- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hát nem igazán. Ott ugye az a legnagyobb probléma, hogy addig nem adja át a postás, amíg ki nem fizetted. Viszont átvétel után nem igazán van rá lehetőség a reklamációra, hiszen átvetted és felbontottad a csomagot.
A legbiztosabb a személyes átvétel, esetlegesen valaki ismerős segítségét kérni az átvételben. Volt már, hogy én is segítettem így valakinek. Este a kezembe nyomott 360k-t, hogy másnap reggel hozzak már el neki pár cuccot a város másik végéből.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
157-et.

üdv, föccer
-
hoffman_
nagyúr
Rossz dolog, ha átverik az embert, még csak nem is kell hozzá butának lenni. De... aki hülye, haljon meg, 100k-t előreutalni egy ismeretlen valakinek? Nem fogom sajnálni.
Ettől függetlenül persze kellemetlen dolog. Viszont bankszámlaszámmal, ha időben dolgoznak(úgy sem...), akkor elvileg meglehet a fószer.
mod:
Még mindig utálom a vaterát.
-
Mr X
veterán
Ezért bizniszelek mindig személyes átvétellel. Kivéve ebay, mert mondjuk egy 600ft-os kábelért nem utazok ki Kínába.

-
föccer
nagyúr
válasz
juliabrilke
üzenetére
Nem véletlen van a HA-n is ennyire kihangsúlyozva, hogy soha, semilyen esetben ne utalj előre!
Igaz, hogy a csalók kézre keríthetőek a rendőrség által, de attól még az nem jelenti azt, hogy a megkárosult valaha látja a pénzét. Az meg, hogy valaki 100k-s tételben előre utal, meg tényleg a kommentár nélküli eset.

üdv, föccer
-
juliabrilke
veterán
Te jó ég. Van olyan vevő, aki bedől még ennek az előreutalásos trükknek?

-
Vakegérke
félisten
Legyünk hűek a leírt betűkhöz, radicsovics50 a helyes név, kisbetűvel.
Nos, rákerestem, tessék, kattintásra nagyobb lesz:
Már bocsánat, de ha valaki megbízik egy olyan eladóban, aki még harminc üzletet sem tudhat hibátlanul magáénak, az enyhén szólva is óvatlan.
Ha vásárolok a Vaterán, (mert szoktam,) akkor első dolgom rátekinteni az eladó adatlapjára. Ha "friss hús" az illető, csakis személyes átvétel jöhet szóba. Aki fél éves, legyen bármilyen extrahipiszupi, nem bírja a bizalmam.
Aki egy-két éves, az ha csaló lenne, már lebukott volna. Ám ha kevés boltolásban vett részt, szintén nem bírja bizalmam.
Aki viszont régi bútordarab, és nincs negatívja, annak akár előre is utalok. Még nem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest