló! Tényleg traktoról tudni már vmit? Mi várható?
Ma voltam Kresz, müszaki, munkavédelmen, és hála istenek, mind a 3-ból átmentem, jövöhéten már vezetek rutinon!
-
bazsi92
csendes tag
Nagyon teszik az írás!
lenne egy kérdésem, aki ért a GPS-ekhez azokhoz szólna..
nemrég vettem egy magneo i430 GPS-t, térkép nem volt rajta, már szereztem egy térképet(Igo Primo), de a GPS-t sehhogyse tudom csatlakoztatni PC-hez, a GPS-hez nem adtak CD.. Találtam egy programot a neve Toolbox[/B,
http://www.navngo.com/pages/global/hun/igo_8_cmEsetleg aki tud valami tanácsot írni azt megköszönném...
További szép estét(6) Igen, bunkónak kell lenni és nem szabad segíteni senkinek! (6)
-
Gradilaci
tag
Udv mindenkinek! Itthon vagyok, elvileg hetvegen indulok tovabb valamerre. Lesz auto, egy majdnem uj Volvo, LBU-s rendszamu.
Hogy hova-merre, meg nem tudom. Most egy rovid szusszanas, aztan irany ujra Europa, remelem, hamarosan negykezben egy jo baratommal....
[ Szerkesztve ]
-
Gradilaci
tag
A negykezes amugy megeri anyagilag, foleg nekem,mivel tanulojarat lesz, es jo baratom lesz a tanitvanyom, aki itt is ismert...tehat a jo tarsasag adott, plusz enyem a teljes km penz a jarat alatt, ove "csak" a napidij...igaz a felelosseg is engem terhel...
Asifan: Ki kell abranditsalak. Alltalaban kell cd, vagy minimum egy olyan program, amivel a navi kommunikal a szamitogeppel. A legtobb navi mukodik egyutt a pc-vel csak ugy, mint egy adathordozo, a megoldas az szokott lenni, hogy egy memoriakartyara, ami a GPS-be kll, egy kartyairoval felmasoljuk a programot, majd berakjuk a naviba, es ha szerencsenk van, akkor onnan siman betolti a navi a programot. De nem szokott ilyen egyszeru lenni, mert a felbontastol kezdve a licenszig sok mindennek egyeznie kell, hogy gond nelkul fussan az alkalmazas a GPS-en. En MIO-kat szoktam buvolni, tehat van ralatasom a dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
Gradilaci
tag
-
Sepi84
csendes tag
Vettem!
500 Le V8 dupla turbó, két személyes, full spoiler.... Imádom... (MB Actros 1850 :))
-
Sepi84
csendes tag
válasz gamek!ller #96 üzenetére
Már késő
500 Le V8 dupla turbó, két személyes, full spoiler.... Imádom... (MB Actros 1850 :))
-
007Sumi
csendes tag
És az új autód amit kaptál milyen felszereltségű az is fabados vagy azért jobb?
KM
-
Gradilaci
tag
Üdv. Eldőlt a sorsom, holnap reggel indulok Bari-ba (dél-Olaszország) egy DAF 105-el. Nemrég hívott a főnököm, hogy választhatok, DAF vs Volvo. Nem haboztam sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest