A szex gyógyítja a fejfájást?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Puretrak Valor
- Vélemény A határon túl
- Bemutató Symmodance bemutató
- Vélemény Zenehallgatás: tranzisztorral vagy elektroncsővel?
- Retro HP VL600 és az NT4.0
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [PSti:] Régen minden jobb volt!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
bkercso
nagyúr
Nőknél vagy férfiaknál kérded? Nőknél a fejfájás helyettesíti a szexet.
[ Szerkesztve ]
kis AKCIÓ! || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

törölt tag
Nem tudom, nekem meg olyanban nem volt reszem, marmint visszautasitva arra hivatkozva.
A kepekbol probalom osszerakni mi tortent: Eloszor gyogy tea, nem tokeletes, aztan uzenet az aktualisan elerheto terapeutak szamara, amit vegul ovszer segitsegevel vegrehajott terapia koronazott?

norbx
aktív tag
Én úgy tudom működik bár ha arra hivatkoznak , hogy ne legyen szex akkor elég nehéz meggyőzni bárkit is erről.
Szerintem mindenre jó, csak a tudósok között túl sok a szűklátókörű, ezért még tagadják

törölt tag
Ha úgy hozza az élet, akkor ebből a témakörben fogom elvégezni a kutatást, a doktori címem érdekében.

Eastman
őstag
...mint azt már sokszázan és sokezren megtették ezen a bolygón az akadémiai végzettségük érdekében.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

bul07
nagyúr
Rosszul indítasz
Kérdezni kell hogy hoz e fájdalomcsillapítót, ha nem a válasz akkor jöhet a következő lépés, tett, és az indok a fejfájásra már ki van lőve 😁
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

törölt tag
Azok nem Britt tudósok.
Nékem ők jelentik az etalont.

joghurt
addikt
"Tudod, miért van a nőknek hüvelyük? Hogy szülés közben megtudják, milyen érzés a férfinátha."
A tej élet, erő, egészség.

törölt tag
A nyeles aszpirin váltótársa a sima aszpirinnek.
Szegények..
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

e-newsee
addikt
Vagy ha azt mondja, fáj a feje, akkor azt mondod, be van kenve a szerszám Aspirinnal. Már csak azt kell eldöntenie, hogy szájon át kéri, vagy kúp formájában.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
bejegyzés Kihoztam döntetlenre (x)
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell Precision M6800 7710 7720 7730 7510 7520 Workstation
- Eladó EVGA Supernova 1300 P+ Platinum Garanciával!
- ÚJ LENOVO Yoga 7 - 14" 2.2k Touch - AMD Ryzen 7 7735U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti - Új állapot, dobozzal
- HP All-in-One 24-cr0004nc - ÚJ 24"-os AIO PC - Ryzen 7-7730U, 16GB, 1TB SSD, Win11