Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
olvass vissza, kérlek
Arról besézltünk, hogy Szlovákiában nem 27% az áfa... hanem 20%, tehát 7% a különbség...
Ne write-only, read only, please!
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
antyg
csendes tag
válasz blueMerle #44 üzenetére
Igen, csak nem mindegy, hogy hol rendeled meg a cuccokat, de pl. a G4C árában még nincs benne az ÁFA és a szállítási ktg. úgy viszont már más a helyzet
(én sok helyen szoktam nézegetni itt van egy példa)
Minideal.net-en: (árak Ft-ban, mai (2014.06.30,valut eladás: 233,25) árfolyamon)
Doogee DG350: Ára: 114,99$ + ÁFA (27%) + szállítási ktg.: (a szállítási ktg-t nem számítva): 34.063,20 Ft
JIAYU G4C: Ára: 159,99$ + ÁFA (27%) + szállítási ktg.: (a szállítási ktg-t nem számítva): 47.393,44 FtTehát a két telefon között van, 13.330,24 Ft, ez, abban az esetben sok, ha valaki kis összegért akar venni telefont. Ezt mindenkienk magának kell eldöntenie. És a JIAYU G4C esetén a 140 dollár a legalapabb változat, amint többre vágysz, hogy 2Gb RAM legyen benne stb. máris nem annyi...
AntyG
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz blueMerle #44 üzenetére
Sajna mi még ettöl Magyarországon maradunk, és itt áfázunk.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
blueMerle
veterán
140 USD az szerintem 31,759.63 HUF, legalábbis a napi árfolyam szerint
Tessék: [link]Az pedig, hátő, hogy Magyarországon ilyen nagy az ÁFA ugye nem a készülék hibája. Szóval a G4C adóval nálunk Szlovákiában (ha megfogják) 37,753.36Ft Úgyhogy k...vásul sokkal jobb vétel mint ez a dúdzsíí
[ Szerkesztve ]
-
-
dzsimbo1
csendes tag
Raktam fel egy ilyen telót a hirdetések közé, ha valakit érdekel. Linket PÜ-ben elküldöm, ha valaki nem találja. A kamera egyébként alapból 5 megapixel, a 8 megapixelt interpolálva hozza csak.
Most eladó: új Doogee DG350 (érd. PÜ)
-
MuzikJunkie
aktív tag
Valószínű, mert mindkettő (Doogee, iNew)is nagy OEM gyártó.
Az iNew V3-nál láttam olyat, azt hiszem az Aliexpressen, hogyha rendelsz 1000 darabot, akkor tesznek neked bele vezetékmentes töltést.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz FіkuszKukіsz #38 üzenetére
Tényközlés, mert ez így van.
Nem azt írtam, hogy bimm megjön, szarnak rá szoftveresen. Ott volt, hogy adnak supportot, meg szoftvereznek.
Szerintem ez van a WayteQ-nél is, tudom jól, mivel a Cube-bal kötöttek szerződést
Valamit fel kell hoznom példának, hogy nem csak MO-n van ilyen ,hanem külföldön is[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MuzikJunkie #35 üzenetére
Sztem egy gyárto terméke mindkettö.
Csak szitáznak. Mint nálunk a WayteQ pl.
Adnak supportot, meg egyebek és annyi
Mindenki válogathat késztermékek közül
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #34 üzenetére
Egymást is másolják. A Doogee DG550 például egy az egyben felnagyított iNew V3... Persze lehet direkt megengedték nekik.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz MuzikJunkie #33 üzenetére
„Bár én nem szeretem az ilyen egyértelmű másolatokat.”
Ugyanez a bajom nekem is.
valami egyedi dizájnt igazán kitalálhatnának, még csak nem is kellene nagyon megerőltetniük magukat.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz mbalint987 #31 üzenetére
Amióta kijött az MTK6592, azóta egyre olcsóbban lehet venni 4 magos, HD kijelzős vasat.
Most például a Pandán 88,99 USD a legolcsóbb ilyen, de 5-6 féle van 100 USD alatt, köztük a Star S4, amiben Snapdragon 400 van. Vagy az iNew i7000 94.99-ért sem rossz, sőt! Ugyanennyiért Star S5A+ ami már Gorilla Glass védett.
Bár én nem szeretem az ilyen egyértelmű másolatokat.
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Fitzgerald
veterán
Ez tényleg erősen szujjjjjjektív. Nekem anno az első 4 inches telefonom (Xperia X10) is óriásinak tűnt a 3.5" után.
Aztán jött a 4.5", az 5", és most 5.5"-nél járok, manapság ez az ideális méret számomra böngészéshez, játékhoz. Ha melléteszek egy 4"-es telefont, szinte el sem hiszem, hogy anno az a méret olyan óriásinak hatott. -
mbalint987
aktív tag
Köszönjük a tesztet, jó volt újra egy kínai telefonról olvasni. A cikk olvasása közben elgondolkodtam: a kínaiak ~30k-ért HD IPS kijelzőt tesznek telefonjaikba, a nagyobb gyártóknál pedig még 90k-s telefonokba is qHD kijelzőket szerelnek (persze tisztelet a kivételeknek).
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
-
Syl
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #26 üzenetére
Hehe Jó kis szelfi
(#27) MuzikJunkie
Nem.
Semmi érzékem a zenéhez.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz MuzikJunkie #27 üzenetére
szerintem vadászni szokott.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Gitározol?
-
-
MuzikJunkie
aktív tag
Igen, még Google Csevegő. 4.2.1-533553.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Írtam is, hogy embere válogatja, de vegyük alapul a Sony Z1 Compactot, ami 127 x 64.9 x 9.5, a Doogee pedig 138.3 x 68.2 x 6.6...
Más: a Doogee azóta Facebookon jelezte, hogy érkezik frissítés és javítják a hibákat. Bár a kamerán nem hiszem, hogy segíteni fog. Bár MIUI-val sokat javul a kamera minősége.
Egyébként már 109 dollár, tehát bő 10 ezerrel olcsóbb, mint a Hongmi 1S, de utóbbi megéri a felárat.#Duliee:
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Akkor neked olyan "kisgyerek homokozó lapát"-kezed van
Az igazi lapátkéz itt kezdődik:
Ez az előző telefonom, Galaxy SIII 4,8" kijelzővel. Kicsi. (az iphone 4s meg igazi matchbox )
A mostani 5,2" Z2 se egy nagy telefon.
Nekem.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
blash
tag
Alapbol gtalk volt rajta es nem hangouts? Ezen a menurol lopott kepen tunt fel. Hanyas verzio ez a gtalk?
-
RBJ
addikt
Hát akkor inkább jiayu g2f . nem?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
pepejoe
tag
Ha egyszer elkészül a teszt akkor közölnéd itt is. Csak mert várom mint a messiást.
-
félisten
-
Dexar007
veterán
Dogecoin-nal lehet megvenni?
Give me your cum,bull!
-
Graphics
Jómunkásember
Max dropship cég lehet... mint a német/spanyol Jiayu....
Szóval azt azért óvatosan.
-
caprine
senior tag
1 kicsit többért a Doogee 2014 nekem jobban tetszik de ez sem rossz, bár lehetne picit olcsobb.
Egyébként ha jól hallottam már van vezérképviselete a cégnek Németországban, szóval feltörtek.
A kollégámnak van azt hiszem DG 100, hát azon láttam olyan kijelző hibát, hogy csak lestem.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
scyllarus
veterán
Az SP 4.6" 105 kilós, 1.90-es emberke vagyok, és a 4.5" nekem majdnem kicsi, 5" a pont paszentos a tenyerembe. Az új divat szerint meg a mini-kompakt kategória a 4.5-4.7".
Ez a telefon meg ennyiért simán nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Graphics
Jómunkásember
válasz blueMerle #10 üzenetére
Hol lehet RedRice-t kapni 34-ért cakkpakk?
Legjobb helyeken is netto 150-160$ Hongmi / 1S, ha erre gondolsz Red Rice alatt
-
blueMerle
veterán
Hát....ennyiért vehettél volna Jiayu G4C-t (vagy egy Red Rice-ot) ami tulajdonképp mindenben jobb, akár üzemidő, akár a kijelzőt tekintve (igen, egymás mellé tettem egy ilyen Doogee-vel, és ez az IPS labdába sem rúghat a Jiayu mellett) és nem beszélve a kameráról ami a Jiayu etén atombrutálisan jó, nem holmi absztrakt festményeket örökít meg. Végülis, így is ki lehet dobni az ablakon egy csomó pénzt (szomszédom is ilyen Doogee-t rendelt, persze, nem kérte ki a véleményem előtte, rendesen meg is bánta a dolgot)
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
X3B6O0X
aktív tag
Az, hogy mi kompakt és mi nem, szubjektív dolog. Nekem pl. nincsenek lapátkezeim, de egy LG G2-es (5,2") simán elfér a kezemben, egy kézzel bőven használható. Azért kompaktnak nem mondanám mondjuk, de bátyám Xperia SP-je kifejezetten kompakt a mai csúcskategóriás készülékekhez képest. Pláne az OT-995-ösöm .
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
xmaas
őstag
Erdekes az a hatlap minta .Amugy had kerdezzek mar valamit toled hogy a budos banatba lehet neked 4,7 colos keszulek kompakt kategoria ? Mert en egy 100 kilos 1,85 os ember vagyok lapat kezekkel es a 4,5 colos xperia SP is hatalmasnak hat a kezembe es 2 kezzel tudom csak kezelni rendesen szoval te mekkora ember lehetsz hogy neked ez kompakt U.u .Vagy csak a 10 colos tabletel vagy megszokva es azert hat neked kicsinek
-
Graphics
Jómunkásember
Végre.
-
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest